Tmm cnm3 saatte bir muhakkak yap piki kacirma canim sivi alimina dikkat et
Tmm cnm ya ben dr gidecektim kaynanm yanimda nasil olacak bilmiyorum yarin gitsemmi dr bugun gecti denemeyi nasil yapsam pikken miCanım bence 2 saate bir yap testi sıvı alımına dikkat et ama her testten sonra yarım bardak su iç unutma sakın t c den daha koyu şuan baksana
Sen geçen ay çatlama olana kadar test yapmışmıydın canım pik ile çat süren ne kadardıTmm cnm
Tmm cnm ya ben dr gidecektim kaynanm yanimda nasil olacak bilmiyorum yarin gitsemmi dr bugun gecti denemeyi nasil yapsam pikken mi
Bende dr a gitcem yum takibi için bence şart gibi testle kacabilir vs bana daha sağlam geliyo dr sende git bence canim burda bi arkadaş 9. Ve 11. Gün gibi git demişti bana senin test koyulasmaya baslamis git derimTmm cnm
Tmm cnm ya ben dr gidecektim kaynanm yanimda nasil olacak bilmiyorum yarin gitsemmi dr bugun gecti denemeyi nasil yapsam pikken mi
Diğer aylarda pik süren ne kadar sürdü canimTmm cnm
Canım benim fikrim eğer ki pik çok uzun değilse ultra pikken deneme olması ve tek ilişkiTecrübeli kizlar el atin denemeler tek mi olsun pikken yoksa pik+silikken mi
Tmm canim teşekkür ederim baska fikri olan varsa yazar nasip artik yaaCanım benim fikrim eğer ki pik çok uzun değilse ultra pikken deneme olması ve tek ilişki
Evet cnm yaptim 10 saat surmusSen geçen ay çatlama olana kadar test yapmışmıydın canım pik ile çat süren ne kadardı
Bence fırsatın varsa Dr git
Tmm cnm yarin gidecegem insallah bir aksilik cikmazsa bu ay oyle kasikta agrimda yok neden ki acabaBende dr a gitcem yum takibi için bence şart gibi testle kacabilir vs bana daha sağlam geliyo dr sende git bence canim burda bi arkadaş 9. Ve 11. Gün gibi git demişti bana senin test koyulasmaya baslamis git derim
Evet cnm ya bende buna takildimTecrübeli kizlar el atin denemeler tek mi olsun pikken yoksa pik+silikken mi
Canım tekrar yaptın mı testi?Evet cnm ya bende buna takildim
Hep yaptigimda testi rabbim sen goruyon halimizi ne olir hayorlisi ile bir oğluş ber diyorum
Aminnn canim insaallah nasip eder hayirlisiylaEvet cnm ya bende buna takildim
Hep yaptigimda testi rabbim sen goruyon halimizi ne olir hayorlisi ile bir oğluş ber diyorum
Yaptim cnm bakCanım tekrar yaptın mı testi?
Bana ayni gibi geldi canim yapmaya devam et koyulasir o dahaYaptim cnm bak
Canim okudum Allah kabul etsin dualarımızı sana hayırlı salih bir erkek bebek nasip etsin RabbimK Khvekokusu20 canım namazımı kıldım Rabbim kabul etsin inşallah
"Euzübillahimineşşeytanirracim
Bismillahirrahmanirrahim
El-hamdü lillahi Rabbil-alemiyn. Vesselatü Ves-selamü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmaiyn.
Ey herşeyi yoktan var eden, dilediğini dilediğine veren Rabbim!
Arzu kuluna hayırlı, sağlıklı uzun ömürlü takvalı salih bir erkek evlat nasip eyle. Evlatlarını imanla güzel ahlakla büyütmeyi nasip eyle. Ömürlerini sağlıklı ve bereketli kıl. Evinde sağlığı mutluluğu huzuru artır. Gönlünden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eyle, duasına amin diyen tüm dua kardeşlerinin de gönüllerinden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eyle. Amin
Subhane Rabbike Rabbil-izzeti amma yesifun ve selamun alel-mürseliyn velhamdülillahi Rabbil alemiyn el Fatiha measalavat"
Tmm cnmBana ayni gibi geldi canim yapmaya devam et koyulasir o daha
Ben bitirdim arkadaşım rabbim gönlündekini hayırlısıyla ömrüne nasip etsinK Khvekokusu20 canım namazımı kıldım Rabbim kabul etsin inşallah
"Euzübillahimineşşeytanirracim
Bismillahirrahmanirrahim
El-hamdü lillahi Rabbil-alemiyn. Vesselatü Ves-selamü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmaiyn.
Ey herşeyi yoktan var eden, dilediğini dilediğine veren Rabbim!
Arzu kuluna hayırlı, sağlıklı uzun ömürlü takvalı salih bir erkek evlat nasip eyle. Evlatlarını imanla güzel ahlakla büyütmeyi nasip eyle. Ömürlerini sağlıklı ve bereketli kıl. Evinde sağlığı mutluluğu huzuru artır. Gönlünden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eyle, duasına amin diyen tüm dua kardeşlerinin de gönüllerinden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eyle. Amin
Subhane Rabbike Rabbil-izzeti amma yesifun ve selamun alel-mürseliyn velhamdülillahi Rabbil alemiyn el Fatiha measalavat"
Hangi takviyeyi kullandı paylaşırmısınız lutfenDoktor takibi ve testle takip ettim pik ve hafif silikken deneme oldu canım eşim takviye falan kullandı bende fitil kullandım karbonatlı su içtim birazcık beslenmeye özen göstermeye çalıştım aklına takılan olursa sor cevaplayayım. Rabbim hepinizs nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım inan umut olmasa yaşama sevincimiz de olmazdı.. Allah hepimize de gönlümüzdekini nasip etsinCanım Rabbim emeklerinin karşılığını bir oğluşla müjdelesin inşallahiçini ferah tut stres yapma