Bende incir yiyorum surekli cnm dun yaptim daha belirgin degildi yarina koyulasir heraldeCanım bende bu ay yumurtlama olmaz diye düşündüğüm için incir havuc kürü yaptım 1 hafta içinde yumurtlama yaşadım. Faydasını gördüm ama bakalım olacak mi bu sefer bilmiyorum
Hayirlisi olsun cnm insallah subat ayinda hepimizin hamile haberlerini duyarizKızlar benim Ocak ayı deneme tutmadıbugün adet oldum, hayallerim şubata kaldı
Test fotoğrafını ekleyeyim şimdi, canım silikleştikten 1 saat sonra ilişki oldu, ondan sonra garanti olsun diye 2 saat sonra tekrar ilişki oldu ama tutmadı bugün adet oldumTest hangi aşamadaydı deneme olduğunda bir de tek ilişki mi?
Canım akşam yaptın mı testi durum ne?Bende incir yiyorum surekli cnm dun yaptim daha belirgin degildi yarina koyulasir heralde
Canım 1 gün önce ki yada 1 test önceki hali nasıldı varsa atsana bi
Bana göre baya silik canım benim kendi fikrim t nin en koyu halinde iken ilişki yada 3 4 saat öncesinde tabi ki piklerin uzun sürmüyorsa ama eğer pik uzun sürüyorsa açılmadan önce ki testte yada bi tık açılmada deneme olmalıÇok mu silikleşmiş testim
Bence bu aşamada olmalıydı deneme canım senin de yaklaşık 12 saat sürüyor pikten sonra açılma
Canım pik ve açılma arası süre etki ediyor mu gebeliğe veya erkek bebek planlamasınaBence bu aşamada olmalıydı deneme canım senin de yaklaşık 12 saat sürüyor pikten sonra açılma
Canım herşey Rabbim den ama etkisi var benceCanım pik ve açılma arası süre etki ediyor mu gebeliğe veya erkek bebek planlamasına
Cnm aksam yaptim tam belli degildi ikinci cizgi simdi yaptim çıkmış yine 3 saatte bir mi yapayim cnm muhtemellen yine gece eşitlenir t ve cCanım akşam yaptın mı testi durum ne?
3 saatte bir muhakkak yap piki kacirma canim sivi alimina dikkat etCnm aksam yaptim tam belli degildi ikinci cizgi simdi yaptim çıkmış yine 3 saatte bir mi yapayim cnm muhtemellen yine gece eşitlenir t ve c
Canım bence 2 saate bir yap testi sıvı alımına dikkat et ama her testten sonra yarım bardak su iç unutma sakın t c den daha koyu şuan baksanaCnm aksam yaptim tam belli degildi ikinci cizgi simdi yaptim çıkmış yine 3 saatte bir mi yapayim cnm muhtemellen yine gece eşitlenir t ve c
Pikken mi deneyeceksiniz kızlar3 saatte bir muhakkak yap piki kacirma canim sivi alimina dikkat et
Vala canim benim pikler kisa suruyo ultra pik ve ilk silinmede 2 kere deneme düşünüyorum ama kararsizim napsam diye normalde sadece ilk silinme diyodumPikken mi deneyeceksiniz kızlar