- 30 Ocak 2019
- 1.429
- 1.562
Çin takvimine bakabilirsiniz. Bende takvim yok buradaki yöntemler var sadece
Bende bu takvimden bahsetmiş dimCanım sen son adet tarihinin gününe bakıp bir takvim var diyordun banada bakabilir misin bu ay için? Özelden mesaj atamadım.
Evet canım sen yazınca aklıma geldi yazın demişti bana adet bitinceBende bu takvimden bahsetmiş dim
Evet canım kullandım, incir geliştiriyor havuc çatlatıyorK Khvekokusu20 canım hamile kaldığın ay kuru incir havuç kuru kayısı tükettin mi? Yumurtanın gelişimine destek oluyor mu?
Canım ben bir yerde okudum ama bebek düşünenlerin en az 3 ay öncesinden aşı olmaması gerekiyor diye yani 3 ay içinde düşünmeyin aşıdan sonra gibi bşrşeydi nekadar dogru bilemem tabiKizlar aklima bir soru takıldı hani covid aşısı geldiye ya ulkemize eşim yaptirdi saglik calisani oldugu icin acaba bir etkisi olurmu tam da deneme zamanina az kalmiskken
Canım bende sıra bana geldi diye abdestimi aldım mesajları okudum, kılıcam şimdi kılınca dua ile atarım allahım kabul etsin inşallah kılıyorum hemen bu arada dün pik gördüm bugün deĞerlendiricem inşallahL laylisho canım girmişsin bildirim yapmamışsın,Hayallerimmm3 sıra sende sen namazını kıl sana başlansın. Kızlar biraz hızlı olalım lütfen
Tam da dua sıran gelmişken değerlendirmen güzel tevaffuk olmuş. Rabbim gönlüne göre versin inşallahCanım bende sıra bana geldi diye abdestimi aldım mesajları okudum, kılıcam şimdi kılınca dua ile atarım allahım kabul etsin inşallah kılıyorum hemen bu arada dün pik gördüm bugün deĞerlendiricem inşallah
Ya K Khvekokusu20 hayirlisi kuzum kismetimizde varsa olur kismette yoksa olmaz aklima takılmışti soruyum dedim canlaraEvet canım kullandım, incir geliştiriyor havuc çatlatıyor
Canım ben bir yerde okudum ama bebek düşünenlerin en az 3 ay öncesinden aşı olmaması gerekiyor diye yani 3 ay içinde düşünmeyin aşıdan sonra gibi bşrşeydi nekadar dogru bilemem tabi
Sağol canım bende bi değişik hissettim. Bu ay hep olmayacak yumurta dedim çünkü hiç ağrı belirti olmadı fitil kullandım temizlensin içim dedim sonrasında kanama yaşadım ara kanama oldu yani kanama sırasında teste devam ettim hep t c den az köyü çıktı kafam karıştı neden piK olmuyor derken dün gece namaz kıldıktan sonra yattığım yerde test yapayım diye aklıma geldi yaptım t resmen patlamış durumdaydı c aşırı silikti ve dedim hadi başlıyoruz. Bugün yine yaptım t ile c eşitti 9 gibi bakalım değerlendireceğim allahım nasip etsin inş. . . Benim yumurtlama uzun sürüyor ya 24 saat t çok köyü oluyor sonra 1 gün de eşit kalıyor ertesi günü siliniyor acele etmiyorum dua edin lütfen mesajımı okuyan kardeşlerim olsun inş..Tam da dua sıran gelmişken değerlendirmen güzel tevaffuk olmuş. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Köyü çıkmış koyu yazmıştımSağol canım bende bi değişik hissettim. Bu ay hep olmayacak yumurta dedim çünkü hiç ağrı belirti olmadı fitil kullandım temizlensin içim dedim sonrasında kanama yaşadım ara kanama oldu yani kanama sırasında teste devam ettim hep t c den az köyü çıktı kafam karıştı neden piK olmuyor derken dün gece namaz kıldıktan sonra yattığım yerde test yapayım diye aklıma geldi yaptım t resmen patlamış durumdaydı c aşırı silikti ve dedim hadi başlıyoruz. Bugün yine yaptım t ile c eşitti 9 gibi bakalım değerlendireceğim allahım nasip etsin inş. . . Benim yumurtlama uzun sürüyor ya 24 saat t çok köyü oluyor sonra 1 gün de eşit kalıyor ertesi günü siliniyor acele etmiyorum dua edin lütfen mesajımı okuyan kardeşlerim olsun inş..
Canım bende bu ay yumurtlama olmaz diye düşündüğüm için incir havuc kürü yaptım 1 hafta içinde yumurtlama yaşadım. Faydasını gördüm ama bakalım olacak mi bu sefer bilmiyorumYa K Khvekokusu20 hayirlisi kuzum kismetimizde varsa olur kismette yoksa olmaz aklima takılmışti soruyum dedim canlara
İnşaAllah canım herşey gönlünce olurSağol canım bende bi değişik hissettim. Bu ay hep olmayacak yumurta dedim çünkü hiç ağrı belirti olmadı fitil kullandım temizlensin içim dedim sonrasında kanama yaşadım ara kanama oldu yani kanama sırasında teste devam ettim hep t c den az köyü çıktı kafam karıştı neden piK olmuyor derken dün gece namaz kıldıktan sonra yattığım yerde test yapayım diye aklıma geldi yaptım t resmen patlamış durumdaydı c aşırı silikti ve dedim hadi başlıyoruz. Bugün yine yaptım t ile c eşitti 9 gibi bakalım değerlendireceğim allahım nasip etsin inş. . . Benim yumurtlama uzun sürüyor ya 24 saat t çok köyü oluyor sonra 1 gün de eşit kalıyor ertesi günü siliniyor acele etmiyorum dua edin lütfen mesajımı okuyan kardeşlerim olsun inş..
Amin inşallah canım hepimizinde gönlünce olsunİnşaAllah canım herşey gönlünce olur
Canım Rabbim emeklerinin karşılığını bir oğluşla müjdelesin inşallahSağol canım bende bi değişik hissettim. Bu ay hep olmayacak yumurta dedim çünkü hiç ağrı belirti olmadı fitil kullandım temizlensin içim dedim sonrasında kanama yaşadım ara kanama oldu yani kanama sırasında teste devam ettim hep t c den az köyü çıktı kafam karıştı neden piK olmuyor derken dün gece namaz kıldıktan sonra yattığım yerde test yapayım diye aklıma geldi yaptım t resmen patlamış durumdaydı c aşırı silikti ve dedim hadi başlıyoruz. Bugün yine yaptım t ile c eşitti 9 gibi bakalım değerlendireceğim allahım nasip etsin inş. . . Benim yumurtlama uzun sürüyor ya 24 saat t çok köyü oluyor sonra 1 gün de eşit kalıyor ertesi günü siliniyor acele etmiyorum dua edin lütfen mesajımı okuyan kardeşlerim olsun inş..
Canım hayırlısı olsun inşallah Rabbim en doğru vakti zamanı bekletiyor hiç canını sıkma modunu düşürme şubat ayı hepimize uğurlu gelir inşallahKızlar benim Ocak ayı deneme tutmadıbugün adet oldum, hayallerim şubata kaldı
Amin inşaallah belkide hayırlısı budur, o kadar hazırlık diyet alkali sular, takviye ilaçlar.. tutmayınca biraz hüzünlendim ama Şubat belkide bizim ayımızCanım hayırlısı olsun inşallah Rabbim en doğru vakti zamanı bekletiyor hiç canını sıkma modunu düşürme şubat ayı hepimize uğurlu gelir inşallah
En hayirli zamanda olacak canim insaallah stres yapmaAmin inşaallah belkide hayırlısı budur, o kadar hazırlık diyet alkali sular, takviye ilaçlar.. tutmayınca biraz hüzünlendim ama Şubat belkide bizim ayımız
Amin inşaallah belkide hayırlısı budur, o kadar hazırlık diyet alkali sular, takviye ilaçlar.. tutmayınca biraz hüzünlendim ama Şubat belkide bizim ayımız