Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
K Khvekokusu20 canım hamile kaldığın ay kuru incir havuç kuru kayısı tükettin mi? Yumurtanın gelişimine destek oluyor mu?
Evet canım kullandım, incir geliştiriyor havuc çatlatıyor
Kizlar aklima bir soru takıldı hani covid aşısı geldiye ya ulkemize eşim yaptirdi saglik calisani oldugu icin acaba bir etkisi olurmu tam da deneme zamanina az kalmiskken
Canım ben bir yerde okudum ama bebek düşünenlerin en az 3 ay öncesinden aşı olmaması gerekiyor diye yani 3 ay içinde düşünmeyin aşıdan sonra gibi bşrşeydi nekadar dogru bilemem tabi

L laylisho canım girmişsin bildirim yapmamışsın, Hayallerimmm3 sıra sende sen namazını kıl sana başlansın. Kızlar biraz hızlı olalım lütfen
Canım bende sıra bana geldi diye abdestimi aldım mesajları okudum, kılıcam şimdi kılınca dua ile atarım allahım kabul etsin inşallah kılıyorum hemen bu arada dün pik gördüm bugün deĞerlendiricem inşallah

K Khvekokusu20 canım namazımı kıldım Rabbim kabul etsin inşallah
"Euzübillahimineşşeytanirracim
Bismillahirrahmanirrahim
El-hamdü lillahi Rabbil-alemiyn. Vesselatü Ves-selamü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmaiyn.
Ey herşeyi yoktan var eden, dilediğini dilediğine veren Rabbim!
Arzu kuluna hayırlı, sağlıklı uzun ömürlü takvalı salih bir erkek evlat nasip eyle. Evlatlarını imanla güzel ahlakla büyütmeyi nasip eyle. Ömürlerini sağlıklı ve bereketli kıl. Evinde sağlığı mutluluğu huzuru artır. Gönlünden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eyle, duasına amin diyen tüm dua kardeşlerinin de gönüllerinden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eyle. Amin
Subhane Rabbike Rabbil-izzeti amma yesifun ve selamun alel-mürseliyn velhamdülillahi Rabbil alemiyn el Fatiha measalavat"

Tam da dua sıran gelmişken değerlendirmen güzel tevaffuk olmuş. Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Ya K Khvekokusu20 hayirlisi kuzum kismetimizde varsa olur kismette yoksa olmaz aklima takılmışti soruyum dedim canlara

Tam da dua sıran gelmişken değerlendirmen güzel tevaffuk olmuş. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Sağol canım bende bi değişik hissettim. Bu ay hep olmayacak yumurta dedim çünkü hiç ağrı belirti olmadı fitil kullandım temizlensin içim dedim sonrasında kanama yaşadım ara kanama oldu yani kanama sırasında teste devam ettim hep t c den az köyü çıktı kafam karıştı neden piK olmuyor derken dün gece namaz kıldıktan sonra yattığım yerde test yapayım diye aklıma geldi yaptım t resmen patlamış durumdaydı c aşırı silikti ve dedim hadi başlıyoruz. Bugün yine yaptım t ile c eşitti 9 gibi bakalım değerlendireceğim allahım nasip etsin inş. . . Benim yumurtlama uzun sürüyor ya 24 saat t çok köyü oluyor sonra 1 gün de eşit kalıyor ertesi günü siliniyor acele etmiyorum dua edin lütfen mesajımı okuyan kardeşlerim olsun inş..

Köyü çıkmış koyu yazmıştım

Ya K Khvekokusu20 hayirlisi kuzum kismetimizde varsa olur kismette yoksa olmaz aklima takılmışti soruyum dedim canlara
Canım bende bu ay yumurtlama olmaz diye düşündüğüm için incir havuc kürü yaptım 1 hafta içinde yumurtlama yaşadım. Faydasını gördüm ama bakalım olacak mi bu sefer bilmiyorum

İnşaAllah canım herşey gönlünce olur

Canım Rabbim emeklerinin karşılığını bir oğluşla müjdelesin inşallah içini ferah tut stres yapma

Canım hayırlısı olsun inşallah Rabbim en doğru vakti zamanı bekletiyor hiç canını sıkma modunu düşürme şubat ayı hepimize uğurlu gelir inşallah
Amin inşaallah belkide hayırlısı budur, o kadar hazırlık diyet alkali sular, takviye ilaçlar.. tutmayınca biraz hüzünlendim ama Şubat belkide bizim ayımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…