AynenBence şimdiden yazın 17 marttada kesinleştirmiş olursunuz merak ettik
Erkektir inşallah canım bebeğinin sağlıklı olmasına çok ama çok sevindim.Rabbim hayırlı evlat versin inşallah..Kızlar cinsiyet tahmini alabilir miyim 10 haftalık tabiki Dr şuan imkansız dedi
Göbek kordonunun altındakini pipiye benzettim inşallah öyledir canımMerhabalar.rica etsem benimde yorumlarmisiniz12+6 dayım şuan
Göbek kordonunun altındakini pipiye benzettim inşallah öyledir canım
Kız bebek nuba göre genital çıkıntı paralel gözüküyor, yöntem denemişmiydimiz erkke bebek içinMerhabalar.rica etsem benimde yorumlarmisiniz12+6 dayım şuan
Kız bebek nuba göre genital çıkıntı paralel gözüküyor, yöntem denemişmiydimiz erkkeMerhabalar.rica etsem benimde yorumlarmisiniz12+6 dayım şuan
Kafa yapısı ı ve nubu kesinlikle erkek gözüküyor,Merhaba benim 2 kızım var şuan 3.hamileyim cinsiyet tahmini yapabilir misiniz 12+1 usg resmimizi atayım kemik yapısı kafa yapısı nün teorisi anlayan varsa yorumlarınızı bekliyorum, sat 1/12/2021 Doğum tarihim 07/03/1990 eşimin doğum tarihi 07/12/1985
Kız nasıl kesinlikle erkek bak çok heycan yaptım bir hafta var kontrole sabırsızlanıyorum zaten bana yarına randevu aldircanKız bebek nuba göre genital çıkıntı paralel gözüküyor, yöntem denemişmiydimiz erkke
Kafa yapısı ı ve nubu kesinlikle erkek gözüküyor,
Kız gerçekten mi bunun neresi nubu bi daire içine alıp anlatın bana heycan yaptım inankiKız bebek nuba göre genital çıkıntı paralel gözüküyor, yöntem denemişmiydimiz erkke
Merhaba.hiç birşey denemedim sürpriz olduKız bebek nuba göre genital çıkıntı paralel gözüküyor, yöntem denemişmiydimiz erkke bebek için
Maysa bana da yorum yapar mıısn 10 haftalık usgKız bebek nuba göre genital çıkıntı paralel gözüküyor, yöntem denemişmiydimiz erkke
10 hafta çok erken ama yüzde 51 erkek diyorum çıkıntı çok üste oluştu, aşağıya inmese tabiMaysa bana da yorum yapar mıısn 10 haftalık usg
Merhaba.hiç birşey denemedim sürpriz oldu
Canım yüzde 90 erkek diyorum, netleşince yaz bana hayırlı olsun şimdiden,Kız nasıl kesinlikle erkek bak çok heycan yaptım bir hafta var kontrole sabırsızlanıyorum zaten bana yarına randevu aldircan
Kız gerçekten mi bunun neresi nubu bi daire içine alıp anlatın bana heycan yaptım inanki
Ama kuzum beta hcg 90 cıktı benim 50 üstü kız diyorlar ondan erkek olmayabilir benceCanım yüzde 90 erkek diyorum, netleşince yaz bana hayırlı olsun şimdiden,
Canım ben kız diyorum senin bebeğe netleşince yaz bana, azra büşraya erkek diyorum hayrııslıa saglıklı olsunMerhaba.hiç birşey denemedim sürpriz oldu
Erkek bebekKızlar cinsiyet tahmini alabilir miyim 10 haftalık tabiki Dr şuan imkansız dedi
Canım yeniden baktı yüzde yüz erkek diyorum betanın cinsiyetle ilgisi yokAma kuzum beta hcg 90 cıktı benim 50 üstü kız diyorlar ondan erkek olmayabilir bence
Ya inşallah öyledir kuzum teşekkür ederimCanım yeniden baktı yüzde yüz erkek diyorum betanın cinsiyetle ilgisi yok
10 hafta çok erken ama yüzde 51 erkek diyorum çıkıntı çok üste oluştu, aşağıya inmese tabi
Erkek bebek
Mutlaka yazicamCanım ben kız diyorum senin bebeğe netleşince yaz bana, azra büşraya erkek diyorum hayrııslıa saglıklı olsun
Bence neler yaptığınızı yazın fikir olur tutarsa nasip tutmazsa da nasip yani belki sizde tutmaz başkasına tutar onun için yazmanızı rica ediyorumYa inşallah öyledir kuzum teşekkür ederim