Bugündü sanırım doktor kontrolü hayırlara vesile olsunA AzraBusra2022 cinsiyetini öğrenebildin mi canım bebeğinin. Yoksa bugün mu gidecektin
Cok gecmis olsun cnmCanım çok teşekkür ederim
10 haftalıkken özele tekrar gittim ve şükür ki tam zamanında çıktı beslenmem eskiye göre bir tık dha iyi olsa da yine mide bulantım var maalesef hele kokular öldürdü beni herşey kokuyor dünya kokuyor napcam bilmiyorum yarın 11 haftalık oluyoruz normalde azalması gerekmezmi ama dün bile mahvoldum Allahım bu yolda olan herkese yardımcı olsun
İsin asli 1 kizim var bi de oglum olsun cok isterdim ama sonra baktim bas edemiyorum takiple stres oldum cok oluruna biraktik zaten hamile kaldigim zmn covid olmustum hic beklemiyodumRabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin canım.Peki sadece bebek mi istiyorsun yoksa cinsiyetle alakalı mi takip ettin?
Kasar peynir ve muz bebeğe kilo aldırır derler ama belki denemissinizdir ama bi söylim dedimSlm kizlar bende dun dr. A gittim
Cok moralim bozuldu kilosu az dedi 1800 grammis biraz minyon dedi protein agirlikli beslen dedi
Ama artik extra ne yiyebilirim diye dusunuyorum ama yok
Yemem gereken herseyi yedigimi dusunuyorum
Sizin besisler kac kilo
Yada dogum yapanlar kac kg ydi 33 . Haftalarda
Bende merak ediyorum ama yazmadı dahaDoktora gidecek arkadaş vardı cinsiyet için ne oldu acaba
Çin takvimi rus takvimi karbonatlı vajina duşu iliskiden sonra sağa yatma, ayın tek sayili günü iliski, kan yenilenme tarihleri yumrurtlama günü ilişkiden yarim saat önce kafein tüketimi uyguladık bugün kontrole gidecektim ama iş yerinde yoğunluk vardı yarın saat 3 te gideceğim nasipse ve gösterirse cinsiyeti öğreneceğiz yarın çok heyecanliyimBence neler yaptığınızı yazın fikir olur tutarsa nasip tutmazsa da nasip yani belki sizde tutmaz başkasına tutar onun için yazmanızı rica ediyorum
Yarın gideceğim canım bugün gidemedim iş yerinde yoğunluk vardıA AzraBusra2022 cinsiyetini öğrenebildin mi canım bebeğinin. Yoksa bugün mu gidecektin
Bir de dua vardı erkek çocuk için ilişkiden önce iki rekat namaz kılıp o duayı etmiştik eşimle rabbim artık neyi nasip ederse kabulümüz yapacak bisey yok biz duydugumuz okudugumuz herseyi yaptik takdir AllahınBende merak ediyorum ama yazmadı daha
Aa hadi inşallah yarın mutlaka yaz canım epey şey yapmışsın nasip olur inşallahBir de dua vardı erkek çocuk için ilişkiden önce iki rekat namaz kılıp o duayı etmiştik eşimle rabbim artık neyi nasip ederse kabulümüz yapacak bisey yok biz duydugumuz okudugumuz herseyi yaptik takdir Allahın
Cok gecmis olsun cnm
Gebelikte koku hassasiyeti en nefret ettigim sey
Neyseki bu gebeligimde cok asiri olmadi
Ama bilirim o duyguyu
Makineden cikan bardaklari tekrar yikiyordum hep
Bu seferde su kokuyordu burnumabi sure sonra gecti ama seninkide gecer ama zaman lazim cnm rabbim sagliklixa kucagina almayi nasip etsin
Bunların hepsi değişkenlik gösterebilir midesi bulanan erkek çoğu gebe oluyor veya göğsü kararmayan gibi sen içini ferah tut olmazsa bile vardır rabbimin bir bildiğiHer ne olursa olsun iki kızımdan sonra hep yine kızım olacakmis gibi bir hisse kapılıyorum doktor yine kız diyecek gibi hissediyorum rabbim inşallah bU kez gonlumdekini verir eşim bile bu kadar dert etmiyor ama ben çok istiyorum bir tane de oğlum olmasını bebegimi ilk solda hissetttim bebek karindan usg de 8.haftada sagdaydi yani karnimda solda demekmis yani ramziye göre sanırım kız nuba göre burda genelde erkek dediler ikili test beta hcg 95 cıktı buna göre de kız çıkıyor idrar rengim yesile çalan açık sarı, göğüslerim kararmadı karnımda hiç çizgi oluşmadı 3,5 ayda toplam 8 kg aldım
Bende aynen senin gibi hissediyorum tıpa tıp aynı şeyler. Ama yine de içimde bi umut var. Inşallah gonlumuzden geçeni duyarızHer ne olursa olsun iki kızımdan sonra hep yine kızım olacakmis gibi bir hisse kapılıyorum doktor yine kız diyecek gibi hissediyorum rabbim inşallah bU kez gonlumdekini verir eşim bile bu kadar dert etmiyor ama ben çok istiyorum bir tane de oğlum olmasını bebegimi ilk solda hissetttim bebek karindan usg de 8.haftada sagdaydi yani karnimda solda demekmis yani ramziye göre sanırım kız nuba göre burda genelde erkek dediler ikili test beta hcg 95 cıktı buna göre de kız çıkıyor idrar rengim yesile çalan açık sarı, göğüslerim kararmadı karnımda hiç çizgi oluşmadı 3,5 ayda toplam 8 kg aldım
Tabiki vardır Rabbimin bir bildiği hayırla gelsin sağlıkla gelsin insallahBunların hepsi değişkenlik gösterebilir midesi bulanan erkek çoğu gebe oluyor veya göğsü kararmayan gibi sen içini ferah tut olmazsa bile vardır rabbimin bir bildiği
Inşallah canımBende aynen senin gibi hissediyorum tıpa tıp aynı şeyler. Ama yine de içimde bi umut var. Inşallah gonlumuzden geçeni duyarız
Senden haber bekliyoruz Allah’ın izniyle canımTabiki vardır Rabbimin bir bildiği hayırla gelsin sağlıkla gelsin insallah