Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Az kalmış hayirki habrlerle gel ınslalah. Lekelenme falan bisey oldumuydu
Olmadı kızlarımdan tek farkı bu daha eziyetli oldu hamileliği kasik ve kuyruk sokumu ağrısı aşırı koku hassasiyeti bakalım nasip kız mı erkek bilemiyoruz ama 17 martta eğer erkek olduğunu duyarsam doktordan uyguladığım yöntemleri yazicam burdan size

Herkesin yumurtlama zamanı farklı bazıları adetten hemen sonra yumurtlar onlar için ilişki sıklığı önemli değil ki hemen oğullarına hamile kalıyorlar ve iki kez yumurtluyor olabilirler.Benim gibi tek yumurta ve yumurtlama geç olanlar sık ilişki ile kızlarına hamile kalıyordur...
Mrb cnm bi arkadaşım için soruyorum da. Kürtaj olduktan ne kadar süre sonra regl oldunuz acaba. Dongunuz degisti mi

Mrb cnm bi arkadaşım için soruyorum da. Kürtaj olduktan ne kadar süre sonra regl oldunuz acaba. Dongunuz degisti mi
Ben 14 ocakta kürtaj olmuştum ilk adetimi 22 martta oldum oda son oldu 22 nisanda hamile olduğumu öğrendim kızım şimdi ellerinizden öper 8 yaşında korunmadım hiç 40 ımın çıkmasını bekledim ve hemen hamile kaldım arkadaşınız bebek düşünüyosa korunmadın diğer kürtajımda korundum 8 ay olmadı

Kızlar cinsiyet tahmini alabilir miyim 10 haftalık tabiki Dr şuan imkansız dedi 🤣

Eklentiler

• IMG_20220307_205557.jpg
    IMG_20220307_205557.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 64
Yok bacak arası değil bence orda görünen şeyi bende öyle sandım ama 😊 öyle olsa Dr Direkt derdi diye düşünüyorum. 13.haftada tekrar gidecem bugün 10+0 olduk o zaman belli olur inş
Geçen sefer 8 haftada çıkmıştı yani biraz geriden geliyor demiştib, şuan tam gününde mi çıktı canım? Bir sıkıntı yokmuş demekki gözün Aydın.

Geçen sefer 8 haftada çıkmıştı yani biraz geriden geliyor demiştib, şuan tam gününde mi çıktı canım? Bir sıkıntı yokmuş demekki gözün Aydın.
Saol canım teşekkür ederim evet usg yanlış ölçms devletteki şuan gayet iyi dedi Dr um şükür. 3 haftaya sanırım belli olur cinsiyet. Birde mide bulandm azalırsa şükür diyecem

Olmadı kızlarımdan tek farkı bu daha eziyetli oldu hamileliği kasik ve kuyruk sokumu ağrısı aşırı koku hassasiyeti bakalım nasip kız mı erkek bilemiyoruz ama 17 martta eğer erkek olduğunu duyarsam doktordan uyguladığım yöntemleri yazicam burdan size
Doktor mu yöntem verdi size çok şanslı ıs böyle doktorlar çok az var, denediğiniz yöntemleri beklşyıruz sabıraızlıkla

Bence şimdiden yazın 17 marttada kesinleştirmiş olursunuz merak ettik

X