- 5 Mart 2022
- 72
- 55
- 34
17 mart nasipseInsalalh canım. Bi daha ki kontrolün ne zaman
Az kalmış hayirki habrlerle gel ınslalah. Lekelenme falan bisey oldumuydu17 mart nasipse
Olmadı kızlarımdan tek farkı bu daha eziyetli oldu hamileliği kasik ve kuyruk sokumu ağrısı aşırı koku hassasiyeti bakalım nasip kız mı erkek bilemiyoruz ama 17 martta eğer erkek olduğunu duyarsam doktordan uyguladığım yöntemleri yazicam burdan sizeAz kalmış hayirki habrlerle gel ınslalah. Lekelenme falan bisey oldumuydu
Mrb cnm bi arkadaşım için soruyorum da. Kürtaj olduktan ne kadar süre sonra regl oldunuz acaba. Dongunuz degisti miHerkesin yumurtlama zamanı farklı bazıları adetten hemen sonra yumurtlar onlar için ilişki sıklığı önemli değil ki hemen oğullarına hamile kalıyorlar ve iki kez yumurtluyor olabilirler.Benim gibi tek yumurta ve yumurtlama geç olanlar sık ilişki ile kızlarına hamile kalıyordur...
Ben de oldum, 32 gün sonra oldum regl. 35 i geçerse doktora gitmek gerekir.Mrb cnm bi arkadaşım için soruyorum da. Kürtaj olduktan ne kadar süre sonra regl oldunuz acaba. Dongunuz degisti mi
Ben 14 ocakta kürtaj olmuştum ilk adetimi 22 martta oldum oda son oldu 22 nisanda hamile olduğumu öğrendim kızım şimdi ellerinizden öper 8 yaşında korunmadım hiç 40 ımın çıkmasını bekledim ve hemen hamile kaldım arkadaşınız bebek düşünüyosa korunmadın diğer kürtajımda korundum 8 ay olmadıMrb cnm bi arkadaşım için soruyorum da. Kürtaj olduktan ne kadar süre sonra regl oldunuz acaba. Dongunuz degisti mi
İnşAllah sağlıkla erkek bacımKızlar cinsiyet tahmini alabilir miyim 10 haftalık tabiki Dr şuan imkansız dedi
Resmi tam anlamadım ama bu bacak arasıysa bence erkek canımKızlar cinsiyet tahmini alabilir miyim 10 haftalık tabiki Dr şuan imkansız dedi
Canım sen neler yaptın ?Resmi tam anlamadım ama bu bacak arasıysa bence erkek canım
Tuzlu su karbonatlı su vs ? Ovulasyon testi ultra pikken mi çatta mı değerlendirdinResmi tam anlamadım ama bu bacak arasıysa bence erkek canım
Karbonatlı su ayın tek sayılı günü kan yenileme rus takvimi çin takvimiTuzlu su karbonatlı su vs ? Ovulasyon testi ultra pikken mi çatta mı değerlendirdin
İnşAllah sağlıkla erkek bacım
Resmi tam anlamadım ama bu bacak arasıysa bence erkek canım
Geçen sefer 8 haftada çıkmıştı yani biraz geriden geliyor demiştib, şuan tam gününde mi çıktı canım? Bir sıkıntı yokmuş demekki gözün Aydın.Yok bacak arası değil bence orda görünen şeyi bende öyle sandım amaöyle olsa Dr Direkt derdi diye düşünüyorum. 13.haftada tekrar gidecem bugün 10+0 olduk o zaman belli olur inş
Saol canım teşekkür ederim evet usg yanlış ölçms devletteki şuan gayet iyi dedi Dr um şükür. 3 haftaya sanırım belli olur cinsiyet. Birde mide bulandm azalırsa şükür diyecemGeçen sefer 8 haftada çıkmıştı yani biraz geriden geliyor demiştib, şuan tam gününde mi çıktı canım? Bir sıkıntı yokmuş demekki gözün Aydın.
Doktor mu yöntem verdi size çok şanslı ıs böyle doktorlar çok az var, denediğiniz yöntemleri beklşyıruz sabıraızlıklaOlmadı kızlarımdan tek farkı bu daha eziyetli oldu hamileliği kasik ve kuyruk sokumu ağrısı aşırı koku hassasiyeti bakalım nasip kız mı erkek bilemiyoruz ama 17 martta eğer erkek olduğunu duyarsam doktordan uyguladığım yöntemleri yazicam burdan size
Çok şükür çok sevindim adınızaSaol canım teşekkür ederim evet usg yanlış ölçms devletteki şuan gayet iyi dedi Dr um şükür. 3 haftaya sanırım belli olur cinsiyet. Birde mide bulandm azalırsa şükür diyecem
Bence şimdiden yazın 17 marttada kesinleştirmiş olursunuz merak ettikOlmadı kızlarımdan tek farkı bu daha eziyetli oldu hamileliği kasik ve kuyruk sokumu ağrısı aşırı koku hassasiyeti bakalım nasip kız mı erkek bilemiyoruz ama 17 martta eğer erkek olduğunu duyarsam doktordan uyguladığım yöntemleri yazicam burdan size