Bende aynı fikirdeyimBence neler yaptığınızı yazın fikir olur tutarsa nasip tutmazsa da nasip yani belki sizde tutmaz başkasına tutar onun için yazmanızı rica ediyorum
Çin takvimine uymuş galiba ama tam net anlatmadı sanırımBende aynı fikirdeyim
canım çok şükür iyiyim oğlumu büyütüyorum rabbim isteyen herkese versin sizler nasılsınız pek giremiyorum buralara malum 3 çocuk olduGerçekten ne kadar çok kişi yazmıyor.. mevbet, expresso,..
ben etiketlemeyi bilmiyorum. nasıl acaba arkadaşlar?
Maşşallah sağlıklacanım çok şükür iyiyim oğlumu büyütüyorum rabbim isteyen herkese versin sizler nasılsınız pek giremiyorum buralara malum 3 çocuk oldu
Bende 3 çocuk düşünüyorum çok muz zor araları 5 2 ye 0 yaş olacakcanım çok şükür iyiyim oğlumu büyütüyorum rabbim isteyen herkese versin sizler nasılsınız pek giremiyorum buralara malum 3 çocuk oldu
Yani Allah bilir cnmYani benimde özelden yakalayıp soru sorduğum çok kişi oldu birçok kişi de sık ilişki ile erkek bebeğe hamile kalmış ya gün aşırı ya haftada 3 falan ama bu metoda göre sık ilişki yaşayanların hiç oğlu olmaması gerekiyordu . Sizin o dönem ilişkiniz yumurtlama günü mü olmuştu öncesi veya sonrasında mı
Slm dilara nasilsin cnmAnladım bizimki çok farklı kanama vs hiç bir şey yok kalp atışı hep duyuldu niye böyle oldu anlamıyorum farklı bir usg ye girdim belki de ondandır haftaya tekrsr giderim artık
Erkek gibi duruyor, sağlıcakla kucağınıza alın inşallahMerhabalar.rica etsem benimde yorumlarmisiniz12+6 dayım şuan
Slm dilara nasilsin cnm
Ben bayadir girmiyordum bugun bi bakayim dedim senin mesajlari gorunce uzuldum acikcasi
Umarim bi sey cikmaz saglikla buyur yavrun
Kendini suclama yeme icme 20. Haftadan sonra etkili faktor ondan once bebek zaten besleniyo her halukarda ki bende ilk haftalarda iki uc aylikken hastalandim kac defa mide bulantisi isal
68 kilo ile hamile kaldim 63 e dustum sonra feci bi kulak agrisi
Yine dogru durust beslenemedim
Zaten ilk haftalarda yapilan usg olcumu genelde tahmini cnm
Sonradan oturur rayina
Bende gerilik olmadi hic
Ama ben hep ozele gittim
Sadece iki test ve kan testi icin dewlwte gittim onun sebebide dier gebeligimde ikili test cok riskli cikmisti
Ozele o yuzden oek guvenim kalmadi
Umarim senin icin hersey yoluna girer cnm sikma cnini
Merhaba çok teşekkür ederimErkek gibi duruyor, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Allah bağışlasın çocuklarınızı siz oğlunuza Bi şeyler denemişmiydnzcanım çok şükür iyiyim oğlumu büyütüyorum rabbim isteyen herkese versin sizler nasılsınız pek giremiyorum buralara malum 3 çocuk oldu
canım ben geçen Sene düşük yapınca bir süre gienemiştim. Sağlıkla büyüt oğluşunu. Ben de tekrar hamileyim ama korkuyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Cinsiyeti henüz belli değil. 9. hafta içinde şöyleydi bebeğim.canım çok şükür iyiyim oğlumu büyütüyorum rabbim isteyen herkese versin sizler nasılsınız pek giremiyorum buralara malum 3 çocuk oldu
Maşşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahMrb kizlar 2.5 yildir bebek istiyoduk dun yaptim testi pozitif o kadar heyecanliyim ki bu grubu surekli takip ettim ama hicbirsey uygulamadan hamile jaldim
Amin insallah baya koyu cikti sasirdim bnde kacinci haftada boyle koyu cikiyo acaba yarin kan vercem insallahMaşşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Benim adet günü böyle koyu çıktı gittiğimde 5 haftalıktıAmin insallah baya koyu cikti sasirdim bnde kacinci haftada boyle koyu cikiyo acaba yarin kan vercem insallah
Bende bugun heyecan yaptim gittim fakat grev bitmemis kaldiBenim adet günü böyle koyu çıktı gittiğimde 5 haftalıktı
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin canım.Peki sadece bebek mi istiyorsun yoksa cinsiyetle alakalı mi takip ettin?Mrb kizlar 2.5 yildir bebek istiyoduk dun yaptim testi pozitif o kadar heyecanliyim ki bu grubu surekli takip ettim ama hicbirsey uygulamadan hamile jaldim
Hayır x ve y hiçbir zaman eşit üretilmez erkke te, bazı erkekler x fazla üretir bazı erkekler y fazla üretir bazı erkekler de eşit olmasa da hemn hemen yakı x ve y üretir bunu birkaç doktordan duydum emin net bilgidirSelam kızlarnasılsınız buaralar sessiz kaldık sanki
Bende araştırmalara devam ediyorum. İnstagram da bir kadın doğum doktoruna denk geldim. Kadının 4 kızı var. Şimdi bu kadın hiç mi yöntem bilmiyor. Hiç mi birşey denemedi. Aklımda deli sorularTutup kocasında yyy yoktur demeyin ikisindende eşit oluyor çünkü