Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Gerçekten ne kadar çok kişi yazmıyor.. mevbet, expresso,..
ben etiketlemeyi bilmiyorum. nasıl acaba arkadaşlar?
canım çok şükür iyiyim oğlumu büyütüyorum rabbim isteyen herkese versin sizler nasılsınız pek giremiyorum buralara malum 3 çocuk oldu

canım çok şükür iyiyim oğlumu büyütüyorum rabbim isteyen herkese versin sizler nasılsınız pek giremiyorum buralara malum 3 çocuk oldu
Bende 3 çocuk düşünüyorum çok muz zor araları 5 2 ye 0 yaş olacak

Yani Allah bilir cnm
Oyle kesin sonuc olabilirmi yapmayin lutfen taktiri ilahi
Bu kadar bel baglama
Sadece sans artirici faktor bunlar
Orn. Benim abimin 4 oglu war ustelik cinsel hayatlari cokkk aktif neredeyse hergun iliski
Nereden biliyorsun dersen yengemler bize bile gelse hergun dus aliyo
Anlasiliyo yani
Ama gel gorki rabbim erkek evlat nasip etti hepsini
Oda hep kizi olsun isterdi kim bilir

Anladım bizimki çok farklı kanama vs hiç bir şey yok kalp atışı hep duyuldu niye böyle oldu anlamıyorum farklı bir usg ye girdim belki de ondandır haftaya tekrsr giderim artık
Slm dilara nasilsin cnm
Ben bayadir girmiyordum bugun bi bakayim dedim senin mesajlari gorunce uzuldum acikcasi
Umarim bi sey cikmaz saglikla buyur yavrun
Kendini suclama yeme icme 20. Haftadan sonra etkili faktor ondan once bebek zaten besleniyo her halukarda ki bende ilk haftalarda iki uc aylikken hastalandim kac defa mide bulantisi isal
68 kilo ile hamile kaldim 63 e dustum sonra feci bi kulak agrisi
Yine dogru durust beslenemedim
Zaten ilk haftalarda yapilan usg olcumu genelde tahmini cnm
Sonradan oturur rayina
Bende gerilik olmadi hic
Ama ben hep ozele gittim
Sadece iki test ve kan testi icin dewlwte gittim onun sebebide dier gebeligimde ikili test cok riskli cikmisti
Ozele o yuzden oek guvenim kalmadi
Umarim senin icin hersey yoluna girer cnm sikma cnini

Canım çok teşekkür ederim
10 haftalıkken özele tekrar gittim ve şükür ki tam zamanında çıktı beslenmem eskiye göre bir tık dha iyi olsa da yine mide bulantım var maalesef hele kokular öldürdü beni herşey kokuyor dünya kokuyor napcam bilmiyorum yarın 11 haftalık oluyoruz normalde azalması gerekmezmi ama dün bile mahvoldum Allahım bu yolda olan herkese yardımcı olsun

canım ben geçen Sene düşük yapınca bir süre gienemiştim. Sağlıkla büyüt oğluşunu. Ben de tekrar hamileyim ama korkuyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Cinsiyeti henüz belli değil. 9. hafta içinde şöyleydi bebeğim.

Eklentiler

• EAE89B81-9007-42EA-8FDA-C67D54D67999.jpeg
    85,8 KB · Görüntüleme: 57
Mrb kizlar 2.5 yildir bebek istiyoduk dun yaptim testi pozitif o kadar heyecanliyim ki bu grubu surekli takip ettim ama hicbirsey uygulamadan hamile jaldim

Eklentiler

• IMG_20220314_195212.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 48
Mrb kizlar 2.5 yildir bebek istiyoduk dun yaptim testi pozitif o kadar heyecanliyim ki bu grubu surekli takip ettim ama hicbirsey uygulamadan hamile jaldim
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin canım.Peki sadece bebek mi istiyorsun yoksa cinsiyetle alakalı mi takip ettin?

Hayır x ve y hiçbir zaman eşit üretilmez erkke te, bazı erkekler x fazla üretir bazı erkekler y fazla üretir bazı erkekler de eşit olmasa da hemn hemen yakı x ve y üretir bunu birkaç doktordan duydum emin net bilgidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…