MFK nedir sayfanın tam açılımını yazar mısınızKızlar merak ettiğim bir konu var bu metodu sonradan öğrendim ben ama bu metodu uygulamayıp bilmeyip sık ilişki de bulunanların hep kızı mı oluyor yani düşünüp duruyorum . Yumurtlama günümü takmadan denemeye başlasam hep kızım mı olacak? İnstada mfk diye bi sayfaya denk geldim 3+2+3+2 diye ilişki öneriyor yumurtlamasını bilmeyenler için böyle deneyenlerin hep kızı mı olacak demek ???
9, haftalık kalbi duran dan hariç başka kalbi durandami oldu canım gecmis olsunValla sık ilişki benim dediğim hergun ilişki hatta günde iki kez olansizin dediğiniz gün aşırı ve daha seyrek benim sorduklarıma göre ben o zamanlar yumurtlama filan bilmiyordum ama anladığım kadarı ile yumurtlamama çok yakın iki defa yaptığım ilişki ile oğluma hamile kalmıştım 3,5 aylıkken kalbi durmustu onu da kürtajla almışlardı
Evet canım 3bucuk aylıktı o kaybettigim bebeğimde Rabbim verirse bir hayır vermezse bin hayır arıyoruz...Rabbim kimseye vermesin evlat acısı hepimize de gonlumuzdekileri versin inşallah...9, haftalık kalbi duran dan hariç başka kalbi durandami oldu canım gecmis olsun
Kesenin durumuna göre erkek bence canım.İnsallah Rabbim gönlüne göre verir...Kızlar benim usg banada bi yorum yapabilirmisiniz.
Ayy insallah diyelimKesenin durumuna göre erkek bence canım.İnsallah Rabbim gönlüne göre verir...
Tamam canım teşekkür ederim yanlış yazmışımA AzraBusra2022 burası canım yaptıklarını yazarsan fikir olur
Merhaba benim 2 kızım var şuan 3.hamileyim cinsiyet tahmini yapabilir misiniz 12+1 usg resmimizi atayım kemik yapısı kafa yapısı nün teorisi anlayan varsa yorumlarınızı bekliyorum, sat 1/12/2021 Doğum tarihim 07/03/1990 eşimin doğum tarihi 07/12/1985 nuh teorisi olacakti
Kafa yapısından anladığım kadarıyla erkekMerhaba benim 2 kızım var şuan 3.hamileyim cinsiyet tahmini yapabilir misiniz 12+1 usg resmimizi atayım kemik yapısı kafa yapısı nün teorisi anlayan varsa yorumlarınızı bekliyorum, sat 1/12/2021 Doğum tarihim 07/03/1990 eşimin doğum tarihi 07/12/1985
Teşekkür ederim canım bir oğlum olmasını çok istiyorum eşim bile benim kadar önemsemiyor cinsiyeti ama inşallah gönlümdeki olurKafa yapısından anladığım kadarıyla erkek
Insalalh canım. Bi daha ki kontrolün ne zamanTeşekkür ederim canım bir oğlum olmasını çok istiyorum eşim bile benim kadar önemsemiyor cinsiyeti ama inşallah gönlümdeki olur
Nubu dik ve yukarı da erkek oldugunh düşünüyorum herhangi bi yöntem denediz miMerhaba benim 2 kızım var şuan 3.hamileyim cinsiyet tahmini yapabilir misiniz 12+1 usg resmimizi atayım kemik yapısı kafa yapısı nün teorisi anlayan varsa yorumlarınızı bekliyorum, sat 1/12/2021 Doğum tarihim 07/03/1990 eşimin doğum tarihi 07/12/1985
Ben bi sonraki kontrolü bekliyorum canım aslında giderim bu hafta falan istesem ama biraz bekleyim dedim hem netlesir kesin bisey söyler diye. 23 martta randevum heycanla bekliyorum biraz sabredecem. Tuhaf duygular içindeyim ne hissedecegimi de bilmiyorum. Senin daha 8 haftalik görünüyo varmış baya bende seni merak ediyordumSen naptın canım birdahaki muayenen ne zaman en son birsey dememişti küçük diye
Evet canım benim daha var ya dün usg resmi atmıştım buraya baktın mi hic cuma günü gitmiştim hastaneye. Sende 23 unde gidince artık belli olur kesin canım inşallah erkektirBen bi sonraki kontrolü bekliyorum canım aslında giderim bu hafta falan istesem ama biraz bekleyim dedim hem netlesir kesin bisey söyler diye. 23 martta randevum heycanla bekliyorum biraz sabredecem. Tuhaf duygular içindeyim ne hissedecegimi de bilmiyorum. Senin daha 8 haftalik görünüyo varmış baya bende seni merak ediyordum
Gördüm canım ama ben anlamıyorum maalesef hiç yorum yapamıyorum. Inşallah tüm isteyenlere Rabbim dilediğini versinEvet canım benim daha var ya dün usg resmi atmıştım buraya baktın mi hic cuma günü gitmiştim hastaneye. Sende 23 unde gidince artık belli olur kesin canım inşallah erkektir