Canm sen hamileydin demi yanlış hatrlamyrsm çat iğnesiyle olmadımı gebeliğinBana 18 mm iken çat iğnesi vurdu 10.30 da tam 36 saat sonra ilişki dedi sonraki gün boş sonraki gün yine dedi böyle 3 kez önerdi ben 1 kez tek müsait oldum denedim ama tutmadı doktor iğneden 36 saat sonrayı öneriyor
Arada çok hafta farkı yok inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hamileligin ve alırsın kucağına bebeğini.Canım eğer gidebiliyorsan tekrar bir doktora git.Rabbim hepimize gönlümuzdekini nasip etsin inşallah .Benimki 8+6 iken
7+4 çıktı canım
Yok daha sonra hamile kaldımCanm sen hamileydin demi yanlış hatrlamyrsm çat iğnesiyle olmadımı gebeliğin
Hayırlısı canm keşke diyorum bunları iki kızımdan önce bilseydim 3. Çocuğa kadar belki biri tutardı Allah daha iyisini bilir hakkımızda yazılana razıyz yinede Allah'a şükürYok daha sonra hamile kaldım
İnan bende aynı düşüncedeyim ama olmayınca olmuyor vermek isteseydi rabbim verirdi ben herşeyi yaptım yine olmadı hayırlısı buymuş belkide ama olsun çok isterdim kısmet değilmişHayırlısı canm keşke diyorum bunları iki kızımdan önce bilseydim 3. Çocuğa kadar belki biri tutardı Allah daha iyisini bilir hakkımızda yazılana razıyz yinede Allah'a şükür
Canım seninki nasıldı yani hep geriden mi geliyordu yoksa normal gelip 9.haftada gidince 7.haftafa kalbi durmuş mu dedilerArada çok hafta farkı yok inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hamileligin ve alırsın kucağına bebeğini.Canım eğer gidebiliyorsan tekrar bir doktora git.Rabbim hepimize gönlümuzdekini nasip etsin inşallah .
Canım ilk gittiğimde kanamalı alan çok fazla dedi.Kalp sesini duymadı sonra gittim kalp sesini duydu ama yine geriden geldigini demişti geç döllenme diye düşünüyorlar ama sonuçta bende ne zaman deneme yaptığımı biliyorum yani geç döllenmesi mümkün değil sonra 9.hafta gittim kalp sesi yok dedi sağlıksız bebek dediler o gün almak istediler ama ben izin vermedim.Tabi sonra kanama başlayınca maalesef aldılarCanım seninki nasıldı yani hep geriden mi geliyordu yoksa normal gelip 9.haftada gidince 7.haftafa kalbi durmuş mu dediler
Anladım bizimki çok farklı kanama vs hiç bir şey yok kalp atışı hep duyuldu niye böyle oldu anlamıyorum farklı bir usg ye girdim belki de ondandır haftaya tekrsr giderim artıkCanım ilk gittiğimde kanamalı alan çok fazla dedi.Kalp sesini duymadı sonra gittim kalp sesini duydu ama yine geriden geldigini demişti geç döllenme diye düşünüyorlar ama sonuçta bende ne zaman deneme yaptığımı biliyorum yani geç döllenmesi mümkün değil sonra 9.hafta gittim kalp sesi yok dedi sağlıksız bebek dediler o gün almak istediler ama ben izin vermedim.Tabi sonra kanama başlayınca maalesef aldılar
Vajina ph sini nasıl ölçeceğiz?Kadının vajina ph degeri, ilşki zamanı, kadın ver erkeğin beslenme şekliyle ilgili esasen olay
Ultrasonda 1-2 hafta geriden gelmesi veya önde olması sorun teşkil etmiyor diye biliyorum içiniz rahat olsun benim kızımda baştan beri 2 hafta öndeydi doğuma kadar da öyle devam etti iri bebek dediler ama öyle çokta iri doğmadı erken doğdu 36 haftalıkken doğuma gireceğim gün usg de 3500 gözüküyordu 3 kilo doğdu usg ye çok güvenmeyin hatalı ölçümler olabiliyorAnladım bizimki çok farklı kanama vs hiç bir şey yok kalp atışı hep duyuldu niye böyle oldu anlamıyorum farklı bir usg ye girdim belki de ondandır haftaya tekrsr giderim artık
Bende biliyorum canım o sayfayı çok iyi bir doktor şu bi gerçek sen nasıl denersen dene ne yaparsan yap rabbim ne istese o oluyo o yöntemle kızıda olan çok oğluda şu bi gerçek hangi sperm daha hızlıysa o kazanıyorKızlar merak ettiğim bir konu var bu metodu sonradan öğrendim ben ama bu metodu uygulamayıp bilmeyip sık ilişki de bulunanların hep kızı mı oluyor yani düşünüp duruyorum . Yumurtlama günümü takmadan denemeye başlasam hep kızım mı olacak? İnstada mfk diye bi sayfaya denk geldim 3+2+3+2 diye ilişki öneriyor yumurtlamasını bilmeyenler için böyle deneyenlerin hep kızı mı olacak demek ???
Yani çoğunluk kız olur demek yanlış olur doğru mu? Sık ilişki ile oğlu olan da çok yani?Bende biliyorum canım o sayfayı çok iyi bir doktor şu bi gerçek sen nasıl denersen dene ne yaparsan yap rabbim ne istese o oluyo o yöntemle kızıda olan çok oğluda şu bi gerçek hangi sperm daha hızlıysa o kazanıyor
vet evet oğlu olanda çok görüyorum o sayfada o şekilde deneyip tuzlu suyuda yap sık sık birdeYani çoğunluk kız olur demek yanlış olur doğru mu? Sık ilişki ile oğlu olan da çok yani?
Valla ben kime sorduysam sık iliski ile kızı oluyor.Genelde oğlu olanlar sık ilişki yapmayanlar benim ölen oğlum da bir yada iki ilişki yaptığım aydi...Yani çoğunluk kız olur demek yanlış olur doğru mu? Sık ilişki ile oğlu olan da çok yani?
Yani benimde özelden yakalayıp soru sorduğum çok kişi oldu birçok kişi de sık ilişki ile erkek bebeğe hamile kalmış ya gün aşırı ya haftada 3 falan ama bu metoda göre sık ilişki yaşayanların hiç oğlu olmaması gerekiyordu . Sizin o dönem ilişkiniz yumurtlama günü mü olmuştu öncesi veya sonrasında mıValla ben kime sorduysam sık iliski ile kızı oluyor.Genelde oğlu olanlar sık ilişki yapmayanlar benim ölen oğlum da bir yada iki ilişki yaptığım aydi...
Valla sık ilişki benim dediğim hergun ilişki hatta günde iki kez olanYani benimde özelden yakalayıp soru sorduğum çok kişi oldu birçok kişi de sık ilişki ile erkek bebeğe hamile kalmış ya gün aşırı ya haftada 3 falan ama bu metoda göre sık ilişki yaşayanların hiç oğlu olmaması gerekiyordu . Sizin o dönem ilişkiniz yumurtlama günü mü olmuştu öncesi veya sonrasında mı
Başınız sağolsun rabbim tekrar gönlünüze göre nasip etsin .. yani düşünüyorum da annelerimiz çevremdeki insanlar yumurtlama nedir bilmeyen insanlar yani bu metodu göre hiç erkek bebişlerinin olmaması gerekiyordu doğru mu?Valla sık ilişki benim dediğim hergun ilişki hatta günde iki kez olansizin dediğiniz gün aşırı ve daha seyrek benim sorduklarıma göre ben o zamanlar yumurtlama filan bilmiyordum ama anladığım kadarı ile yumurtlamama çok yakın iki defa yaptığım ilişki ile oğluma hamile kalmıştım 3,5 aylıkken kalbi durmustu onu da kürtajla almışlardı
Herkesin yumurtlama zamanı farklı bazıları adetten hemen sonra yumurtlar onlar için ilişki sıklığı önemli değil ki hemen oğullarına hamile kalıyorlar ve iki kez yumurtluyor olabilirler.Benim gibi tek yumurta ve yumurtlama geç olanlar sık ilişki ile kızlarına hamile kalıyordur...Başınız sağolsun rabbim tekrar gönlünüze göre nasip etsin .. yani düşünüyorum da annelerimiz çevremdeki insanlar yumurtlama nedir bilmeyen insanlar yani bu metodu göre hiç erkek bebişlerinin olmaması gerekiyordu doğru mu?