- 30 Eylül 2021
- 535
- 475
- 38
Hayırlı olsunArkadaşlar bugün doktora gittim. Karından ultrason baktı. 8+5 olmuş. Şükürler olsun iyi göründü. Korkuyorum diğer kaybımdan dolayı sağlıkla devam eder inş
uştrasonuna bakar mısınız? Cinsiyeti nedirEki Görüntüle 3016672 sizce?
Doktora gitmeyi dusunuyorum cnm evde takip yapamam bence yum takibi birde catlatma ignesi yaparsaAramızda doktora giden gidecek olan kimler şimdi canlar
Alıştırayım kendimi 3. Kıza o zaman :)Kız bebeğe benziyor
Canım seninle sat günlerimiz hemen hemen aynıydı bende dün 9 haftalık oldum pazartesi Dr a gittim ve bebeğim 9 hafta yerine 7+4 çıktı o kadar Üzüldüm ki geç döllenme falan olması imkansız daha önce gününde çıkıyordu şimdi senin görüntüyü görünce benimkide böyle olmalıydı dedim moralim çok bozuk acaba sürekli kustugum için mi böyle oldu başıma ilk kez böyle birşey geldi kendi Dr uma 12.hafta gidecem üç hafta yediklerime dikkat edeyim diyorum. Sana gelince ramziye göre erkek gibi geldiArkadaşlar bugün doktora gittim. Karından ultrason baktı. 8+5 olmuş. Şükürler olsun iyi göründü. Korkuyorum diğer kaybımdan dolayı sağlıkla devam eder inş
İlerleyen haftalarda daha büyük çıkar canım korkma inşallah bişey olmaz geç döllenmiştir belki beslenmene dikkat et rabbim yardımcın olsun gönlünü ferah tutCanım seninle sat günlerimiz hemen hemen aynıydı bende dün 9 haftalık oldum pazartesi Dr a gittim ve bebeğim 9 hafta yerine 7+4 çıktı o kadar Üzüldüm ki geç döllenme falan olması imkansız daha önce gününde çıkıyordu şimdi senin görüntüyü görünce benimkide böyle olmalıydı dedim moralim çok bozuk acaba sürekli kustugum için mi böyle oldu başıma ilk kez böyle birşey geldi kendi Dr uma 12.hafta gidecem üç hafta yediklerime dikkat edeyim diyorum. Sana gelince ramziye göre erkek gibi geldi
Bak bu benimki
Canım ilişki tarihim net ve tek ilişki o nedenle geç döllenme değil eminim AP açık geride kalmış zaten bu mide bulantısı kusma yüzünden birşey olacağını tahmin etmiştim ama 9 nere 7+4 nere baya üzüldümİlerleyen haftalarda daha büyük çıkar canım korkma inşallah bişey olmaz geç döllenmiştir belki beslenmene dikkat et rabbim yardımcın olsun gönlünü ferah tut
İnşallah sağlıkla devam eder canım Rabbimin izniyle de erkektir inşallahArkadaşlar bugün doktora gittim. Karından ultrason baktı. 8+5 olmuş. Şükürler olsun iyi göründü. Korkuyorum diğer kaybımdan dolayı sağlıkla devam eder inş
Canım bu duruma Dr bi yorum yapmadı mı?Canım ilişki tarihim net ve tek ilişki o nedenle geç döllenme değil eminim AP açık geride kalmış zaten bu mide bulantısı kusma yüzünden birşey olacağını tahmin etmiştim ama 9 nere 7+4 nere baya üzüldüm
Korkutmak istemem ama sağlıksız bebek olabilir ben de kaybettim Aralık ayında 9 haftalıkti ama 7.haftada kalmıştı kanamam başlayınca kürtajla aldılarCanım ilişki tarihim net ve tek ilişki o nedenle geç döllenme değil eminim AP açık geride kalmış zaten bu mide bulantısı kusma yüzünden birşey olacağını tahmin etmiştim ama 9 nere 7+4 nere baya üzüldüm
Devlet hastanesi idi pek umursamadı özele başlıcam 12.haftayi bekliyorumCanım bu duruma Dr bi yorum yapmadı mı?
Cuma tekrar mı gitsemKorkutmak istemem ama sağlıksız bebek olabilir ben de kaybettim Aralık ayında 9 haftalıkti ama 7.haftada kalmıştı kanamam başlayınca kürtajla aldılar
Benimki 8+6 ikenKorkutmak istemem ama sağlıksız bebek olabilir ben de kaybettim Aralık ayında 9 haftalıkti ama 7.haftada kalmıştı kanamam başlayınca kürtajla aldılar
Bana 18 mm iken çat iğnesi vurdu 10.30 da tam 36 saat sonra ilişki dedi sonraki gün boş sonraki gün yine dedi böyle 3 kez önerdi ben 1 kez tek müsait oldum denedim ama tutmadı doktor iğneden 36 saat sonrayı öneriyorÇat iğnesi yaptıran arkadaşlar doktor erkek bebek için kaç saat sonra ve kaç gün ilişki öneryo bilgi verirmsnz
Böyle bi durum varsa hemen özele git derim mümkünseDevlet hastanesi idi pek umursamadı özele başlıcam 12.haftayi bekliyorum
Canım ben de çok bulanıyorum prilam içip iyi hissettiğim o 2-3 saatte mutlaka bir şeyler yiyorum. Kaşar peynirli tost ve Muz şu ara çok yedim. Onlar bebeğe kilo yapıyor büyütüyor diye biliyorum. Ama İnan benim de sınırlı yediğim şeyler. Karnım aç geziyorum yeminle. bu dönemde yediklerimizden ne kadarını alıyorlar bilmiyorum ama bİraz dikkat et bakalım. Bence olabildiğince dinlen. yemek giremediğimiz için direncimiz çok düşüyor. bebek büyür şükür sağlıklı olsun da. kalp atışı fln nasıl?Canım seninle sat günlerimiz hemen hemen aynıydı bende dün 9 haftalık oldum pazartesi Dr a gittim ve bebeğim 9 hafta yerine 7+4 çıktı o kadar Üzüldüm ki geç döllenme falan olması imkansız daha önce gününde çıkıyordu şimdi senin görüntüyü görünce benimkide böyle olmalıydı dedim moralim çok bozuk acaba sürekli kustugum için mi böyle oldu başıma ilk kez böyle birşey geldi kendi Dr uma 12.hafta gidecem üç hafta yediklerime dikkat edeyim diyorum. Sana gelince ramziye göre erkek gibi geldi
Bak bu benimki
1 hafta topu topu canım toparlanır sen toparlandında. üzülme. Kızım da bazı haftalar ileri bazı haftalar geri düşüyordu.Canım ilişki tarihim net ve tek ilişki o nedenle geç döllenme değil eminim AP açık geride kalmış zaten bu mide bulantısı kusma yüzünden birşey olacağını tahmin etmiştim ama 9 nere 7+4 nere baya üzüldüm
Canım benim inşallah hepimize gönlümüzdekini versin inş. Sen de en kısa sürede gönlündekini kucağına alırsın inşİnşallah sağlıkla devam eder canım Rabbimin izniyle de erkektir inşallah