- 31 Ocak 2022
- 82
- 43
Niyetliyim bugün su içmeden test yapsam yanlış sonuç mu çıkarBir çok sebebi olabilir sıvı alımın fazla olmuştur yumurtan tam gelişmemiştir bu ay ultra pike geçmeden çatlamıştır bugun bence tekrar bi dene yarım bardak su ile 2saat sonra
Insalh yaBence alakası yok ya bu belirtiler çok şansa tutuyor kalbine ferahlık ver inşAllah rabbimin izniyle gönlündekidir
Rabbim gönlüne göre versinInsalh ya
Evet su içmeden olmaz çok su içersende olmazNiyetliyim bugün su içmeden test yapsam yanlış sonuç mu çıkar
Bi daha ne zaman gidersin doktoraInsalh ya
Ben gelicek ay artık bu ayda bişey yok çat iğnesi için yum takibi yaptrcam inşAramızda doktora giden gidecek olan kimler şimdi canlar
Hadi hayırlısı olsun inşAllahBen gelicek ay artık bu ayda bişey yok çat iğnesi için yum takibi yaptrcam inş
Bi daha ne zaman gidersin doktora
Ben yaptırdım tam pik ten 12 saat sonra ilişki yazdı her dediğini yaptık ama bırak cinsiyeti hamile bile kalamadim.. şimdi bu ay yeniden deneyeceğim pik günümü bekliyoruzİnstagramda gebelik planlama ve diyet ile kız/erkek bebeğe sahip olanlar olduğunu gördüm aramızda bunu yapıp sonuç alan var mı
In8da kime yaptırdınızBen yaptırdım tam pik ten 12 saat sonra ilişki yazdı her dediğini yaptık ama bırak cinsiyeti hamile bile kalamadim.. şimdi bu ay yeniden deneyeceğim pik günümü bekliyoruz
Ramziye göre erkek bebekArkadaşlar bugün doktora gittim. Karından ultrason baktı. 8+5 olmuş. Şükürler olsun iyi göründü. Korkuyorum diğer kaybımdan dolayı sağlıkla devam eder inş
uştrasonuna bakar mısınız? Cinsiyeti nedirEki Görüntüle 3016672 sizce?
İnşallah canım benim sağlık Salih bir erkek evlat verir inş RabbimRamziye göre erkek bebek
İnsgrm silindiği için hatırlamıyorum 6 ay önce ydiIn8da kime yaptırdınız