Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Merhaba hanımlar,aslında ovulasyon testinde ki mantık şu, normalde kadının vajina degeri asidik ve asdiğe yakındır yumurtlama döneminde sıvı artar ve alkali degeri yükselir, x kız spermleri asidik ortamda güçlüdür yarışı kazanır, y spermleri alkali ortamda güçlüdür ve yarışı kazanır, bu nedenle ovulasyon döneminde yumrta çatlama zamınıdna ilşkiyi yapmak yapmak ve önceisde ikilinin olmaması dolayısıyla bekleyen spermin olmaması, yumurta çatlamış olduğunda y spermleri hızlı oldugunda yumrtayı döllenme şansı yüksektir tabi ki hiçbişey yüzde yüz değildir, peki bu vajina ph alkali asidik durumu neye göre değişiyor kadının beslnemsini yedikleri içtikleri önem taşır, bilimsel olarak da cinsiyet le beslneme arasında ilşki kanıtlandı, şuna anlatmaya çalışıyorum sadece ovulasyon tabikiyle yumrtlama döneminde ilşki bilindiği gibi eerkek bebek getirmez
Siz beslenmeye de dikkat etmişsiniz ama kızıniz okcak galiba. Tam anlamıyla dikkat etmediniz mi acaba.

Maşallah cnm benim size tabi büyük çocuklar varken birde bebiste olunca daha da uğraş fazla oluyo cnm ama yinede çok şükür Rabbim evlatlarımızı korusun cnm annelik her türlü yorgunluğa degiyor🥰çok şükür elhamdülillah bende iyiyim ne olsun bende 31+6 Günlük oldum az kaldı doğuma bakalım nasıl olacak bizimki bende çocuklar iş güç kosturuyorum tabi pasa beyde karnimda beni yoruyo ama binlerce sukur Rabbime
Ay canım yerim ben o paşa beyi 🤗 o kadar tatlı oluyorlar ki yaşım 38 olmasa hemen bir tane daha doğurasım var inan ki. İnsanlar deli diyor çalışıyorum birde iznim bitti şimdi ücretsiz izin vs uğraşıyorum. Ama herşeye değer. İster kız ister erkek olsun ama gönlüm dörtlemekten yana 🤭🤣🤣 eşim bile bile 4 lemez kaza falan olsa bari 🤣🤣

Yerleşme lekesi bende de oldu açık kahverengi şeklindeydi

Merhaba. Yerleşme lekesi ne zaman gelmişti acaba. Benim adetin başlangıcından bugun 21. Gunu. Dun kahverengi leke geldi cok bariz di. Bugun daha hafif şekilde peçeteye geliyor. Bu kadar erken yerlesme lekesi olur mu acaba.?yumurtlama ayin 19 unda olmustu.adetse eğer bu kadar erken regli olunur mu

Benim tam adet gününe denk gelmişti.Ben adet günümden önce gebeligimi öğrenmiştim.lekede çok açık kahverengi 2 gün sürdü cok hafifti sonrasında kesildi.

Merhaba. Yerleşme lekesi ne zaman gelmişti acaba. Benim adetin başlangıcından bugun 21. Gunu. Dun kahverengi leke geldi cok bariz di. Bugun daha hafif şekilde peçeteye geliyor. Bu kadar erken yerlesme lekesi olur mu acaba.?yumurtlama ayin 19 unda olmustu.adetse eğer bu kadar erken regli olunur mu
Benimde öğrendiğim kadar genelde adet gününe denk geliyormus bu yerleşme lekesi bebegin rahme tam olarak yerlesmesi o zamana tekabül ediyormuş zaten.

Kızlar
6665B428-92E1-4250-A5E0-2F948605B894.jpeg
hayırlı kandiller adetimin 18. Günü yumurtlama görmedim henüz ama sabah test hafif koyulaşmaya başlamış gibiydi akşam yaptığımda tekrar silikleşmiş neden olabilir

Ay canım yerim ben o paşa beyi 🤗 o kadar tatlı oluyorlar ki yaşım 38 olmasa hemen bir tane daha doğurasım var inan ki. İnsanlar deli diyor çalışıyorum birde iznim bitti şimdi ücretsiz izin vs uğraşıyorum. Ama herşeye değer. İster kız ister erkek olsun ama gönlüm dörtlemekten yana 🤭🤣🤣 eşim bile bile 4 lemez kaza falan olsa bari 🤣🤣
Maşallah cnm sana bir yandan cok guzel 4 cocuk olmasi bir yandanda birazcik zor Rabbim hakkında hayırlısını versin cnm ama içindeki tekrar cocuk doğurma sevgisine hayran kaldim maşallah diyeyim tekrar😊🥰 valla benimki 4 leniyo hepsinin yeri çok.ama çok ayrı çok şükür Rabbime 3 prensesten sonra bir prens nasip etti kızlarınla çok şükür mutluyum ve onlardan raziyim bakalım prensimiz nasıl olacak kızlar daima diyorlar anne kardeşimizi çok merak ediyoruz ya nasıldır acaba diye çok heycanlilar helede çanta falan hazırladım eşyaları yıkadım düzenledim daha çok heycan yaptılar Rabbim.hayirlisiyla sağlıkla doğmasını nasip etsin insAllah çok sevecekler kardeşlerini bi ikizlerden bir tanesi kıskanç sanırım o hem sevecek hemde daha fazla ilgi isteyecek😊

H hasretlendim bu arada süreyi ne kadar uzatırsan o kadar koyu çıkar suyu iç yarım bardak 2 saat sonra test yap bide limon karbonatlı su vs içmeyin bu testi yaparken seyreltiyor idrarı

Kızlar bende çok düşünüyorum göğüslerime bakıyorum sanki sol daha büyük falan. Çok düşünüyorum acaba kız mi diye
Bence alakası yok ya bu belirtiler çok şansa tutuyor kalbine ferahlık ver inşAllah rabbimin izniyle gönlündekidir 🍃🤍

X