Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kızlar 17 ocak sat
Takvime göre 30 31 yumurtlama
Su konuda yardım istiyorum..
Yumurta akı (uzayan) gibi olduğunda Yumurta çatlamış mi oluyor yoksa çatlayacak mi ?
Canım bu kişiye göre değişir herkeste aynı olmayabilir. Ben kendimden örnek vereyim yum akı kıvamında akıntı geldikten 2 gün sonra pik oluyor test yani yumurta çatlama aşamasına geliyor. Ama genelde yum akı kıvamında akıntı yumurtanın çatlamadan önceki belirtisidir. Çatladıktan sonra genelde çoğu kişi de akıntı kremsi koyu bir hal alır.

Haklısın valla canım düşünmediğim bir saniye bile yok şimdiden rabbim hayallerimizi yaşamaya nasip etsin hayırla sağlıkla kucaklarımıza erkek evlat nasip etsin.

Aynen canım opak halinde toparlanıyor hemen akıntı ben öyle anladım geçen ay doğum kontrol hapı sonrası iki kere farklı zamanlarda pik yaptı testim bir 13.gün bir de 18.gün muhtemel iki yumurta oldu. Zaten araştırdım baktım haptan sonra çoğul gebelik şansı oluyormuş yazıyordu nette. Bakalım Şubat başı gibi deneme inşaallah o zaman nasıl olur Allah bilir

Ayy görünce 1 gun mu beklesem acaba 2 mi bi heyecanlandm

Ya bi günde toplanır da gec kalırsam die düşündüm su an

Neden imkansiz olsun ki canim, insallah hakkinda hayirlisidir ve nasip olur
Kac cocugun var?
Benim de 1 oglum var Allaha emanet,, insallah cinsiyet farktez ikinciye hamile kalabilirim hayirlisiyla
Bilmiyorum ya çok istiyorum diye mi çevre beklentisi mi sebebi tam bilmiyorum
1kizim var cnm

Insallah Rabbım isteyen herkes e versin

K Khvekokusu20 canım kendim için okudum Rabbim inşallah duası kabul olan kullarından eylesin cümlemizi...

Nolur bana da dua edin
O.kdr imkansız geliyor ki erkek bebek niye bilmiyorum
Böyle düşünme kızı yaratan Allah’a erkeği yaratmak zor mu haşa imkansız diyorsun. Dua edelim kabulüne inanarak rabbim açılan elleri boş çevirmezmiş inşaallah sana bize ve isteyen herkese nasip olsun hayırlı sağlıklı erkek evlatlar.

Neden imkansiz olsun ki canim, insallah hakkinda hayirlisidir ve nasip olur
Kac cocugun var?
Benim de 1 oglum var Allaha emanet,, insallah cinsiyet farktez ikinciye hamile kalabilirim hayirlisiyla
Bilmiyorum ya çok istiyorum diye mi çevre beklentisi mi sebebi tam bilmiyorum
1kizim var cnm

Insallah Rabbım isteyen herkes e vere
Tovbe tövbe o anlamda demedim tabiki de Haklısın dua edelm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…