Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Heyecanın çok normal canım ister istemez insan stres yapıyor 🤷🏼‍♀️ ben de durumlar aynı adet bitti soğan kürü yapmaya başladım 2.günüm bu ay teste hemen başlamıcam ağrı ve akıntım olduğunda başlıcam işin doğrusu bende o heyecan kalmadı sanki yine tutmayacak gibi geliyor ama nasip tabi herşey de bi hayr vardır 🤗🙏🏻💙

Öyle canım en beklemediğin anda tutunacak oğluşun sana inşaallah 🥰🤲🏻

TEFRİCİYE LİSTEMİZ 🧿🧿

SoLeiL12 SoLeiL12
eflatun88 eflatun88
K Khvekokusu20
Ruveydam2015 Ruveydam2015
1 12ha
R rana20
Hayallerimmm3 Hayallerimmm3
B Beybipattis
Nurelifefe Nurelifefe
D dilek062
M Maviayyy
E Ecrin7325
L laylisho

R rana20 canım seninle başlıyoruz namazını kılıp duanla ve dilersen isminle birlikte bize bildirir misin?

Kişi başına düşen sayımız 💙341💙

Sadece dua sahibi arkaşımız bizden 💙11💙 adet fazla okuyarak ✔️352✔️ adet okuyacaktır..

3 gün içinde bitirelim kızlar herkes zamanında okudum yazsın en geç cumaya bitirelim,, herkese en kısa sürede okuyalım inşallah..

Arkadaşımız namazını kılıp bildirmeden okumaya başlamayalım. Namazımı kıldım başlayabilirsiniz yazınca hemen başlayalım. Rabbim kabul buyursun inşallah ♥♥️

Ağrının çok şiddetli olduğu gün çatlama oluyor genelde canım. Dr um bana eğer ilişkiye girdiğinde çok ağrı hissedersen çatlama yakındır demişti. Zaten çatlamadan sonra birden ağrı da kesiliyor dikkat edersen 🤗 inşallah tutmuştur bebişin 🤲🏻💙🥰
Herkesin kesilmez çatladıktan sonra agrısı canım

TEFRİCİYE LİSTEMİZ 🧿🧿

SoLeiL12 SoLeiL12
eflatun88 eflatun88
K Khvekokusu20
Ruveydam2015 Ruveydam2015
1 12ha
R rana20
Hayallerimmm3 Hayallerimmm3
B Beybipattis
Nurelifefe Nurelifefe
D dilek062
M Maviayyy
E Ecrin7325
L laylisho

R rana20 canım seninle başlıyoruz namazını kılıp duanla ve dilersen isminle birlikte bize bildirir misin?

Kişi başına düşen sayımız 💙341💙

Sadece dua sahibi arkaşımız bizden 💙11💙 adet fazla okuyarak ✔️352✔️ adet okuyacaktır..

3 gün içinde bitirelim kızlar herkes zamanında okudum yazsın en geç cumaya bitirelim,, herkese en kısa sürede okuyalım inşallah..

Arkadaşımız namazını kılıp bildirmeden okumaya başlamayalım. Namazımı kıldım başlayabilirsiniz yazınca hemen başlayalım. Rabbim kabul buyursun inşallah ♥♥️
K Khvekokusu20 canım namazımı kıldım Rabbim kabul etsin inşallah 🤲🏻💙😇
🍀"Euzübillahimineşşeytanirracim
Bismillahirrahmanirrahim
El-hamdü lillahi Rabbil-alemiyn. Vesselatü Ves-selamü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmaiyn.
Ey herşeyi yoktan var eden, dilediğini dilediğine veren Rabbim!
Rabia kuluna hayırlı, sağlıklı uzun ömürlü takvalı salih bir erkek evlat nasip eyle. Kızlarını imanla güzel ahlakla büyütmeyi nasip eyle. Evinden sağlığı mutluluğu huzuru eksik etme. Gönlünden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eyle, duasına amin diyen tüm dua kardeşlerinin de gönüllerinden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eyle. Amin
Subhane Rabbike Rabbil-izzeti amma yesifun ve selamun alel-mürseliyn velhamdülillahi Rabbil alemiyn el Fatiha measalavat"🍀
🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kızlar uzun süredir yazamadım. 2 ocakta regl oldum bitince ovul fitil alıp kullandım. Fitil bitince kanama başladı benim halbuki yumurtlama bekliyordum test yapıyorum daha pik olmadı 18. Günümde geç yumurtlama olacak sanırım. Fitil kullanıp kanama yaşayan oldu mu aranızda ben ilk kez kullandigim için bi bilgim yok dr kontrlnde aldım bide. Canım sıkıldı duruma..

Kızlar 17 ocak sat
Takvime göre 30 31 yumurtlama
Su konuda yardım istiyorum..
Yumurta akı (uzayan) gibi olduğunda Yumurta çatlamış mi oluyor yoksa çatlayacak mi ?

Kızlar nasılsınız, nasıl gidiyor? Ben şimdiden heyecan stres yapıyorum sözde rahat olacağım diyordum 😕 deneme yapanlar gebelik tuttuğunda nasıldınız stres heyecan korku var mıydı hepsi karışık bende 🤷🏻‍♀️
Normal canım ben yumurta takibi için gittiğimde bile stresliydim sanki cinsiyet öğrenecek gibi üç ayım hep stresle geçti şimdi de çevrem biliyor erkek olacağını die ya doktor yanlış gördüyse die hep vesvese yaptım anlayacağın dpğmadan insan rahat edemiyor onu anladım 😩

X