Ben de yanlış anlasildim diye üzülüyorum ya sen de helal et cnm ..stres oluyor insan isteCanım aklıma takıldı kırdıysam özürdilerim o niyetle demediğini biliyorum sadece ümitsiz olmayalım bu kadar o yüzden dedim hakkını helal et. Tez vakitte rabbim hepimize hayırlı sağlıklı erkek evlatlar versin. Amin
Allah razı olsun canım benim ağzına yüreğine sağlık
Ben yazsam sende baktrablrmısın banaAnnenin ve babanin dogum tarihlerine göre bakiyorlar cnm
Ben de yanlış anlasildim diye üzülüyorum ya sen de helal et cnm ..stres oluyor insan iste
Insallah rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin kuzm
Evet nasip neyse o :)Amin canım aynen stresten en uzak durmamız gereken dönemdeyiz gebelik açısından ama elimizde değil düşünüp duruyoruz strese sokuyoruz kendimizi
Ah cnmBen yazsam sende baktrablrmısın bana
Tefricye ye bizide ekleyin kızlar bende mayıs gbi duşunuyorumAh cnmkeşke bakabilsemm inan hic bilmiyorum
Bitti galiba siradaki kim acabaKızlar tefriciye bitti mi, sıradakine başlayalım
Canım ilişkiden 12 gün sonra çıkar gebelik varsa.ben 11. Gün yapmıştım çok çok silik çıkmıştı.insallah hayirlisi olsun hakkında. Belki adet günün gelince net sonucu alırsınkızlar merhaba benim adet günüme 5 güm kaldı dün sabah 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.yarın sabah deniycem birde.yanlız kızlara hemen hamile kaldığım için bu ay ilk deneme olduğu halde herkes bana hamile muamelesi yapıyor.ya yoksa olmayada bilir.ve işim kötüsü bana da yok gibi geliyor
Kızlar soğan kürün de 8.günüm henüz akıntı vs yokteste de başlamadım bugün 12.gün ama belirtilerim daha başlamadı önceden yapıp kafa kurcalamaya gerek duymadım bu ay sanırım giderek salmaya başladım sonumuz hayr olsun inşallah
M Maviayyy sen d vitamini ve b12 kullanıyordun ya bunları sana Dr mu tavsiye etti birde b12 yi günde bi kez mi alıyorsun yoksa ara ara mı alıyorsun?
Tazeanneeee senin son durum ne adet bitti mi başladın mı teste?
Kızlar soğan kürün de 8.günüm henüz akıntı vs yokteste de başlamadım bugün 12.gün ama belirtilerim daha başlamadı önceden yapıp kafa kurcalamaya gerek duymadım bu ay sanırım giderek salmaya başladım sonumuz hayr olsun inşallah
M Maviayyy sen d vitamini ve b12 kullanıyordun ya bunları sana Dr mu tavsiye etti birde b12 yi günde bi kez mi alıyorsun yoksa ara ara mı alıyorsun?
Tazeanneeee senin son durum ne adet bitti mi başladın mı teste?