Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kızlar nasılsınız, nasıl gidiyor? Ben şimdiden heyecan stres yapıyorum sözde rahat olacağım diyordum deneme yapanlar gebelik tuttuğunda nasıldınız stres heyecan korku var mıydı hepsi karışık bende

Heyecanın çok normal canım ister istemez insan stres yapıyor ben de durumlar aynı adet bitti soğan kürü yapmaya başladım 2.günüm bu ay teste hemen başlamıcam ağrı ve akıntım olduğunda başlıcam işin doğrusu bende o heyecan kalmadı sanki yine tutmayacak gibi geliyor ama nasip tabi herşey de bi hayr vardır

Benimki daha yeni hamilelik başlayacak Allah izin verirse canım İnşaallh tutmuştur

bendeilk deneme yaptığım ay bu ay ama nedense tutmayacak gibi geliyor.çok heyecanlıyım.tam yumurtlama zamanımıda anlayamadım.çok bel ağrısı oldu acaba o gün çatlaşışmıdır

bendeilk deneme yaptığım ay bu ay ama nedense tutmayacak gibi geliyor.çok heyecanlıyım.tam yumurtlama zamanımıda anlayamadım.çok bel ağrısı oldu acaba o gün çatlaşışmıdır
Ağrının çok şiddetli olduğu gün çatlama oluyor genelde canım. Dr um bana eğer ilişkiye girdiğinde çok ağrı hissedersen çatlama yakındır demişti. Zaten çatlamadan sonra birden ağrı da kesiliyor dikkat edersen inşallah tutmuştur bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…