- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
Ay hadi İnşallah canım. Birbirimize müjdeli haber vermeyi nasip etsin Allahım.Sagol cnm allh ragzi olsun 1 hafta icinde müjdeli haberi veririm insallh
Sagol cnm allh ragzi olsun 1 hafta icinde müjdeli haberi veririm insallh
İkimizn aynı anda belli olacak demekki canımSagol cnm allh ragzi olsun 1 hafta icinde müjdeli haberi veririm insallh
15 haftadayim cnm ben insallh guzel haberllerle dönerizİkimizn aynı anda belli olacak demekki canım
Heyecanın çok normal canım ister istemez insan stres yapıyorKızlar nasılsınız, nasıl gidiyor? Ben şimdiden heyecan stres yapıyorum sözde rahat olacağım diyordumdeneme yapanlar gebelik tuttuğunda nasıldınız stres heyecan korku var mıydı hepsi karışık bende
bendeilk deneme yaptığım ay bu ay ama nedense tutmayacak gibi geliyor.çok heyecanlıyım.tam yumurtlama zamanımıda anlayamadım.çok bel ağrısı oldu acaba o gün çatlaşışmıdırHeyecanın çok normal canım ister istemez insan stres yapıyorben de durumlar aynı adet bitti soğan kürü yapmaya başladım 2.günüm bu ay teste hemen başlamıcam ağrı ve akıntım olduğunda başlıcam işin doğrusu bende o heyecan kalmadı sanki yine tutmayacak gibi geliyor ama nasip tabi herşey de bi hayr vardır
Kim kaldi bilmiyorum cnm
Ağrının çok şiddetli olduğu gün çatlama oluyor genelde canım. Dr um bana eğer ilişkiye girdiğinde çok ağrı hissedersen çatlama yakındır demişti. Zaten çatlamadan sonra birden ağrı da kesiliyor dikkat edersenbendeilk deneme yaptığım ay bu ay ama nedense tutmayacak gibi geliyor.çok heyecanlıyım.tam yumurtlama zamanımıda anlayamadım.çok bel ağrısı oldu acaba o gün çatlaşışmıdır
Erkek bebek için miBen fitil yerine sarımsak koyucam
Canım bitti Allah gönlüne göre versin dualarını kabul etsin15 haftadayim cnm ben insallh guzel haberllerle döneriz
Sagol cnm allh ragzi olsunCanım bitti Allah gönlüne göre versin dualarını kabul etsin
Amin insallh cnm