- 30 Ocak 2019
- 1.429
- 1.562
Heyecanın çok normal canım ister istemez insan stres yapıyorben de durumlar aynı adet bitti soğan kürü yapmaya başladım 2.günüm bu ay teste hemen başlamıcam ağrı ve akıntım olduğunda başlıcam işin doğrusu bende o heyecan kalmadı sanki yine tutmayacak gibi geliyor ama nasip tabi herşey de bi hayr vardır
Ağzından bal damlıyor canım benim inşallah inşallahhhhhÖyle canım en beklemediğin anda tutunacak oğluşun sana inşaallah
5 gün kala yaptım ben canımKizlar erken gebelik testi yapan var mi aranızda adete kac gün kala yaptınız?
Herkesin kesilmez çatladıktan sonra agrısı canımAğrının çok şiddetli olduğu gün çatlama oluyor genelde canım. Dr um bana eğer ilişkiye girdiğinde çok ağrı hissedersen çatlama yakındır demişti. Zaten çatlamadan sonra birden ağrı da kesiliyor dikkat ederseninşallah tutmuştur bebişin
K Khvekokusu20 Cnm okudum bildirim yapamadim
Sagol hepinize ayrı ayri tesekkur ederim kizlarK Khvekokusu20 Cnm okudum bildirim yapamadim
1 12ha cnm rabbim dualarini kabul etsin oğluş haberini alirsin inşallah
Canım hayallerim3 ve ruveydam2015 arkadaşlar bildirim yapınca namazını kılıp duanı teslim edersin hatta birde cocuklara tatlı birşeyler alır yedirirsen daha iyi olurSagol hepinize ayrı ayri tesekkur ederim kizlar
K Khvekokusu20 canım namazımı kıldım Rabbim kabul etsin inşallahTEFRİCİYE LİSTEMİZ
SoLeiL12
eflatun88
K Khvekokusu20
Ruveydam2015
1 12ha
R rana20
Hayallerimmm3
B Beybipattis
Nurelifefe
D dilek062
M Maviayyy
E Ecrin7325
L laylisho
R rana20 canım seninle başlıyoruz namazını kılıp duanla ve dilersen isminle birlikte bize bildirir misin?
Kişi başına düşen sayımız341
Sadece dua sahibi arkaşımız bizden11 adet fazla okuyarak 352 adet okuyacaktır..
3 gün içinde bitirelim kızlar herkes zamanında okudum yazsın en geç cumaya bitirelim,, herkese en kısa sürede okuyalım inşallah..
Arkadaşımız namazını kılıp bildirmeden okumaya başlamayalım. Namazımı kıldım başlayabilirsiniz yazınca hemen başlayalım. Rabbim kabul buyursun inşallah ♥
Canım okudum allah gönlüne göre versin inşallah tez zamandaSagol hepinize ayrı ayri tesekkur ederim kizlar
Normal canım ben yumurta takibi için gittiğimde bile stresliydim sanki cinsiyet öğrenecek gibi üç ayım hep stresle geçti şimdi de çevrem biliyor erkek olacağını die ya doktor yanlış gördüyse die hep vesvese yaptım anlayacağın dpğmadan insan rahat edemiyor onu anladımKızlar nasılsınız, nasıl gidiyor? Ben şimdiden heyecan stres yapıyorum sözde rahat olacağım diyordumdeneme yapanlar gebelik tuttuğunda nasıldınız stres heyecan korku var mıydı hepsi karışık bende