- 30 Ocak 2019
- 1.429
- 1.562
Bilmiyorum ya çok istiyorum diye mi çevre beklentisi mi sebebi tam bilmiyorum
1kizim var cnm
Insallah Rabbım isteyen herkes e vere
Tovbe tövbe o anlamda demedim tabiki de Haklısın dua edelm
Brslenme diyeti nedir paylaşrmsnzBenim takvimime göre 20 gün sonra yumurtlama günüm, tabi laboquick ovülasyon testlerimle kesin belirleyeceğim, 2,5 aydır ben ve eşim beslenme diyetine harfiyen dikkat ediyoruz, ben alkali su içiyorum, inşaallah tutarsa size herşeyi detalylca anlatacağım, tabi herşey Allah’tan, gönlümüzdeki nasip olur inşaallah
Nasıl yıllıkBende yıllık planlama yaptırdım Mart gibi deniycem nasip olursa
Bende okuyablrim arkadaşlar ne güzel dua kardeşliği inşallahCanim selati tefriciyye okuyoruz kizlarla 4444 biliyosun bi isteğin varsa yerine gelmesi için çocuğumuz erkek bebek için okuyoruz. Benim 1 kizim var 1 de erkek olsun istiyorum bu niyet için benimde hamile değilim şimdilik
İnstegram da cinsiyet hesaplama cnm AzeriNasıl yıllık
Çin takvimi falan mı yapyolar neye gore belirliyolarCnm bende yaptirdim ama guvenemiyorum baska birine ama benimde ocak ayi erkek gosteriyor
Canım bende okudum dua ettim allah kabul etsin inşallahCanım Allah razı olsun, ağzına yüreğine sağlık Rabbim cümlemizin gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
AminnnCanım bende okudum dua ettim allah kabul etsin inşallahsağlıklı hayırlı bir erkek bebek
Canım bem bugün bitiremedim müsait değildim yarına bitiririm inşallahKızlar tefriciyeyi yarına bitirelim
Canım yarına bitireceğim inşallah bugün müsait değildim bitmediAminnnAğzına yüreğine sağlık canım Allah razı olsun
Annenin ve babanin dogum tarihlerine göre bakiyorlar cnmÇin takvimi falan mı yapyolar neye gore belirliyolar
Canım bende bitirdim Allah kabul etsin, Allah sana ve isteyen herkese sağlıklı uzun ömürlü hayırlı erkek bebek nasip etsinCanım Allah razı olsun, ağzına yüreğine sağlık Rabbim cümlemizin gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
Canım bende bitirdim Allah kabul etsin, Allah sana ve isteyen herkese sağlıklı uzun ömürlü hayırlı erkek bebek nasip etsin
Kızlarrr Allah razı olsun hepinizden ağzınıza yüreğinize sağlık Rabbim cümlemizin gönlünden geçeni kabul etsin inşallah duası kabul olan kullarından eylesin inşallah hepimizi