- 1 Şubat 2021
- 287
- 224
- 56
Hadi hayırlısı canım benimBen 12 de gidecem ama cinsiyet için 14 de giderim 12 de ikili test icnn giderim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı canım benimBen 12 de gidecem ama cinsiyet için 14 de giderim 12 de ikili test icnn giderim
Saolun siz başladınz miHadi hayırlısı canım benim
Çarşamba mı gidiyorsun belli olur mu acaba hadi bende merak ettim. İçimdeki ses erkek diyor usg resmi var önceki zamanlar daBen gidicem çarşamba ama benden mi bahsettiniz acaba
Maalesef eşim şuan çok yoğun çalışıyor yorgun olmaması gerekirmiş erkeğin diyorlar aslında herşey nasip kısmet ama genede bir ihtimal diyorum gönlümüzdekini Allah biliyor yASaolun siz başladınz mi
Ahh ahh okuyunca neler geldi aklıma 3.ye hamileydim cinsiyet öğreniriz diye hiç beklemiyorum 10.hafta mi ne düşün o kadar erken dr demez mi kız diye şok oldum hocam ne diyorsunuz daha küçücük hayır kız dedi ben odadan bi çıktım başladım ağlamaya ama öyle bir ağlama ki eve geldim halen ağlıyorum annem saçmalama diyor ben yok kızıyorum kendime ne bileyim nasil bir saçma psikoloji sonra 3.kiz doğdu varya bir sevdim onu ki herkes cokseviyor halen öyle evimizin neşesi simdi 5yasinda çok başka bir havası var şuan senin hislerini anlıyorum ve doğunca sen de bu dediklerimi anlayacaksınBen canım bu dediklerinin hepsini bende yaptım ama tutmadı 3. Kızım olacak çok üzüldüm hala kendime gelemedim ve uzun sürede geleceğimi sanmıyorum kız evlat elbette canım ciğerim ama insan kendinde olmayanı istiyor iki kızım zaten var üçüncüyü kız istemem yada sevinmem çok saçma olurdu herhalde rabbim sağlıklı kucağıma almayı nasip etsin ama üzüldüm o bir gerçek
Canım ben hiç bisey yapmadım bi kere korunmasiz oldu onda da tutmus. Hatta afedersin hopladım zıpladım falan tutmasin diye ama tutmus. Takvim uygulamam da tam yumurta günü ama bilmiyorum ne olur.
Öyle olacak biliyorum ama içim hep burukAhh ahh okuyunca neler geldi aklıma 3.ye hamileydim cinsiyet öğreniriz diye hiç beklemiyorum 10.hafta mi ne düşün o kadar erken dr demez mi kız diye şok oldum hocam ne diyorsunuz daha küçücük hayır kız dedi ben odadan bi çıktım başladım ağlamaya ama öyle bir ağlama ki eve geldim halen ağlıyorum annem saçmalama diyor ben yok kızıyorum kendime ne bileyim nasil bir saçma psikoloji sonra 3.kiz doğdu varya bir sevdim onu ki herkes cokseviyor halen öyle evimizin neşesi simdi 5yasinda çok başka bir havası var şuan senin hislerini anlıyorum ve doğunca sen de bu dediklerimi anlayacaksın
Ay bilmiyorum ki bisey der mi. Dese keske diyorum bazende demese diyorum me bilim. 2 kızım.var işitiyorum aslında erkek ama ne bilim kiza da hazırım tabi. Senij gibi düşünüyorum kızlardaki gibi belirtirler aynı olur diye sonra bi anda umutlanıyorum bakalım artık hayirkisi diyelim. Raziyim Allahtan gelem herşeye. Bende seni çok merak ediyorum böyle baya kötü haldesin falan acaba ne olacak diyorumÇarşamba mı gidiyorsun belli olur mu acaba hadi bende merak ettim. İçimdeki ses erkek diyor usg resmi var önceki zamanlar da
Cok iyi biliyorum o duyguyu iliklerime kadar yaşadım birse çevredeki insanlar aa hayırlısı olsun olsun diyenler tüh tüh diyenler kizlar büyüsün siz kapıma kız istemeye gelirsiniz dedim o zaman da ben tüh tüh diyeceğimÖyle olacak biliyorum ama içim hep buruk
Valla belirtilere bakma canım 11+4ken bir çıkıntı var ama belli olmaz dedi kizlar ve erkekler aynı oluyormus o dönem. Belirtilere gelince benim 3kizimda çok farklıydı bu erkek bu da farklı ama 3.gebeligim de hiç kusmadim yani bulantilara falan bakarak cinsiyet tahmini zor ama 13 haftada söylerdi devlete gidiyorsan söylemez de ozeldekiler hemen atlıyormerhaba ben bi süredir takip ediyorum bu konuyu ama ilk kez yazıyorum 3 kızım var. 4. gebeliğim 15 hafta 3 günlük. kizlarimda hiç bir yöntem denemedim erkek cocuklari sevemiyordum zaten o yüzden hep kızım olsun istedim üçünde de. gecen sene erkek bebekleri sevmeye bendede olsun diye düşünmeye başladım. Rabbim sevgisini verdi kendisini de verir dedim sonra aklima bu konuyu araştırmak geldi. Tabi birsürü sey okudum en mantıklısı ve bilimseli yumurtlama günü nu tutturmak ovulasyon testi yapmaya basladim 7 ay kadar cok koyu olmadi ikinci çizgi tabi gebelik olmadi 18 Kasım da koyu cift çizgiyi gördüm o günü ve ertesi günü değerlendirdik 19 Kasım'da çizgi yok denecek kadar silikti. 13 hafta 6 günlük ken doktora gittim. organ gelişimi daha tamamlanmamış alışveriş yapmayın ama benim tahminim kiz dedi.ama hala icim erkek diyo sizce o haftada belli olmazmi cinsiyet sonradan erkek dermi doktor kizlarimdaki hamileliğim çok farklıydı bulantı falan hic olmamıştı bunda var hatta 3 aydır et tavuk yumurta ağzıma süremedim yemekleri zor pişiriyorum.
Valla benim adam hep yorgun canım hatta deneme yaptığımız gece işten gelmişti ama o gün kahve iç çerez ye et ye diye diye adamın kafasını ben yedimMaalesef eşim şuan çok yoğun çalışıyor yorgun olmaması gerekirmiş erkeğin diyorlar aslında herşey nasip kısmet ama genede bir ihtimal diyorum gönlümüzdekini Allah biliyor yA
Benim 9.hafta bulantim başladı ama yok böyle birsey cok kotuydum ilac içince full uyku içmeyince bulanti hayatımda ilk defa kan kustum düşün yani ama cinsiyeti erkek bence bulantilara takılmayın arkadaşlar Hee hatta sivilce biri gidiyor biri geliyorBen varım ilk açılmada deneme oldu... Ultra pik olmadı bende sadece pik oldu sonra ilk açılmada deneme oldu. Çift çizgiyi gördugum an dan beri erkek hissettim ama bu derece bulantım olunca ( ki şuan bile yataktan yazıyorum) kız diyorum.
Sağlık olsun. Yaşadıklarım dan sonra herşeyin başının sağlık olduğuna bir kez dha teğet ettim kız da olursa asla üzülmem niye bilmiyurm ama iki kız fikrine çok alıştım. Bir daha hamilik düşünmek istemiyorum rabbim olmayana nasip etsin tek istediğim dua..
özele gidiyorum diğer kızlarda daha 12. haftada öğrenmiştim bende ama bunda çekimser cevap verince bende biraz fazla odaklanmisim sanırım . bakalım 11 martı bekliycez artık netlesir kesin 19. haftada olucamValla belirtilere bakma canım 11+4ken bir çıkıntı var ama belli olmaz dedi kizlar ve erkekler aynı oluyormus o dönem. Belirtilere gelince benim 3kizimda çok farklıydı bu erkek bu da farklı ama 3.gebeligim de hiç kusmadim yani bulantilara falan bakarak cinsiyet tahmini zor ama 13 haftada söylerdi devlete gidiyorsan söylemez de ozeldekiler hemen atlıyor
Kesin belli olur 19 da hayirli sağlıklı erkek evlat desin inşallah dr.Bende yarın kontrolüm var simddetli kaburga agrisi yaşıyorum bakalim ne diyecek bebek basiyor galiba ama bu acı mahvediyor beni çok zor çok olana kadar niye olmadı oluyor cinsiyet telaşı sonra bulantilar ağrılar doğum falan hiç bitmiyor stresözele gidiyorum diğer kızlarda daha 12. haftada öğrenmiştim bende ama bunda çekimser cevap verince bende biraz fazla odaklanmisim sanırım . bakalım 11 martı bekliycez artık netlesir kesin 19. haftada olucam
Kesin belli olur 19 da hayirli sağlıklı erkek evlat desin inşallah dr.Bende yarın kontrolüm var simddetli kaburga agrisi yaşıyorum bakalim ne diyecek bebek basiyor galiba ama bu acı mahvediyor beni çok zor çok olana kadar niye olmadı oluyor cinsiyet telaşı sonra bulantilar ağrılar doğum falan hiç bitmiyor stres
evet çok zor bi durum mus bana deseler bi gun cinsiyete bukadar takilacaksin inanmazdim şimdi kendime inanamiyorum hala benim kayınvalidem hep erkek istedi hepsinde rüyalar gördü falan hatta bunda duyunca başladı ağlamaya ben şok oldum acaba onu. etkisinde mi kalıyorum diyorum bazenValla iciniz rahatlasın diye sormadiklariniza bule cevap veriyorum o süreçleri stresle geçirdiğim için anlıyorum çoğunuzu dur diyorum ona da yazayım dur buna da yazayım gece oldu
Ay bilmiyorum ki bisey der mi. Dese keske diyorum bazende demese diyorum me bilim. 2 kızım.var işitiyorum aslında erkek ama ne bilim kiza da hazırım tabi. Senij gibi düşünüyorum kızlardaki gibi belirtirler aynı olur diye sonra bi anda umutlanıyorum bakalım artık hayirkisi diyelim. Raziyim Allahtan gelem herşeye. Bende seni çok merak ediyorum böyle baya kötü haldesin falan acaba ne olacak diyorum
Benim 9.hafta bulantim başladı ama yok böyle birsey cok kotuydum ilac içince full uyku içmeyince bulanti hayatımda ilk defa kan kustum düşün yani ama cinsiyeti erkek bence bulantilara takılmayın arkadaşlar Hee hatta sivilce biri gidiyor biri geliyor
Inşallah geçecek canım.geciyo bi sekilde. Bende 2. de artık dayanacak gücüm kalmadi dedim bitmistim5 resmen ama geçti 2 buçuk yaşında şimdi. Allah sabrını arttirsin her çilende günahların silinsin anne olmak çok.zormus. inşallah beklediğin güzel haberleri akirisn hepimiz alırızAyy kızlar ne bileyim dedim bu kadar bulantı erkek olmaz diyorum çünkü çevremde öyle oldu rabbim hayırlısını versin 12.haftamda inşallah hayrılı haberi duyarım ama dediğim gibi 14-15 gibi tekrar gidip emin olmak isterim.
Sağlığım gelsin de Allah büyük. Rabbim hiç kimseyi sağlığı ile imtihan etmesin inanın gün sayıyorum. Yarın 8+0 oluyorum inş. 11-12 ye kadar gün sayacak umarum en kısa zamanda geçer amin..