- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
Cnm belirtiler kişiden kişiye degisiyo bende kızlarda daha rahat hamilelik geçirdim ama bu defa zorlandım kızlarda çok tatlı severdim bunda aşırı acı ve etli şeyler yemek istiyorum göğüs agrisi şişmesi bunda oldu kızlarda yoktu cnm yani belirtiler kişiden kişiye degisiyo genelleme yaparak cinsiyet belirlemek zor oluyo cnmO zaman tam tersi etki olabilir. Yani kızda olmadıysa bu farklı cinsiyet olduğu için olabilir. Benim 3 oğlum var ve ucude aynıydı aşağı yukari. Mesela kızda idrar koyu renk olurmuş bende hep limon sarisiydi. Göğüs ağrısı az oldu. Akıntı ilk zamanlar peynir gibiydi sonra yok oldu. Tatlı tuzlu çok istedim. Bas ağrım çok olurdu. Ayaklarım hep çok sıcaktı kızda soğuk olurmuş bende tam tersiydi.
Cnm ben olmadım çok şükür su ana kadar bi sıkıntıda olmadı insAllah bu vakitten sonrada birşey olmaz cnmKızlar aşı olmayanıniz varmı acaba ben hamileyken olmak istemiyorum Dr um ısrarla ol dedi bidakine sorarsa üzerimde baskı gibi hissedecem ne dicem Dr a Bilemiyorum
Ben inanıyorum kızların çok hayırlı evlat olacak ve diyeceksin ki erkek olsa bu kadar olmazdı... Gönül ister tabi ama Rabbim Bizden iyi bilir. Bazı şeyler kader.Allah büyük kız diyip oğlan çıkan illaki olmuştur inşallah seninki de onlardan biridir canım amin.Ben canım bu dediklerinin hepsini bende yaptım ama tutmadı 3. Kızım olacak çok üzüldüm hala kendime gelemedim ve uzun sürede geleceğimi sanmıyorum kız evlat elbette canım ciğerim ama insan kendinde olmayanı istiyor iki kızım zaten var üçüncüyü kız istemem yada sevinmem çok saçma olurdu herhalde rabbim sağlıklı kucağıma almayı nasip etsin ama üzüldüm o bir gerçek
Seni çok iyi anlıyorum benim 2 kızım da aynı senin durumundaydım mide bulantı ve kusmalar insanı hayattan soğutuyor,çocuğa verimli olamıyorsun hele küçük olunca sıkıntın üzüntü ikiye katlanıyor benimde yardımcı olan kimsem yoktu çok zorlu süreçlerden geçtim. Geçecek öyle düşün..Ayrıca bebeğin kusuyorsun diye kız olacak diye birşey yok yani hamilelik her çocukta her kadında aynı olmuyor bence cinsiyeti ancak zamanı gelince doktorun doğrular canım.Benim belirtilere bakacak olursak kesin kız diyorum bu kadar zor geçmemeli ya her hamililegmde perte çıkıyorum çevreme bakıyorum herkes gayet iyi ben yataktan çıkamıyorum şu bulantı yüzünden tek tesellim 12.haftafa geçecek olması. Hislerim hep erkek dedi ama dediğim gibi kızımla hamiliktede böyle olduğum için hislerim kızda olabilir diyor. Bazen diyorum yeterki şu süreç geçsnde kız erkek fark etmez bazen de bu zor geçen hamilelik yüzünden daha çocuk istemediğim için erkek olsun diyorum sizlerden dua bekliyorum önce sağlığım için sonra Salih erkek evlat için.
Ama şunu anladım ki dünyada ne olursa olsun herşeyin başı sağlık. Rabbim kimsenin sağlığını almasın
Senin adına çok sevindim canım sağ sağlim kucağına alırsın inşallah maaşşallahHakkında hayırlısı olsun cnm seni cok iyi anlıyorum
Rabbim böyle nasip etmiş demekki
Belki dördüncüye oglun olur umudunu yıtırme
Kızında dogunca unutursun bu gunlerı
Bende 3. Kızımda cok üzülmüştüm cewrede cabası tabii
Ama dogunca gectı simdi rabbim nasıp ederse erkek bebek bekliyorum rabbim böyle nasıp etti
Ben inanıyorum kızların çok hayırlı evlat olacak ve diyeceksin ki erkek olsa bu kadar olmazdı... Gönül ister tabi ama Rabbim Bizden iyi bilir. Bazı şeyler kader.Allah büyük kız diyip oğlan çıkan illaki olmuştur inşallah seninki de onlardan biridir canım amin.
Amin hepimizin inşallahÇok geçmiş olsun, Allah hakkınızda hayırlısını versin
Belirtilere hiç takılmayın Yengem ilk hamileliği çok Rahat geçmiş mide bulantısı kusma vs hiçbirsey yokmuş oğlu oldu ikinci hamileliği ful mide bulantısı kusma oda erkek ikiside erkek olmasına rağmen farklı belirtiler yaşamış üç numarası kız onda hiçbir belirtisi olmamış ilk gebeliği gibi rahat geçmişBenim belirtilere bakacak olursak kesin kız diyorum bu kadar zor geçmemeli ya her hamililegmde perte çıkıyorum çevreme bakıyorum herkes gayet iyi ben yataktan çıkamıyorum şu bulantı yüzünden tek tesellim 12.haftafa geçecek olması. Hislerim hep erkek dedi ama dediğim gibi kızımla hamiliktede böyle olduğum için hislerim kızda olabilir diyor. Bazen diyorum yeterki şu süreç geçsnde kız erkek fark etmez bazen de bu zor geçen hamilelik yüzünden daha çocuk istemediğim için erkek olsun diyorum sizlerden dua bekliyorum önce sağlığım için sonra Salih erkek evlat için.
Ama şunu anladım ki dünyada ne olursa olsun herşeyin başı sağlık. Rabbim kimsenin sağlığını almasın
Pikten kaç saat sonra çatlama oldu takip ettiniz miAnlatayım cnm
Testim tam pikken ilişki oldu tek ilişki oldu
Aslında ben daha önce tek ilişkinin erkek bebek şansını artırdıgını bilmiyordum
Ama erkek bebek te cok istiyordum son kez denemek adına ovu.testlerınden aldım tam pıkken ilişki oldu sonra bı daha da olmadı
Bende tutmamıstır diye pek umidim yoktu acıkcası ama o ay hamıle kaldım diyet tuzlu su onları hıccc denemedım tek yaptıgım farklılık taze sıktığım hawuc suyu oldu sadece bı kac gun havuç suyu ıçtık esım ve ben
Havuc suyunun catlamayı hızlandırdıgını dusunuyorum ve bçylece erkek bebek olma sansınıda artırıyor
Cunku daha önceki yaptıgım ovu. Testlerinde üc gün yumurtlama gordum
O ay gebelık olmadı
Tabii nasıp rabbim böyle olmasını istedi ve oldu
O zaman kişiye göre değişiyor benim arkadaş öyle oldu ikiz kızı varBenimde çat iğnesiyle hamile kalanlar çoğu erkek diye duydum çûnkû iğne sonrası saat bile veriyor doktorlar çatlayacağı zamanı daha net bilirler
Ben varım ilk açılmada deneme oldu... Ultra pik olmadı bende sadece pik oldu sonra ilk açılmada deneme oldu. Çift çizgiyi gördugum an dan beri erkek hissettim ama bu derece bulantım olunca ( ki şuan bile yataktan yazıyorum) kız diyorum.Arkadaşlar testle takip yapıp cinsiyet bekleyen kimler var şuan formda
Hayrılısı canım sağlıkla gelsin deBelirtilere hiç takılmayın Yengem ilk hamileliği çok Rahat geçmiş mide bulantısı kusma vs hiçbirsey yokmuş oğlu oldu ikinci hamileliği ful mide bulantısı kusma oda erkek ikiside erkek olmasına rağmen farklı belirtiler yaşamış üç numarası kız onda hiçbir belirtisi olmamış ilk gebeliği gibi rahat geçmiş
Ben 12 de gidecem ama cinsiyet için 14 de giderim 12 de ikili test icnn giderimD Dilara55333 sen doktora ne zaman gitçen canım
Ben gidicem çarşamba ama benden mi bahsettiniz acabaBir arkadaş vardı çarşamba doktora gidecekti
Evet canımBen gidicem çarşamba ama benden mi bahsettiniz acaba