Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Allah hayırlı Etsin sağlıklar gelsin inşallah . Neler yaptığınızı test hangi aşamadayken deneme yaptığınızı yazar mısınız ? Yani demekki yöntem falan boş Allah neyi nasip ederse o .
Siz bana yumurtlama zamanıyla cinsiyet söylemiştiniz. Neden kendinizde denemiyorsunuz? Kendi yumurtlama tarihinize bakıp erkek planlayın madem. Neden testlerle uğraşıyorsunuz ki??

Siz bana yumurtlama zamanıyla cinsiyet söylemiştiniz. Neden kendinizde denemiyorsunuz? Kendi yumurtlama tarihinize bakıp erkek planlayın madem. Neden testlerle uğraşıyorsunuz ki??
Size ne dediğimi şuan hatırlamıyorum ama yanlış anladınız beni. Denemeleri yapıyorum bende kendimi tanımaya çalışıyorum herkesin gönlüne göre versin Rabbim benimde inşallah. Benim demek istediğim hiçbir yöntemin garantisi yok demekki Rabbim neyi nasip ederse o oluyo. Ablamız herşeyi denemiş mesela ama nasipte ne varda o oluyor çok da kafa yormamak demek gerekki teslimiyet daha önemli

İlk başta zaten Rabbimin verdiğini biliyor ve kabul ediyoruz ama buraya insanlar bir umut ile geliyor ne olur birbirinizi kırmayın burda başlayıp telefonla bile birbirimize yol gosterdigimiz kardeş gibi sevdiğimiz insanlar var.Rabbim veriyorsa bir hayır arayacağız vermiyorsa bin hayır.O yüzden elimizden geleni yapıp gerisini Rabbime birakiyoruz...Yapılanlar direk boş demek de saçma biz elimizden geleni yapalım dualarımızı edelim Rabbim bizim için en hayırlısı hangisi ise onu versin... Hepiniz için dualar ediyoruz

M Mavilenelim Cnm Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah hayırlı sağlıklı güzel ve salihalardan olur evladın insan ne yaparsa Rabbimin verdiğinden başkası olmuyo benimde 3 kizim var çok şükür Rabbime verdi 3 kızınıda hiç kimseye değişmem beni yoruyorlar baz3n sinirleniyorum ama iyikide varlar bana bakıp sarildiklarinda seni seviyorum anne dediklerinde Rabbim sana binlerce kere şükürler olsun diyorum su anda belki hayal kırıklığı yaşadın biraz da uzulmussundur ama doğup biraz büyüsün şükürler edeceksin Rabbine bende ikizlerimde biri erkek olsaydı keşke diye üzülmüştüm ama şimdi diyorumki Rabbim senden gelen her zaman çok daha hayırlı hem 3 kızı olup hayırlısıyla evlendirene cennet mujdeleniyo hiç sıkma canını Rabbimin bir bildiği var elbet bazen diyorum birkaç sene sonra kızlarım hep bana yardımcı olacak benimle arkadaş olacaklar ne mutlu bizlere ki Rabbim bizlere 3 kız evladını vermeye layık gördü güzel düşün herşey çok daha güzel olsun

Siz deneme yaptınız mı yaptıysanız hangi aşamada yaptınız ?
Canım benim durumum burdakiler den farklı ben cinsiyet planlaması yaptırdım.
20 . Gün yumurtlamam oldu tam yumurtlama günüm erkek günüydü ilk açılma da değerlendirdik ertesi gün kız günüydü değerlendiremedik yumurtlamadan 3 gün sonrası erkek günüydü onuda değerlendirdik . Yumurtlama günümden sonraki günler çoğunluk erkek günüydü ama biz o günleri değerlendirmedik . Yani toplamda iki denemem oldu . Biri yumurtlama günü diğeri 3 gün sonrası .
Diyete pek uymadık yani peynir yoğurt süt falan yenilmemesi lazımmış biz çoğunluk et ve bakliyat türü olmak üzere her şeyi yedik .
Eşim ilişkiden önce kahve + macun tüketti
İlişkiden 15-20 dk önce soğuk duş aldı dondu
Yumurtlamadan önce Cinsel perhiz oldu
Ben ilişkiden 20 dk önce karbonatlı vajinal duş yaptım
1-2 aydır haftada 2 kez tuzlu su ile duş aldım
Derin boşalma oldu sağıma döndüm yarım saat bekledim ve ben sabaha kadar duş almadım çünkü sıcak duş y spermleri etkiler diye.
Yukarıdaki saydıklarımın hepsi ihtimal arttırmak için her nekadar ihtimal%90 bile olsa biliyorum ki nasipten öte yok o yüzden duaya ve namaza daha çok önem veriyorum çünkü biliyorum Rabbim isterse olur . Ha bu arada evet hepsini yaptım oğlum olmasını da istiyorum ama illa şartlamıyorum kendimi kız olursa kızıma kız kardeş olur oğlan olursa iki meyveyide tatmış oluruz . Rabbimden en büyük dileğim sağlıklı Salih bir evlat olması .
Çok eski bir topikde okumuştum bir kadın erkek bebek için namaz paylaşmıştı onu kıldım 2 rekat Allah rızası için selam verdikten sonra ayatel Kürsi okuyum Allah'ım bana Salih bir erkek evlat nasip et diye dua ettim
Her namazımda Rabbi hebli minel salihin çekerim
Sesli olarak Muhammed suresi Yusuf suresi açıyorum
Eşimle adak yaptık eğer erkek olursa adını Muhammed koyucaz ve iki kurban kesicez
şuan aklıma gelen bunlar benim içim.Rahat Rabbimden en temiz niyetimle istiyorum ona bırakıyorum ne verirse başımın gözümün üstünde yeri var kız çocuklarını da çok seviyorum hatta kızımda dualar ederdim Kız olsun diye Rabbim şükürler olsun nasip etti şimdide gönlümdekini nasip eder inşallah

Son düzenleme:

O kadar uzun yazmışsınız ki öncelikle sizi tebrik ediyorum. Bilimsel olarak yumurtlama günü sadece bir gün sürüyor diye biliyorum bunun öncesi sonrası erkek ve kız günü neye göre teyit ediyorsunuz.

O kadar uzun yazmışsınız ki öncelikle sizi tebrik ediyorum. Bilimsel olarak yumurtlama günü sadece bir gün sürüyor diye biliyorum bunun öncesi sonrası erkek ve kız günü neye göre teyit ediyorsunuz.
Evet fazla uzun yazdım
Ben planlama yaptırdım eşimin doğum tarihi ve kendi doğum tarihimle bize özel takvim hazırlandı . Bu takvimde kız ve erkek günleri vardı yumurtlamaya kadar korunmamızı söyledi . Yumurtlama günü erkek günüme denk geldi ertesi günü kız günüydü ondan bahsediyorum

Peki bu planlamayı kim yapıyor esasen onu merak ettim

Size saygı duyuyorum ama asla ve takvim olayına inanmıyorum. Yum günü kahve perhiz diyet vs Nyse ama takvime zerre inanmıyorum bir kişi alıyor doğum tarihlerimizi yok şu gün kız şu erkek günü para tuzağı ve saçmalık

Size gelince inşallah sizinde sağlıkla oğlunuz olur ama dediğim gibi takvim olayı bana para tuzağı geliyor

Peki bu planlamayı kim yapıyor esasen onu merak ettim
Instagramda bir çok kişi yapıyor aslında Ben Azerbeycanli bı ablaya yaptırdım Rusya'da eğitimini görmüş daha önce kızımda cinsiyet hesaplaması yapmıştım kız demişti tuttu benden sonra 4-5 kişiye daha baktırdık hepsi tuttu Bakalım şimdi de nasip tutucakmı aslında başta karasızdım günah mı diye ama şükür araştırınca altında bişey bulamadım o yüzden denemek istedim

Burda çok şey öğreniyorum galibabenim 3. Gebeliğim daha yeni böyle şeyleri okuyorum. Neler varmış geç kaldım denemek icin bakalım ne olur benim bebiş

Öyle tabi saygı duyarım ben yinede denemek istedim doğru veya değil içimde kalsın istemedim Daha öncesi kızımda baktırdım bir kaç yakınıma da baktırdık hepsi tuttu . Benim yaptırdığım yer para takıntısı yoktu ücretsiz baktığı zamanlar bile oldu sevdiğim biridir kendisi umarım Rabbim nasip eder oda kefil olur Allah hepimizin gonlune göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…