Arkadaşlar bulantı nedeniyle doktora gittim ama tek doktor varmış hastanede yoğunluk var acile gidin dediler. Gittim 6+5 çıktı, karından ultrason. Bakar mısınız arkadaşlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidersen yazar mısın ?Bugüne alındı canım gidebilirsem gidecem inşallah
Lütfen bana da dua eder misinz mide bulantım ve yaşadığım bu sağlık sorunları geçsin bende hamilikten keyif alayımSelam arkadaşlar bugün recep ayının tam ortası 15. Günü bugün çok önemli duaların çevrilmediği gün peygamber efendimizin en kıymetli gördüğü gün bugün en kıymetli gecesi kadir gecesi günü bugün lütfen dualarda buluşalım benide dualarınızda unutmayın ben unutmayacağım kimin ne duası dileği varsa rabbim kabul etsin çok aminnnnn
Canım hayırlı olsun şuan cinsiyet hakkında bilgim yok ama bulantın için ne dedilerArkadaşlar bulantı nedeniyle doktora gittim ama tek doktor varmış hastanede yoğunluk var acile gidin dediler. Gittim 6+5 çıktı, karından ultrason. Bakar mısınız arkadaşlar.
Maalesef yok elimdeOvulasyon testiniz varsa test yapın yumurtlama günkü gibi olunca yani iki çizgi koyu çıkarsa o zaman da anlaşılıyor gebe olup olmadığınız
[U][S][ISPOILER][ICODE]
[/S][/U][/ICODE]]Siz bi test alın bence en azından silik de olsa çıkar diye düşünüyorumMaalesef yok elimde
Bugünde olmadım adet yarın tekrar test yapıcam bakalım
Mavilenelim e de mi tahmin yapmıştınız?Gidersen yazar mısın ?
ben de aynıyım. dün doktora gittim prilam verdi bugün sabah 2 tane içtim. hiç fayda etmedi. Akşam yatarken Protestan içiyorum ondan mı nedirLütfen bana da dua eder misinz mide bulantım ve yaşadığım bu sağlık sorunları geçsin bende hamilikten keyif alayım
Kızımız oluyor canlarHayırlı haberler duyarsın canım inşallah.Bize de yaz merakta bırakma Rabbim gönlündekini versin inşallah....
Kızımız oluyorGidersen yazar mısın ?
Allah hayırlı Etsin sağlıklar gelsin inşallah . Neler yaptığınızı test hangi aşamadayken deneme yaptığınızı yazar mısınız ? Yani demekki yöntem falan boş Allah neyi nasip ederse o .Evet canlar yaptıklarımın hiç biri tutmadı bende kızım oluyor 3. Kızımız geliyor
Öyle canım herşeye dikkat ettim her denileni yaptım ilk açılmada tek ilişki olmadımı olmuyo anlayacağınızAllah hayırlı Etsin sağlıklar gelsin inşallah . Neler yaptığınızı test hangi aşamadayken deneme yaptığınızı yazar mısınız ? Yani demekki yöntem falan boş Allah neyi nasip ederse o .
Ay inşallah hayırlısı bakalım[/ISPOILER[U][S][ISPOILER][ICODE]
[/S][/U][/ICODE]]
Siz bi test alın bence en azından silik de olsa çıkar diye düşünüyorum
Kızımız oluyor
Öyle canım herşeye dikkat ettim her denileni yaptım ilk açılmada tek ilişki olmadımı olmuyo anlayacağınız
Gönül yöntemlerin isteyen herkeste tutmasını istesede maalesef herkeste tutamaya biliyor . Nasipten öte yol yok ...Allah hayırlı Etsin sağlıklar gelsin inşallah . Neler yaptığınızı test hangi aşamadayken deneme yaptığınızı yazar mısınız ? Yani demekki yöntem falan boş Allah neyi nasip ederse o .
Kızımız oluyor canlar
Siz deneme yaptınız mı yaptıysanız hangi aşamada yaptınız ?Gönül yöntemlerin isteyen herkeste tutmasını istesede maalesef herkeste tutamaya biliyor . Nasipten öte yol yok ...
Ama bizler en azından elimizden gelen herşeyi yapıp Allah'a tevekkül ediyoruz verirse Şükür vermezse Hamd olsun çünkü bizi anneliğe layık görmüş sağlıklı evlatlar vermiş
Öyle canım herşeye dikkat ettim her denileni yaptım ilk açılmada tek ilişki olmadımı olmuyo anlayacağınız
Cinsiyet belli mi sizinÇok az silikleşince akşam deneme yaptım.ertesi gün sabah gittim ultrasona tekrar çatlamış dedi.içim rahat etsin diye baktırdım
Kesin demi canım çıkıntı falan yok mu gördün mü bacak arasını falan ? Olsun hayırlı evlat olsun saglikli olsun benimde 3kizim var hergun şükrediyorum iyi ki 3tane olmuşlar diyeEvet canlar yaptıklarımın hiç biri tutmadı bende kızım oluyor 3. Kızımız geliyor