Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Instagramda bir çok kişi yapıyor aslında Ben Azerbeycanli bı ablaya yaptırdım Rusya'da eğitimini görmüş daha önce kızımda cinsiyet hesaplaması yapmıştım kız demişti tuttu benden sonra 4-5 kişiye daha baktırdık hepsi tuttu 😅 Bakalım şimdi de nasip tutucakmı aslında başta karasızdım günah mı diye ama şükür araştırınca altında bişey bulamadım o yüzden denemek istedim
Bende yeni öğreniyorum böyle şeyleri valla😂

Burda çok şey öğreniyorum galiba😂benim 3. Gebeliğim daha yeni böyle şeyleri okuyorum. Neler varmış geç kaldım denemek icin bakalım ne olur benim bebiş 🤲
Aslında cinsiyet hesaplaması yaptırabilirsiniz tahminde bulunuyor kuzenime şuan erkek dedi tutarsa onuda paylaşcam

Bende yeni öğreniyorum böyle şeyleri valla😂
Benimde bir yakınım tavsiye etmişti kızından sonra planlama yaptırdı şükür oğlu oldu Rabbim nasip etti . 3 - 4 yıldır tanıyorum hatta tutmayan hesaplamaları planları da paylaşıyor 100 hesaplamadan 20 ak tutmuyor mesela

Hayatımda hiç ovulasyon testi bile kullanmadım kızım 3 bucuk yaşında korunmasız ilk ve tek denemeyle hemen hamile kaldım yumurtlama günümdü ama cok ağrım vardı ordan biliyorum bakalım..

Hayatımda hiç ovulasyon testi bile kullanmadım kızım 3 bucuk yaşında korunmasız ilk ve tek denemeyle hemen hamile kaldım yumurtlama günümdü ama cok ağrım vardı ordan biliyorum bakalım..
Ay vallahi en güzeli ben okadar meraklıki araştır araştır kafam çorba 🤣 Hahaha herşeyi denedik biz bakalım gerisi Allahu teâlaya emanet 😅 Herşeyi yapıyorum ama dilimde tek kelime Nasipten ötesi yok sırf denemek için denedim hepsini

Ay vallahi en güzeli ben okadar meraklıki araştır araştır kafam çorba 🤣 Hahaha herşeyi denedik biz bakalım gerisi Allahu teâlaya emanet 😅 Herşeyi yapıyorum ama dilimde tek kelime Nasipten ötesi yok sırf denemek için denedim hepsini
inanın 3. Gebelik ama hicbisey araştırmadım daha yeni okuyorum bunları bazen bilmemek daha iyi galiba😂bizimde ilk ve tek deneme olursa olur Allaha kalmış bakalım cinsiyeti belli olunca Allah nasip ederse o günü bende paylaşırım sizinle😊

inanın 3. Gebelik ama hicbisey araştırmadım daha yeni okuyorum bunları bazen bilmemek daha iyi galiba😂bizimde ilk ve tek deneme olursa olur Allaha kalmış bakalım cinsiyeti belli olunca Allah nasip ederse o günü bende paylaşırım sizinle😊
Tabikide bizimki işin eğlencesi yoksa Allah istemese dal bile kıpırdamaz . Valla ben çoğu şeyi gülerek yaptım hatta diyorum bazen eşime erkek tutturcaz diye maymuna döndük 🤣🤣

Tabikide bizimki işin eğlencesi yoksa Allah istemese dal bile kıpırdamaz . Valla ben çoğu şeyi gülerek yaptım hatta diyorum bazen eşime erkek tutturcaz diye maymuna döndük 🤣🤣
😂😂😂ben eşime böyle şeyleri söylesem hiçbirini yapmaz 3. Çocuğa o beni anca ikna etti ama bu işlemleri yapalım deseydim asla yapmazdı😅😅

Ay valla bende leke bekliyorum annemde ablamda hep olmuş heralde bende olmasa kızı kondurcam kendime şöyle azıcıkta olsa gelse hafif teğet bile geçse biraz umudum olucak 😅
Siz adet bekliyordunuz bide geçti galiba kanda 2.30 demiştiniz biliyorum idrar testi yapmadınız mi hala hani bi denemek icin

😂😂😂ben eşime böyle şeyleri söylesem hiçbirini yapmaz 3. Çocuğa o beni anca ikna etti ama bu işlemleri yapalım deseydim asla yapmazdı😅😅
Benim eşim de söylene söylene yaptı 🤣🤣 Macunu zorla ağzına tıkadım zorla zehir gibi acı kahveleri içirdim duşa girdi sıcak suyu kapattım üşüttü 🤣 Adam şuan pert çocuk yapacak hevesi gücü kalmadı 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

X