Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Cnm birkaç arkadaşınki adet günü yada adetten önceki gün hep negatif çıkmıştı sonrasında hafif silik çizgi görmüşlerdi adet günü yada adetten sonraki gün galiba
Bakalım bende persembeye kadar bekleyeceğim yumurtlama geç olduğu için adet döngüsü ileri sapabiliyormuş bekleyip göreceğiz bakalım

Tüh bacım keşke içmeseydim cok pişmanım

Siz dün yazmıştınız değerinizi 2.30 galiba normalde sıfırlara yakın olur bu değer adet hâlâ olmazsanız bence gebelik olabilir

Siz dün yazmıştınız değerinizi 2.30 galiba normalde sıfırlara yakın olur bu değer adet hâlâ olmazsanız bence gebelik olabilir
Bir kaç defa daha vermiştim gebelik düşünmediğim zamanlarda 2 veya 2.30 hatta 3 çıktığı bile olmuştu. Ama gebelik varmış gibi hissediyorum bakalım hislerim yanıltacak mı beni

Hissin neyse o oluyor canim belirtilere bakma benim de hemen hemen kızlardaki gibiydi
Canım ilk günden beri erkek hissettim hala büyük yanım erkek diyor ama işte bu bulantı ve kızımla hamilelikle kiyaslayinca aynı gebelik kız diyorum kıza yöneldim yani %70 erkek %30 kız gibi veya %60-%40 gibi hatta kız olursa Serra koycam adını dedim bir tarafım çok kız diyor

Bende 5,5 haftada başladı canım 7+1 oldum Hamilelerin duası kabul olur lütfen o zaman a kalmadan geçsin gitsin prilam dr mahvetti beni iki gündür içmiyorum nolcak bilmiyurm geçmesini bekliyorum dua ederek

Selam arkadaşlar bugün recep ayının tam ortası 15. Günü bugün çok önemli duaların çevrilmediği gün peygamber efendimizin en kıymetli gördüğü gün bugün en kıymetli gecesi kadir gecesi günü bugün lütfen dualarda buluşalım benide dualarınızda unutmayın ben unutmayacağım kimin ne duası dileği varsa rabbim kabul etsin çok aminnnnn

Senin kontrolün yarındı değilmi cnm

Tüh bacım keşke içmeseydim cok pişmanım
Dert etme ya belki de tutmuştur ama deneme yapılan zamanlarda ilaçlar genelde bırakılır sonuçta içlerinde kimyasal var düşünsene hamilelere agri kesici bile içmeyin diyorlar vitamin ilaçları içim demiyorum tabi

Merhabalar arkadaşlar rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah, ben de aranıza yeni katıldım, yazdıklarınızdan bilgi edinmeye çalışıyorum, fakat benim döngüm çok kısa testle de takip etmem zor olur diye, hiçbir deneyimim yok, dr kontrolünde yapmayı istiyorum, sizlerden ricam Ankarada takip için yani yumurta çatlatma vs önerebileceğiniz bildiğiniz bir doktor var mı acaba, yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim, iyi günler.

Evet dogru dıyosun inan normelde hic icmem sevmemde ilaç ama busefer başkaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…