- 13 Şubat 2022
- 295
- 201
- 24
Bakalım bende persembeye kadar bekleyeceğim yumurtlama geç olduğu için adet döngüsü ileri sapabiliyormuş bekleyip göreceğiz bakalımCnm birkaç arkadaşınki adet günü yada adetten önceki gün hep negatif çıkmıştı sonrasında hafif silik çizgi görmüşlerdi adet günü yada adetten sonraki gün galiba
Tüh bacım keşke içmeseydim cok pişmanımAma denemelerden sonra herhangi bir ilaç önermem icmeseydin iyiydi ben o ağrıya rağmen içmedim gebelik oluşsun diye .ovulasyonla ben görmedim gebeligi adetime birgun varken bile negatif çıktı adetim geçti dediğim gün hayalet çizgi oldu .Yani hemn çıkmasını bekleme
Öyle cnm hakkında hayırlısı olsun insAllahBakalım bende persembeye kadar bekleyeceğim yumurtlama geç olduğu için adet döngüsü ileri sapabiliyormuş bekleyip göreceğiz bakalım
Siz dün yazmıştınız değerinizi 2.30 galiba normalde sıfırlara yakın olur bu değer adet hâlâ olmazsanız bence gebelik olabilirKızlar bugün adet günüm 30 gün oldu hatta benim her ay iki üç gün öne çekiyordu henüz olmadım vee adetten 1 hafta önce lekelenme oluyordu oda olmadı adetimden 2 gün önce kanda negatif çıktı . Ve hiçbir adet belirtisi yok göğüslerim siserdi o bile yok. Benim yumurtlama günü ilişki oldu birde yumurtlamadan 3 gün sonra ilişki oldu yumurtlamam da geç oldu adetimin 20 . Günü yumurtladım acaba ondanmi kanda çıkmadı yada negatif çıkıp sonradan pozitife dönenler varmı biri beni aydınlatsın
Bir kaç defa daha vermiştim gebelik düşünmediğim zamanlarda 2 veya 2.30 hatta 3 çıktığı bile olmuştu. Ama gebelik varmış gibi hissediyorum bakalım hislerim yanıltacak mı beniSiz dün yazmıştınız değerinizi 2.30 galiba normalde sıfırlara yakın olur bu değer adet hâlâ olmazsanız bence gebelik olabilir
Çok şükür kızımda ilk denemede olduGebeliğe engel herhangi bi sağlık sorununuz yoksa Allah nasip etmişse olur inşallah
Canım ilk günden beri erkek hissettim hala büyük yanım erkek diyor ama işte bu bulantı ve kızımla hamilelikle kiyaslayinca aynı gebelik kız diyorum kıza yöneldim yani %70 erkek %30 kız gibi veya %60-%40 gibi hatta kız olursa Serra koycam adını dedim bir tarafım çok kız diyorHissin neyse o oluyor canim belirtilere bakma benim de hemen hemen kızlardaki gibiydi
Benim 8haftaya kadar bulantim yoktu akşamlari hafif olup geciyordu 9.hafta bir başladı kan bile kustum düşün artık prilam dr gece 2tane iç dedi dr içtim ama bu sefer bütün gün uyuyordum iş bile yapamıyordum 17 haftada biranda kesildi inşallah senin de çabuk kesilir ama bulanti karin şekli kalça genislemesi o bu hepsi boş haberin olsun içini ferah tut sabret inşallah oğul haberini alırsın tez zamanda. Bak düşün bana 12de çıkıntı 15 kesin erkek 19da kesin erkek dediler halen acaba mi diyorum psikolojim bozuldu galibaşimdi 21haftadayim zaman çabuk geçiyor çok bunalinca çıkabilirsen dışarı çık biraz yürü iyi gelebilir
Kızın kaç yaşında bence hissediyorsan olabilir bende ilk günden hamile. Olduğumu hissettimÇok şükür kızımda ilk denemede oldu
Bundada gebelik düşünmeden önce rutin kontrollerimi yaptım herhangi bir sorun yoktu nasip bakalım
Senin kontrolün yarındı değilmi cnmSelam arkadaşlar bugün recep ayının tam ortası 15. Günü bugün çok önemli duaların çevrilmediği gün peygamber efendimizin en kıymetli gördüğü gün bugün en kıymetli gecesi kadir gecesi günü bugün lütfen dualarda buluşalım benide dualarınızda unutmayın ben unutmayacağım kimin ne duası dileği varsa rabbim kabul etsin çok aminnnnn
Dert etme ya belki de tutmuştur ama deneme yapılan zamanlarda ilaçlar genelde bırakılır sonuçta içlerinde kimyasal var düşünsene hamilelere agri kesici bile içmeyin diyorlarTüh bacım keşke içmeseydim cok pişmanım
Bugüne alındı canım gidebilirsem gidecem inşallahSenin kontrolün yarındı değilmi cnm
Hadi hayırlı haberlerle gel cnmBugüne alındı canım gidebilirsem gidecem inşallah
Evet dogru dıyosun inan normelde hic icmem sevmemde ilaç ama busefer başkaydıDert etme ya belki de tutmuştur ama deneme yapılan zamanlarda ilaçlar genelde bırakılır sonuçta içlerinde kimyasal var düşünsene hamilelere agri kesici bile içmeyin diyorlarvitamin ilaçları içim demiyorum tabi
Kızım 2.5 yaşındaKızın kaç yaşında bence hissediyorsan olabilir bende ilk günden hamile. Olduğumu hissettim
Hayırlı haberler duyarsın canım inşallah.Bize de yaz merakta bırakma Rabbim gönlündekini versin inşallah....Bugüne alındı canım gidebilirsem gidecem inşallah
Ovulasyon testiniz varsa test yapın yumurtlama günkü gibi olunca yani iki çizgi koyu çıkarsa o zaman da anlaşılıyor gebe olup olmadığınızKızım 2.5 yaşındaHadi inşallah hayırlısı bende persembeye kadar bekleyeceğim