Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Arkadaşlar bulantı nedeniyle doktora gittim ama tek doktor varmış hastanede yoğunluk var acile gidin dediler. Gittim 6+5 çıktı, karından ultrason. Bakar mısınız arkadaşlar.

Eklentiler

• C75A9097-AC34-42DA-A6D0-13811035177D.jpeg
    207,2 KB · Görüntüleme: 56
  • 0F21F349-CA89-4A2C-B927-3A15971A8814.jpeg
    90,6 KB · Görüntüleme: 62
Lütfen bana da dua eder misinz mide bulantım ve yaşadığım bu sağlık sorunları geçsin bende hamilikten keyif alayım

Evet canlar yaptıklarımın hiç biri tutmadı bende kızım oluyor 3. Kızımız geliyor
Allah hayırlı Etsin sağlıklar gelsin inşallah . Neler yaptığınızı test hangi aşamadayken deneme yaptığınızı yazar mısınız ? Yani demekki yöntem falan boş Allah neyi nasip ederse o .

Allah hayırlı Etsin sağlıklar gelsin inşallah . Neler yaptığınızı test hangi aşamadayken deneme yaptığınızı yazar mısınız ? Yani demekki yöntem falan boş Allah neyi nasip ederse o .
Öyle canım herşeye dikkat ettim her denileni yaptım ilk açılmada tek ilişki olmadımı olmuyo anlayacağınız

Kızımız oluyor
Öyle canım herşeye dikkat ettim her denileni yaptım ilk açılmada tek ilişki olmadımı olmuyo anlayacağınız

Allah hayırlı evlat eylesin sağlıkla kucağına al inşAllah. Rabbim veririse bir hayır vermezse bin hayır vardır siz elinizden geleni yaptınız gerek manen gerek fiziken... Demekki hayırlı olan sizin için kız evlatmış

Gönül yöntemlerin isteyen herkeste tutmasını istesede maalesef herkeste tutamaya biliyor . Nasipten öte yol yok ...
Ama bizler en azından elimizden gelen herşeyi yapıp Allah'a tevekkül ediyoruz verirse Şükür vermezse Hamd olsun çünkü bizi anneliğe layık görmüş sağlıklı evlatlar vermiş

Herşey Rabbimin takdiri...Biz insanlar diler ve dua edebiliriz ancak eğer gercekleşmiyorsa bunda da hayır aramak lazım.Saglıklı,hayırlı ömrü olsun inşallah.Peygaberimizin bu konudaki düsüncelerini biliyorsunuz, kızlarınızı iyi yetişererek cennetle mukâfatlandılırsınız inşallah
Kızımız oluyor canlar

Siz deneme yaptınız mı yaptıysanız hangi aşamada yaptınız ?

Kendi ayakları üzerinde duran, mutlu ve hayırlı insanlar olsunlar amin
Nasipten öte köy yok.
Bende ilk açılma tek ilişki bakalım ne olacak ama dediğim gibi bir önceki hamileliğim ile aynı geçiyor hatta biraz dha zor belkide. Onun için kız mı acaba diyorum veren Rabbim Bizden iyi bilir

Evet canlar yaptıklarımın hiç biri tutmadı bende kızım oluyor 3. Kızımız geliyor
Kesin demi canım çıkıntı falan yok mu gördün mü bacak arasını falan ? Olsun hayırlı evlat olsun saglikli olsun benimde 3kizim var hergun şükrediyorum iyi ki 3tane olmuşlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…