- 13 Şubat 2022
- 295
- 201
- 24
Bende öyle düşünüyorum normalde adetim hep öne sarar bu sefer gecikti bide arada bir adet olacak gibi ağrı gelip gidiyor başkada belirtim yok hayırlısı bakalımBide 20. Gün-de yumurtlama olmuşsa geç döllenme ve kana beta hcg hormonun karışması zaman almış olabilir
Ağrılar oluyor benim hala sırt belim cok ağrıyor gebelik oluşmuşsada ağrılar var yaniBende öyle düşünüyorum normalde adetim hep öne sarar bu sefer gecikti bide arada bir adet olacak gibi ağrı gelip gidiyor başkada belirtim yok hayırlısı bakalım
Aynen kızımda adet olmadan 10 gün önce belirtilerim başlamıstı göğüslerim felaket şişmişti 80 bedenken 95 e çıkmıştım . Normalde adete yakında her seferinde göğüslerim büyür hassazlaşır ama bu sefer hiç şişme yok sızlama yok çok sönük şaşırttı beniAğrılar oluyor benim hala sırt belim cok ağrıyor gebelik oluşmuşsada ağrılar var yani
Testi yapınca umarım pozitif olur hayırlı haberi verirsinizAynen kızımda çok önceden başlamıştı bu ağrılar adet olmadan 10 gün önce belirtilerim başlamıstı adet olacak gibi ağrılarım vardı göğüslerim felaket şişmişti 80 bedenken 95 e çıkmıştım . Normalde adete yakında her seferinde göğüslerim büyür hassazlaşır ama bu sefer hiç şişme yok sızlama yok çok sönük şaşırttı beni
Amin inşallah hayırlı gecelerTesti yapınca umarım pozitif olur hayırlı haberi verirsiniz
Allah herkesin gönlündekini ve hayırlı olanı nasip etsin inşallah sizedeAmin inşallah hayırlı geceler
6+5 karından USG sağ üst veya sağ altta olursa kız oluyor genelde, yeni doğum yaptım kızım kucağımda şuan. Sizin sol tarafta bebeğiniz Allah'ın izniyle erkek benceArkadaşlar bulantı nedeniyle doktora gittim ama tek doktor varmış hastanede yoğunluk var acile gidin dediler. Gittim 6+5 çıktı, karından ultrason. Bakar mısınız arkadaşlar.
Arkadaşım hakkını helal et, ismini benzettiğim biri sürekli bana özel mailden gebe kaldığımda yazıyor. nasipseniyetim Miş nicK name i. Hasretlendim le bir an bulantıdan benzettim sanırım. Kadın bana ne zaman gebeyim bu da fotosu yazsam bu kıza benziyor diye mail atıyor. Bu gruba yazdığımı bildiği için sen erkek istiyorsun ama bu kız diye moral bozucu konuşuyor. Allahtan hayırlısını istiyorum erkek veya kız. Tabii ki bir de erkek tadarsak iyi olur. Ama hemen böyle moral bozucu bir üslupla yazıyor bana. Sinir oldum dün yine. Bizim gruba da mı yazıyor diye baktım senin ismini karıştırıp yazmışım sana. Kadın normalde yumurtanın açıldığı tarihe bakıp cinsiyet söylüyor. Benim testlerin fotosunu fln istedi. Diyorum madem böyle ayarlayabiliyprsun bizim grupta ne işin var? Demek istemiştim. kusura bakmayın. Size yanlışlıkla yazmış bulundumSize ne dediğimi şuan hatırlamıyorum ama yanlış anladınız beni. Denemeleri yapıyorum bende kendimi tanımaya çalışıyorum herkesin gönlüne göre versin Rabbim benimde inşallah. Benim demek istediğim hiçbir yöntemin garantisi yok demekki Rabbim neyi nasip ederse o oluyo. Ablamız herşeyi denemiş mesela ama nasipte ne varda o oluyor çok da kafa yormamak demek gerekki teslimiyet daha önemli
Canım benim kızımda da seninki gibi yusyuvarlak ve aynı yerdeydi. İnş gönlümüzden geçen olur hepimiz için.6+5 karından USG sağ üst veya sağ altta olursa kız oluyor genelde, yeni doğum yaptım kızım kucağımda şuan. Sizin sol tarafta bebeğiniz Allah'ın izniyle erkek bence
İnş canım Allah gönlümüzdekini kucağımıza nasip etsinBence erkek , Allah kalbine göre versin
Canım benim aynen böyle ama kız takılmayın bunlara ben tam 3 yıl takip uygulama dua herşey yaptım rabbim nasip ederse zaten oluyo etmese ne yaparsak yapalım olmuyo inşallah herkesin gönlüne göre verir tek dileğim kız isteyene kız erkek isteyene erkek6+5 karından USG sağ üst veya sağ altta olursa kız oluyor genelde, yeni doğum yaptım kızım kucağımda şuan. Sizin sol tarafta bebeğiniz Allah'ın izniyle erkek bence
Sekin de yuvarlakmıydı kese fln canım?Canım benim aynen böyle ama kız takılmayın bunlara ben tam 3 yıl takip uygulama dua herşey yaptım rabbim nasip ederse zaten oluyo etmese ne yaparsak yapalım olmuyo inşallah herkesin gönlüne göre verir tek dileğim kız isteyene kız erkek isteyene erkek
Merhaba Mandelena, o instagramdaki azeri ablaya ben de yaptırmak istedim ama bi türlü parasını havale edemedim, siz havale işlemini nasıl yaptınız acaba, bana bi kart gönderdi azn olarak mümkün olmadı ödeyemedim, hatta şubeye gittim onlar da ancak döviz transferi yapabiliriz dediler, merak ettim siz ödemeyi ne şekilde yaptınız, içimde kaldı çünküInstagramda bir çok kişi yapıyor aslında Ben Azerbeycanli bı ablaya yaptırdım Rusya'da eğitimini görmüş daha önce kızımda cinsiyet hesaplaması yapmıştım kız demişti tuttu benden sonra 4-5 kişiye daha baktırdık hepsi tuttuBakalım şimdi de nasip tutucakmı aslında başta karasızdım günah mı diye ama şükür araştırınca altında bişey bulamadım o yüzden denemek istedim
Kese şekilsiz olunca bide sağda olunca erkek bebeğe diye yorumlar yapılıyor bazı formlarda şuanda da tam tersini söylüyorsunuz anlamadımSekin de yuvarlakmıydı kese fln canım?
Sekin de yuvarlakmıydı kese fln canım?
Eşinizin tükettiği macun nedir acaba?Canım benim durumum burdakiler den farklı ben cinsiyet planlaması yaptırdım.
20 . Gün yumurtlamam oldu tam yumurtlama günüm erkek günüydü ilk açılma da değerlendirdik ertesi gün kız günüydü değerlendiremedik yumurtlamadan 3 gün sonrası erkek günüydü onuda değerlendirdik . Yumurtlama günümden sonraki günler çoğunluk erkek günüydü ama biz o günleri değerlendirmedik . Yani toplamda iki denemem oldu . Biri yumurtlama günü diğeri 3 gün sonrası .
Diyete pek uymadık yani peynir yoğurt süt falan yenilmemesi lazımmış biz çoğunluk et ve bakliyat türü olmak üzere her şeyi yedik .
Eşim ilişkiden önce kahve + macun tüketti
İlişkiden 15-20 dk önce soğuk duş aldı dondu
Yumurtlamadan önce Cinsel perhiz oldu
Ben ilişkiden 20 dk önce karbonatlı vajinal duş yaptım
1-2 aydır haftada 2 kez tuzlu su ile duş aldım
Derin boşalma oldu sağıma döndüm yarım saat bekledim ve ben sabaha kadar duş almadım çünkü sıcak duş y spermleri etkiler diye.
Yukarıdaki saydıklarımın hepsi ihtimal arttırmak için her nekadar ihtimal%90 bile olsa biliyorum ki nasipten öte yok o yüzden duaya ve namaza daha çok önem veriyorum çünkü biliyorum Rabbim isterse olur . Ha bu arada evet hepsini yaptım oğlum olmasını da istiyorum ama illa şartlamıyorum kendimi kız olursa kızıma kız kardeş olur oğlan olursa iki meyveyide tatmış oluruz . Rabbimden en büyük dileğim sağlıklı Salih bir evlat olması .
Çok eski bir topikde okumuştum bir kadın erkek bebek için namaz paylaşmıştı onu kıldım 2 rekat Allah rızası için selam verdikten sonra ayatel Kürsi okuyum Allah'ım bana Salih bir erkek evlat nasip et diye dua ettim
Her namazımda Rabbi hebli minel salihin çekerim
Sesli olarak Muhammed suresi Yusuf suresi açıyorum
Eşimle adak yaptık eğer erkek olursa adını Muhammed koyucaz ve iki kurban kesicez
şuan aklıma gelen bunlar benim içim.Rahat Rabbimden en temiz niyetimle istiyorum ona bırakıyorum ne verirse başımın gözümün üstünde yeri var kız çocuklarını da çok seviyorum hatta kızımda dualar ederdim Kız olsun diye Rabbim şükürler olsun nasip etti şimdide gönlümdekini nasip eder inşallah
Benim değil Passion isimli arkadaş paylaşmış ya, mavilenelim de benimki de öyle yazmış. o nedenle sordum Mavilenelime.Kese şekilsiz olunca bide sağda olunca erkek bebeğe diye yorumlar yapılıyor bazı formlarda şuanda da tam tersini söylüyorsunuz anlamadım
Benimde hic bilmediğim bir konu ama dediğim gibi bende bi bakmıştım yorumlara şekilsiz kese sol tarafda olması diyorlardıBenim değil Passion isimli arkadaş paylaşmış ya, mavilenelim de benimki de öyle yazmış. o nedenle sordum Mavilenelime.
Nasılsın cnm prensesle aranız nasıl6+5 karından USG sağ üst veya sağ altta olursa kız oluyor genelde, yeni doğum yaptım kızım kucağımda şuan. Sizin sol tarafta bebeğiniz Allah'ın izniyle erkek bence