- 1 Şubat 2021
- 287
- 224
- 56
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hepimize inşallahRabbim burda hep beraber oğlumuz oluyor diye yazmayı nasip etsin her birimize M Mavilenelim canımmm ben bile suan heyecan yaptım
Aminnnnn aminnn canım sen beni düşün taşikardide var bende ilaç kullanıyorum doktora giderken nabzım 170 lerde duaRabbim burda hep beraber oğlumuz oluyor diye yazmayı nasip etsin her birimize M Mavilenelim canımmm ben bile suan heyecan yaptım
Rabbim yardımcın olsun hayırlı güzel haberlerle dönAminnnnn aminnn canım sen beni düşün taşikardide var bende ilaç kullanıyorum doktora giderken nabzım 170 lerde dua
Canım bunlar denmez ama namazını bırakmayan, deneme öncesi Dualarla namazlarla yapan ben kuranimida bir sayfa bile okuyan ben şu olaylar yüzünden namazı kılacak halim yok eğildimmi midem bulanıyor sağlığım gelsin kaza yapacam diyorum sabır ediyorum ama çevremde kimse benim gibi zorlanmadu bir kişi ancak vardır ben mahvoldum hamile olunca birde evde kızım var sorumluluklar var msjı yazarken bile midem bulanıyor geçecek diyorum Allaha sığınıyorum İnsallah mavileri görürüm hayrılısi ile. Ama bu mide bulantısına bakarak yine kız galiba diyorum çünkü erkek dha rahat derler ve diğer gebelikde de böyleydimAğlama cnm az daha sabret insAllah herşey düzelecek maalesef biz kadınlar anne olmak için bir evlat doğurabilmek için neler yaşıyoruz o yüzden cennet annelerin ayağının altında işte sabret dua et kur-an okumayı biliyorsan ac fetih suresi oku inşirah süresi oku erkek evlat için muhammed ve yusuf suresi oku bilmiyorsanız tlf ac dinle inşirah bol bol dinle için ferahlayacak
Zor ama değiyor kucağınıza aldığınız zaman hepsi unutulcak inşAllah Evet gurbet çok zor insan kapıyı çalacak birini arıyor ama sevdiklerimiz nekadar uzakdada olsa nefes alması bile şükür sebebi Allah acılarını yaşatmasın. Rabbim başka ayrılık yaşatmasın. Pozitif olmaya çalışın Kızımda hamileyken her gün ağladım çok stresli ve takıntılıydım Fiziksel olarak zorlanmadım ama psikolojik olarak çöküş yaşadımm. Kızım yeni doğduğunda Çok zor çok ağlayan bı bebekti şuan 2.5 yaşında hala herşeye ağlar büyüklerimiz hep derdi hamilelikte çok ağlayan hamilelerin bebekleride öyle olur inanmazdım
Amin inşallahCanım bunlar denmez ama namazını bırakmayan, deneme öncesi Dualarla namazlarla yapan ben kuranimida bir sayfa bile okuyan ben şu olaylar yüzünden namazı kılacak halim yok eğildimmi midem bulanıyor sağlığım gelsin kaza yapacam diyorum sabır ediyorum ama çevremde kimse benim gibi zorlanmadu bir kişi ancak vardır ben mahvoldum hamile olunca birde evde kızım var sorumluluklar var msjı yazarken bile midem bulanıyor geçecek diyorum Allaha sığınıyorum İnsallah mavileri görürüm hayrılısi ile. Ama bu mide bulantısına bakarak yine kız galiba diyorum çünkü erkek dha rahat derler ve diğer gebelikde de böyleydim
Kızımda da böyleydim dediler ikincide böyle olmaz bugün bir nebze iyiyim ama yine mide bulantısı ile baş etmek çok zormuş birde kızımı hergun anaokuluna ben götürüp getiriyorum ağzımda tuhaf bir tat sanki acı ağrı kesici dilimde sürekli valla bilmiyurm kızımda 12.de geçmişti 14, de tamamen bitmişti şuan 7 oldum 5 hafta geçecek geçecek o mavileri bende görecem diye kendimi telkin ediyorum
Sen gönlünü ferah tut cnm tlf ac dinle bisey olmaz Rabbim.bilip görüyor ha kızdır diyede düşünme benim kızlarda hamileliğin çok daha rahattı hatta ikizlerde bile rahattım ama bu hamileligimde çok rahatsızlık yaşadım iki hamileligim gibi değil artık geceleri düzgün uyuyamiyorum bile kızlarda çok rahat uyurdum bu zorladı beni Rabbim.nasip etse oğlum olacak ama belli olmaz insAllah erkektir bebisinCanım bunlar denmez ama namazını bırakmayan, deneme öncesi Dualarla namazlarla yapan ben kuranimida bir sayfa bile okuyan ben şu olaylar yüzünden namazı kılacak halim yok eğildimmi midem bulanıyor sağlığım gelsin kaza yapacam diyorum sabır ediyorum ama çevremde kimse benim gibi zorlanmadu bir kişi ancak vardır ben mahvoldum hamile olunca birde evde kızım var sorumluluklar var msjı yazarken bile midem bulanıyor geçecek diyorum Allaha sığınıyorum İnsallah mavileri görürüm hayrılısi ile. Ama bu mide bulantısına bakarak yine kız galiba diyorum çünkü erkek dha rahat derler ve diğer gebelikde de böyleydim
Kızımda da böyleydim dediler ikincide böyle olmaz bugün bir nebze iyiyim ama yine mide bulantısı ile baş etmek çok zormuş birde kızımı hergun anaokuluna ben götürüp getiriyorum ağzımda tuhaf bir tat sanki acı ağrı kesici dilimde sürekli valla bilmiyurm kızımda 12.de geçmişti 14, de tamamen bitmişti şuan 7 oldum 5 hafta geçecek geçecek o mavileri bende görecem diye kendimi telkin ediyorum
Amin canım amin inşallah şu süreç geçer bir an evvel aminSen gönlünü ferah tut cnm tlf ac dinle bisey olmaz Rabbim.bilip görüyor ha kızdır diyede düşünme benim kızlarda hamileliğin çok daha rahattı hatta ikizlerde bile rahattım ama bu hamileligimde çok rahatsızlık yaşadım iki hamileligim gibi değil artık geceleri düzgün uyuyamiyorum bile kızlarda çok rahat uyurdum bu zorladı beni Rabbim.nasip etse oğlum olacak ama belli olmaz insAllah erkektir bebisin
Leblebi iyi gelir diyorlar midedeki sıvıyı alırmış ben normal zaman da mide bulantım olunca maden suyuna bır limon ve çay kaşığının ucu kadarda tuz ekleyip içiyorum çok iyi geliyordu onuda dene inşallah iyi gelir . Allah'ın izniyle geçecek Rabbim kuvvet versinCanım bunlar denmez ama namazını bırakmayan, deneme öncesi Dualarla namazlarla yapan ben kuranimida bir sayfa bile okuyan ben şu olaylar yüzünden namazı kılacak halim yok eğildimmi midem bulanıyor sağlığım gelsin kaza yapacam diyorum sabır ediyorum ama çevremde kimse benim gibi zorlanmadu bir kişi ancak vardır ben mahvoldum hamile olunca birde evde kızım var sorumluluklar var msjı yazarken bile midem bulanıyor geçecek diyorum Allaha sığınıyorum İnsallah mavileri görürüm hayrılısi ile. Ama bu mide bulantısına bakarak yine kız galiba diyorum çünkü erkek dha rahat derler ve diğer gebelikde de böyleydim
Kuyruk sokum ağrısı bende de oldu ama tam zaman hatırlamıyorum daha adetim geçmemişti. Baş ağrısı ve donmesi oldu dediğim gibi ikisinde de denemeden sonraki günler ama ne zaman bilmiyorum adet günüme daha vardıKbr selam suan cok kötü kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum ayrıca çatlamanın üstünden daha 6 gün geçmiş. Senin nezaman oldu bu agrıdan bide suan baş ağrısı bastırdı sonum acillikk
Hissin neyse o oluyor canim belirtilere bakma benim de hemen hemen kızlardaki gibiydiKac kızınız var?
Benim cinsiyet belli olsun ben yazcam inşallah ayrıntılı ile. Şuan belli değil hislerime bakarak erkek ama mide bulantısı ve önceki kızım la gebelike kıyaslaslarsam kız çünkü kızımda da böyle olsun hayırlısı olsun
Benim 8haftaya kadar bulantim yoktu akşamlari hafif olup geciyordu 9.hafta bir başladı kan bile kustum düşün artık prilam dr gece 2tane iç dedi dr içtim ama bu sefer bütün gün uyuyordum iş bile yapamıyordum 17 haftada biranda kesildi inşallah senin de çabuk kesilir ama bulanti karin şekli kalça genislemesi o bu hepsi boş haberin olsun içini ferah tut sabret inşallah oğul haberini alırsın tez zamanda. Bak düşün bana 12de çıkıntı 15 kesin erkek 19da kesin erkek dediler halen acaba mi diyorum psikolojim bozuldu galiba şimdi 21haftadayim zaman çabuk geçiyor çok bunalinca çıkabilirsen dışarı çık biraz yürü iyi gelebilirKızım da da çok zordu şimdi de öyle resmen hayattan soğudum napcam bilmiyorum geçecek diyorum geçecek ama yoruldum ailem gurbette kapımı çalan kimse yok şuan bile ağlıyorum sinirim gerçekten bozuk
Ne olduysa ayrıntısıyla yazıyor faydası olacaksa ne mutlu banaDememe yaptığınız anlardaki testleriniz duruyor mu bize de örmek olur yüklerseniz
Ya ilk defa oram ağrıyınca acaba dedim1 gripin 1 brufen 1 etito içtim düzelmedi sadece terledim geçti ya cok degisik agrıydı senelerdir ilk defa ağladım o derece oldu.bide ovulasyon testi denedim gebeliği de gösterirmişya malesef negatif gösterdi saol cnm benim cvbın içinKuyruk sokum ağrısı bende de oldu ama tam zaman hatırlamıyorum daha adetim geçmemişti. Baş ağrısı ve donmesi oldu dediğim gibi ikisinde de denemeden sonraki günler ama ne zaman bilmiyorum adet günüme daha vardı
Ama denemelerden sonra herhangi bir ilaç önermem icmeseydin iyiydi ben o ağrıya rağmen içmedim gebelik oluşsun diye .ovulasyonla ben görmedim gebeligi adetime birgun varken bile negatif çıktı adetim geçti dediğim gün hayalet çizgi oldu .Yani hemn çıkmasını beklemeYa ilk defa oram ağrıyınca acaba dedim1 gripin 1 brufen 1 etito içtim düzelmedi sadece terledim geçti ya cok degisik agrıydı senelerdir ilk defa ağladım o derece oldu.bide ovulasyon testi denedim gebeliği de gösterirmişya malesef negatif gösterdi saol cnm benim cvbın için
Evet ya acaba kendimizi sartladik mi olmaz falan diye niye inanma güçlüğü yaşıyoruz acaba dr en son dedi ki bu nereye kaybolsun erkek işte cok şükür bin şükür Rabbım usteye isteyen herkese versin biz de sağlıkla kucagimiza alalım ogullarimiziBize hiç oglumuz olmicakmis gibi geliyor büyük bir hayal gibi geliyor halbuki yüzde 50 yani ihtimal ama bize tuhaf geliyor dr erkek dedi dedim eminmisiniz evet dedi kordon olmasın sakın dedim ne olsun istiyosun diyo inanamadim bir an
Amin cnm insAllahAmin canım amin inşallah şu süreç geçer bir an evvel amin
Cnm birkaç arkadaşınki adet günü yada adetten önceki gün hep negatif çıkmıştı sonrasında hafif silik çizgi görmüşlerdi adet günü yada adetten sonraki gün galibaKızlar bugün adet günüm 30 gün oldu hatta benim her ay iki üç gün öne çekiyordu henüz olmadım vee adetten 1 hafta önce lekelenme oluyordu oda olmadı adetimden 2 gün önce kanda negatif çıktı . Ve hiçbir adet belirtisi yok göğüslerim siserdi o bile yok. Benim yumurtlama günü ilişki oldu birde yumurtlamadan 3 gün sonra ilişki oldu yumurtlamam da geç oldu adetimin 20 . Günü yumurtladım acaba ondanmi kanda çıkmadı yada negatif çıkıp sonradan pozitife dönenler varmı biri beni aydınlatsın