- 31 Ocak 2022
- 82
- 43
Merhaba sizin cinsiyet belli oldu muİnşallah oğluna hamile kalırsın cnm hayırlısıyla
Gerçekten öyle.. deneyip sonuç alanlar biz yenilere yardımcı olsa keşkeGerçekten ne kadar çok kişi yazmıyor.. mevbet, expresso,..
ben etiketlemeyi bilmiyorum. nasıl acaba arkadaşlar?
Dememe yaptığınız anlardaki testleriniz duruyor mu bize de örmek olur yüklersenizEvet canım kullandım ve kullandığım ay hamile kaldım.
Canım yontem derken söyle söylim yeme içme olayına hiç dikkat etmedim, süt ürünlerini hep yedim içtim. Ara ara fitil kullandım, karbonatlı su ictim.
Esim keci boynuzu özü ve kürünü içti.
Test konusuna gelirsem benim testleri sizlerin ki gibi ilerlemiyodu. Benim piklerim çok çok koyuydu, öyle ki t çizgisi patlıyacak gibi oluyordu. 2 gün de testim cok koyu pik ti.
İlk cok koyu gunde Bi tık acılma gibi hissettim ama yine cok koyu pikti öyle bariz acılma falan yoktu. Deneme öncesi ph artırıcı vajinal dus kullandım ve deneme oldu. Ertesi gün test yaptım, tekrar cok cok koyu pik ti. O aksam da 1 deneme oldu. 2 gün de önce ben inzal oldum. İkinci ilişkiden 17 18 saat sonra testi acılma ya basladı, catladı yani. Aslında hiç de içime sinmeyen Bi denemeyle hamile kaldım. Rabbim e cok dua ettim gece gunduz, hayırlısıyla nasip et diye. Rabbi hebli mines Salih’in çektim her aklıma geldikce. Kurban adak adadık. Bi cocuk giydiricem diye adak adadım. 41 yasin dağıtıp okuttum. Adını Muhammed koyucaz diye dua ettik
Şimdilik aklıma gelen bunlar
Rabbim hepinize nasip etsin, herkesin gönlünde ki ömrüne nasip olsun inşAllah
Dun gece yaptım negatifdi adetim ise yarın olsaydı çıkardı sanirimYaptınız mı kan tahlili
Aynı şeyleri dilemişizEvet canım kullandım ve kullandığım ay hamile kaldım.
Canım yontem derken söyle söylim yeme içme olayına hiç dikkat etmedim, süt ürünlerini hep yedim içtim. Ara ara fitil kullandım, karbonatlı su ictim.
Esim keci boynuzu özü ve kürünü içti.
Test konusuna gelirsem benim testleri sizlerin ki gibi ilerlemiyodu. Benim piklerim çok çok koyuydu, öyle ki t çizgisi patlıyacak gibi oluyordu. 2 gün de testim cok koyu pik ti.
İlk cok koyu gunde Bi tık acılma gibi hissettim ama yine cok koyu pikti öyle bariz acılma falan yoktu. Deneme öncesi ph artırıcı vajinal dus kullandım ve deneme oldu. Ertesi gün test yaptım, tekrar cok cok koyu pik ti. O aksam da 1 deneme oldu. 2 gün de önce ben inzal oldum. İkinci ilişkiden 17 18 saat sonra testi acılma ya basladı, catladı yani. Aslında hiç de içime sinmeyen Bi denemeyle hamile kaldım. Rabbim e cok dua ettim gece gunduz, hayırlısıyla nasip et diye. Rabbi hebli mines Salih’in çektim her aklıma geldikce. Kurban adak adadık. Bi cocuk giydiricem diye adak adadım. 41 yasin dağıtıp okuttum. Adını Muhammed koyucaz diye dua ettik
Şimdilik aklıma gelen bunlar
Rabbim hepinize nasip etsin, herkesin gönlünde ki ömrüne nasip olsun inşAllah
Değer kaçtı pekiYaptınız mı kan tahlili
Yani 7 8 günde çıkması zor oluyor ama 11 günden sonra çıkıyor genelde siz adet gecikmesi durumunda tekrar bi test yapın basit bi idrar testinde bile silik de olsa çıkabilirDun gece yaptım negatifdi adetim ise yarın olsaydı çıkardı sanirim
Değerim 2.30Değer kaçtı peki
Yani 7 8 günde çıkması zor oluyor ama 11 günden sonra çıkıyor genelde siz adet gecikmesi durumunda tekrar bi test yapın basit bi idrar testinde bile silik de olsa çıkabilir
Kac kızınız var?Aynı şeyleri dilemişizsürekli Rabbi hebli minel salihin çektim her namazımda iki kurban adak ettik adını Muhammed koyucaz dedik çocukları sevindirelim dedik inşallah Rabbim bizede nasip eder
Perşembe inşallah dua edinKızlar cinsiyet öğrenen başka var mı ?
ben çok kız istiyorum. Mayıs gibi bırakacağım korunmayı oğlum o zaman 4 yaşında olacak. Deneyeceğim inşallah bu yöntemleri :)Arkadaşlar kız îsteyen anneler benim 2 kızımda adetten yıkandıktan sonraki gün ilişkide tuttu ve o ay hiç ilişki olmadı bi daha eminim 12 ve 13 günler yumurta çatlar demek 4 veya 5 güne kadar durabiliyor x ler ayrıca süt ürünleri tüketirim ve et yok denecek kadar az tüketirim inş faydalı olmuşumdur
2.5 yaşında bir kızım var benim kızımda gebeliğim çok rahat geçmişti her belirtim erkek belirtisiydi o yüzden hiç belirtilere takılmayın ama hisler doğru çıkabilir İnşallah Rabbim gönlünüze göre verirKac kızınız var?
Benim cinsiyet belli olsun ben yazcam inşallah ayrıntılı ile. Şuan belli değil hislerime bakarak erkek ama mide bulantısı ve önceki kızım la gebelike kıyaslaslarsam kız çünkü kızımda da böyle olsun hayırlısı olsun
Hayrılısı ile oğlunuz olacağınu duyarsınız inşallah amin. HepimizPerşembe inşallah dua edin
Kızım da da çok zordu şimdi de öyle resmen hayattan soğudum napcam bilmiyorum geçecek diyorum geçecek ama yoruldum ailem gurbette kapımı çalan kimse yok şuan bile ağlıyorum sinirim gerçekten bozuk2.5 yaşında bir kızım var benim kızımda gebeliğim çok rahat geçmişti her belirtim erkek belirtisiydi o yüzden hiç belirtilere takılmayın ama hisler doğru çıkabilir İnşallah Rabbim gönlünüze göre verir
Ağlama cnm az daha sabret insAllah herşey düzelecek maalesef biz kadınlar anne olmak için bir evlat doğurabilmek için neler yaşıyoruz o yüzden cennet annelerin ayağının altında işte sabret dua et kur-an okumayı biliyorsan ac fetih suresi oku inşirah süresi oku erkek evlat için muhammed ve yusuf suresi oku bilmiyorsanız tlf ac dinle inşirah bol bol dinle için ferahlayacakKızım da da çok zordu şimdi de öyle resmen hayattan soğudum napcam bilmiyorum geçecek diyorum geçecek ama yoruldum ailem gurbette kapımı çalan kimse yok şuan bile ağlıyorum sinirim gerçekten bozuk
Zor ama değiyor kucağınıza aldığınız zaman hepsi unutulcak inşAllahKızım da da çok zordu şimdi de öyle resmen hayattan soğudum napcam bilmiyorum geçecek diyorum geçecek ama yoruldum ailem gurbette kapımı çalan kimse yok şuan bile ağlıyorum sinirim gerçekten bozuk