Canım çok teşekkür ederim sana yazamadım aklımdasın.Canım bugün ultra pik olur testlerine devam et gece de silinme olur belki o yüzden havuç ye testlerine devam et Rabbim gönlüne göre versin
Canım inşallah oğluna hamile kalmissindir bu saatten sonra bol bol dua et.Rabbim hepimize yaşatsın o güzel sevinciKızlar 11 ocak 03:45-04.00 gibi Allahın izniyle değerlendirme yaptik bakar misinz doğru zamanda mı olmuş çünkü ben ultra piki görmedim sanırım havuç hergun yedim ya çabuk çatladı başka açıklama bulamadım ikinci seçenek hala ultra pik olmamış olması ama şu saatten sonra ultra pik olmaz gibi çünkü bugünkü dün ki testler pik e göre açık çıktı
Amin canım amin sana da hayırlısı ile sağlıkla nasip eylesinCanım inşallah oğluna hamile kalmissindir bu saatten sonra bol bol dua et.Rabbim hepimize yaşatsın o güzel sevinci
Umarim öyledir canım ya senin kızın mı doğum dan sonra 74 gün yaziyirBence senin zamanlama iyi. testte hata var ama ultrapik olmuş açılmış
Evet koyu teste devam et açılınca dene canımArkadaşlar bu ay ben yine deneyeceğim. Kasımda kimyasal oldu. Aralıkta denedim ama olmadı. Biraz eşimden de kaynaklı. Biraz ben de ara vermiş olalım diye üzerine düşmedim. Bu ay yine deneyeceğim. Dün sabah ve bu sabah test yaptım aynı saatte. Dün akşam koyu akıntım geldi. Havuç yedim. Bu akşam yemeğinde havuç yiyeyim ve deneyeyim diyorum. Sizce C t den koyu mu burada? Ultra pik mi? Eki Görüntüle 2986471
Canım o yazıyı kaldıramadım. Ben normalde geçen sene bu zaman denedim ilk denemede tuttu ama 2 aylıkken düştü kalbi durdu. o zamab büyük bir hevesle eklemiştim takvimi ama düşükten sonra kaldıramadım. Şimdi yeniden deneyeceğim hayırlısı olsun.Umarim öyledir canım ya senin kızın mı doğum dan sonra 74 gün yaziyir
Canım testi bu şekilde yapma yanıltır. Wc girdikten sonra yarım su bardağı su içip 3 saat bekle test yap. Sen 9dan beri su içmeden yaparsan koyu çıkar sonuç doğru olmaz ki.Eki Görüntüle 2986836
Sanırım ultrapik olmuş. Sabah 9.30 da su içmiştim en son. Yarım bardak.
Gerçekten mi tüh ya.. ama tuvaletim gelmedi afedersinizCanım testi bu şekilde yapma yanıltır. Wc girdikten sonra yarım su bardağı su içip 3 saat bekle test yap. Sen 9dan beri su içmeden yaparsan koyu çıkar sonuç doğru olmaz ki.
Akşam tekrarla canım bu arada havuç ye eğer açılma olmazsa sabaha karşı yine yap yüzde doksan olur açılma burdan at ben ara ara giriyorum yazarım sanaEki Görüntüle 2986836
Sanırım ultrapik olmuş. Sabah 9.30 da su içmiştim en son. Yarım bardak.
Akşam tekrarla canım bu arada havuç ye eğer açılma olmazsa sabaha karşı yine yap yüzde doksan olur açılma burdan at ben ara ara giriyorum yazarım sana
Yok yapmayın test gerek yok değerlendirmişsiniz zaten bende tek ilişki ile hamile kaldım 3 .ayımda 3 ay denedim 3.ayımd oldu çok şükür inşallah erkektir tabi daha öğrenmedim inşallar rabbim sizede nasip ederBenim testimide yorum yaparmsnz acaba.
Benim pik zamanı geçmiş demi dha test yapamama gerek varmı ben yoj diye düşünüyorum ama sizlerden fikir almak istiyorum
Tek ilişki 11 ocak 04te
Amin canım ne zaman öğrenirsin öğrenirsen yaz ekstra birşey yaptın mi hamile kalmak veya erkek bebek için. Bende daha test yapmayım diom yoruldum yani. Ama en son testim durdukça koyulaşır gibi oldu yinede 11 ocak kadar dgeul benim aklıma takılan niye ultra pik olmadıYok yapmayın test gerek yok değerlendirmişsiniz zaten bende tek ilişki ile hamile kaldım 3 .ayımda 3 ay denedim 3.ayımd oldu çok şükür inşallah erkektir tabi daha öğrenmedim inşallar rabbim sizede nasip eder
Önemli olan çatlaması bu ay eğer olmazsa bisahaki ay adet bitimine yakın bal çörek otu tarçın karaşımını yap ben ya 3 ya 4 gün yaptım çokta yapamadım ama o ay hamile kaldım dene onu inşallah gerek kalmazAmin canım ne zaman öğrenirsin öğrenirsen yaz ekstra birşey yaptın mi hamile kalmak veya erkek bebek için. Bende daha test yapmayım diom yoruldum yani. Ama en son testim durdukça koyulaşır gibi oldu yinede 11 ocak kadar dgeul benim aklıma takılan niye ultra pik olmadı
Canım akşam saat 6 da su içtim 9.10 da tekrar yaptım testi. Bu kez böyle çıktı.Akşam tekrarla canım bu arada havuç ye eğer açılma olmazsa sabaha karşı yine yap yüzde doksan olur açılma burdan at ben ara ara giriyorum yazarım sana
Rana bu akşam 6 da su içtim 9.10 da test yaptım.Canım testi bu şekilde yapma yanıltır. Wc girdikten sonra yarım su bardağı su içip 3 saat bekle test yap. Sen 9dan beri su içmeden yaparsan koyu çıkar sonuç doğru olmaz ki.
Benim aklım karıştı suyu içmediğiniz için mi bu kadar koyu çıktı yoksa ultra pik mi onu bilemiyorum suan yaptığınız test eğer bir önceki ultra pikse hafif açılmaya başlamış ama ultra pik değilse ? Bilen arkadaşlarım illa olurArkadaşlar bir baksanız teste.. açılma olmamış mı sizce? Gece 12 gibi bir daha deneyeyim sonra deneme yapalım diyorum. Sabah erken kalkmam da gerekli
Canım testin açılmış görünüyor. Gündüz keşke su içmeden beklemeyi yapsaydın daha emin yorum yapardık. Çok birikmiş idrarla yapmış oldun testinRana bu akşam 6 da su içtim 9.10 da test yaptım.