Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Canım testin açılmış görünüyor. Gündüz keşke su içmeden beklemeyi yapsaydın daha emin yorum yapardık. Çok birikmiş idrarla yapmış oldun testin 😔 sen yine de 12 de bidaha yap ona göre hareket et eğer ki silik çıkarsa bence bu ayı boş geç. Yum hızlı pike geçmiş olabilir yada dün pik yaptı sen 24 saatte yaptığın için bu sabah çata denk geldin 🤷🏼‍♀️
Bencede bu ay es geçsin bir daha ki ay Allah nasip kısmet ederse

Canım akşam saat 6 da su içtim 9.10 da tekrar yaptım testi. Bu kez böyle çıktı.Eki Görüntüle 2987120
Canım bna zamanı gibi geldi. Senin kızın varmı erkek bebek mi için deneme yapıyorsun yoksa ilk bebek mi eğer ilk bebekse bence gün aşırı değerlerki şansın artsın ama erkek bebekse bence zamanı gibi geldi ama

Arkadaşlar
Canım bna zamanı gibi geldi. Senin kızın varmı erkek bebek mi için deneme yapıyorsun yoksa ilk bebek mi eğer ilk bebekse bence gün aşırı değerlerki şansın artsın ama erkek bebekse bence zamanı gibi geldi ama
kızım var canım. erkek bebek için denedim. açıkçası başka çocuk düşünmüyorum yaşımdan dolayı. O nedenle iki meyveden de tatmak istiyorum hayırlıysa benim için.

Arkadaşlar

kızım var canım. erkek bebek için denedim. açıkçası başka çocuk düşünmüyorum yaşımdan dolayı. O nedenle iki meyveden de tatmak istiyorum hayırlıysa benim için.
Anladım canım diliyorum hepimizin gönlüne göre versin Allahım amin..
Diyet vs yaptın mı umarım tutar 🙏🙏🙏

Arkadaşlar teşekkür ediyorum cevapladığınız için. Benim diğer aylarda yaptığım testlere göre ve gelen akıntıma göre bu gece çatlar. Sabah erken kalkacağım işe. Eşim de öyle. 12.00 de deneyelim dedi eşim de artık bu işlerden sıkıldı denedik. hayırlısı olsun.

Arkadaşlar teşekkür ediyorum cevapladığınız için. Benim diğer aylarda yaptığım testlere göre ve gelen akıntıma göre bu gece çatlar. Sabah erken kalkacağım işe. Eşim de öyle. 12.00 de deneyelim dedi eşim de artık bu işlerden sıkıldı denedik. hayırlısı olsun.
Hakkında hayırlısı ben biraz daha açılmasını beklemiştim ama sendede hafif açılma var inşallah oğlun tutar canım amin

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım guruba bende erkek bebek için doktora gidiyorum ben bişey sormak istyrm kadın doğumcum yum 18 ml iken çatlatma iğnesi vurdu bi sonraki gün ilişki önerdi 4 gün boyunca hergün olucak dedi sizce tek seferlik ilişkimi yoksa doktorun söylediğimi doğru ha bide erkek bebek takibini yaptırdığını söylüyor doktorum

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım guruba bende erkek bebek için doktora gidiyorum ben bişey sormak istyrm kadın doğumcum yum 18 ml iken çatlatma iğnesi vurdu bi sonraki gün ilişki önerdi 4 gün boyunca hergün olucak dedi sizce tek seferlik ilişkimi yoksa doktorun söylediğimi doğru ha bide erkek bebek takibini yaptırdığını söylüyor doktorum
Yumurtan çatladığı zaman ortamda x ler varsa onunla döllenir hemen.tek ilişki ve yumurta çatladığı zaman olmalı ki y ler daha hızlı olduğu için ilk onlar yumurtaya ulaşıp döllesin

Zaten doktor yarın kesin çatlar dedi o sabah çok akıntı oldu yumurta akı gibi biz akşamını değerlendirdk ve sonraki 3 gün artık hayırlısı dua edin lütfen

Bende tek sefer ilişki olucak diye duymuştum kadına güvendik ne yapalım 4 gün üstüste deyince zaten mantıklı gelmemişti hayırlısı artık

2 kızım var sonkez düşnyrm hamileliklerim ilaçlarla geçiyor ondan dolayı endişeliyim bide çatlatma iğne sonrası ilişki erkek bebek için uygulayan varmı

Hakkında hayırlısı ben biraz daha açılmasını beklemiştim ama sendede hafif açılma var inşallah oğlun tutar canım amin
Riske atmak istemedim biraz da gece olunca uyur kalırım dedim. Benim açılmadan sonra hızla açılıyor kaçırıyorum. Daha önce iki kez oldu. O nedenle dedim canım

Kızlar gebelik belirtilerinzi yazabilir misiniz mesela ilişkiden hemen sonra ve ertesi gün aşırı sol kasık ağrısı yaşadım belirti olabilir mi

4 gun yapma,catlama ignesi kiz.bebek icin daha uygun. Testle takip yap, tek iliski olsun.

Peki ne zaman anlıycaz yumurtalıkların çatladığı günü iğne olan arkadaşlar 36 saat sonra zamanlama uygun erkek olması için diyorlar ne kadar doğru

Peki ne zaman anlıycaz yumurtalıkların çatladığı günü iğne olan arkadaşlar 36 saat sonra zamanlama uygun erkek olması için diyorlar ne kadar doğru
36 saat sonra catlayacaginin garantisi yok malesef. Once yada sonra da catlayabiliyor.

X