Bende hamile olmadan önce klomen ve cat ignesi oldum ayrica ovülasyonla takipte yapmıştım 3 gün üst üste deneme olmustu ama o ay hamile olamadim ben sonraki aya hamile kaldim erkek bebek icin tek ilişki genelde ama tabi nasip bu işler kimi sık iliskide erkek bebege hamile kaliyor kimisi tekArkadaşlar kimse yokmu yardımcı olabilecek
Biz daha önce başka grupta yazılıtorudk sonra buraya geçildi ama maalesef cinsiyet öğrenen veya doğuran girmiyor artık genellşjleEvet ben en baştan bütün eski mesajlari okumuştum sizi hatırlamıyorumeskilerden bi kaç kişi var şimdi çoğu hesabını kapatmış
Canım 12. Günde test yaptım silik çizgi çıktı onun dışında hiç belirtti hissetmedim 12.günde ağızımda metelik tat vardı ondan şüphelenmiştimKızlar gebelik belirtilerinzi yazabilir misiniz mesela ilişkiden hemen sonra ve ertesi gün aşırı sol kasık ağrısı yaşadım belirti olabilir mi
Ay çok fazla ya bir an evvel zaman geçsin istiorm kendimi dinliyorum sürekli ama o kasık ağrısı döllenme oldu diyemi yurmta çatladı diye mi bilmiyorumCanım 12. Günde test yaptım silik çizgi çıktı onun dışında hiç belirtti hissetmedim 12.günde ağızımda metelik tat vardı ondan şüphelenmiştim
Ovulasyon testi alabilirsn canım pikten sonra açılinca çatladı demekPeki ne zaman anlıycaz yumurtalıkların çatladığı günü iğne olan arkadaşlar 36 saat sonra zamanlama uygun erkek olması için diyorlar ne kadar doğru
Aynen öyle vala zaman duruyor sankiAy çok fazla ya bir an evvel zaman geçsin istiorm kendimi dinliyorum sürekli ama o kasık ağrısı döllenme oldu diyemi yurmta çatladı diye mi bilmiyorum
3,Aynen öyle vala zaman duruyor sankikaçıncı günün bugün
Siz 18 ml ken ovulasyon testi kullandınızmı hangi aşamada deneme yaptınızMerhaba arkadaşlar yeni katıldım guruba bende erkek bebek için doktora gidiyorum ben bişey sormak istyrm kadın doğumcum yum 18 ml iken çatlatma iğnesi vurdu bi sonraki gün ilişki önerdi 4 gün boyunca hergün olucak dedi sizce tek seferlik ilişkimi yoksa doktorun söylediğimi doğru ha bide erkek bebek takibini yaptırdığını söylüyor doktorum
Hayır canm test yapmadım doktor muayenede söyledi çat iğnesi vurdu yarın ve sonraki 3 günde hergün ilişki olsun dediSiz 18 ml ken ovulasyon testi kullandınızmı hangi aşamada deneme yaptınız
Bende senin gibi erkek bebek için doktor takip yaptı aynı benimde 18 ml ken iğne yaptı 36 saat sonra ilişki ve sonrasında birergün arayla 2 kez daha ilişki önerdi ben sadece ilk 36 saati değerlendirdim hamile kalamadım bilmiyorum ben çok mantıklı bulmadım 3 kez ilişkiyi hatta doktora 36 saat sonra geleyim bakın çatlamışmı diye dedim yok gerek yok dedi nasıl anlayacaktıki bakmadan çatladığını o yüzden bana çok mantıklı gelmedi sonraki ay testle takip yaptım ondada hamile kalmadım 3 .ayımda yine ovulasyonla pikten sonra açılmada tek ilişkiyle hamile kaldım tabi erkekmi kızmı bilmiyorum ama elimden geleni yaptım tutar inşallah doktor erkek için takip yapıyorum diyorlar ama garantisi yok iyide takip etmiyolar aynı yaşadığını bende yaşadım hakkında hayırlısıHayır canm test yapmadım doktor muayenede söyledi çat iğnesi vurdu yarın ve sonraki 3 günde hergün ilişki olsun dedi
Senin hamilelik belirtilerin nasıldı canım? Bazı belirtiler cinsiyete yorulurBende senin gibi erkek bebek için doktor takip yaptı aynı benimde 18 ml ken iğne yaptı 36 saat sonra ilişki ve sonrasında birergün arayla 2 kez daha ilişki önerdi ben sadece ilk 36 saati değerlendirdim hamile kalamadım bilmiyorum ben çok mantıklı bulmadım 3 kez ilişkiyi hatta doktora 36 saat sonra geleyim bakın çatlamışmı diye dedim yok gerek yok dedi nasıl anlayacaktıki bakmadan çatladığını o yüzden bana çok mantıklı gelmedi sonraki ay testle takip yaptım ondada hamile kalmadım 3 .ayımda yine ovulasyonla pikten sonra açılmada tek ilişkiyle hamile kaldım tabi erkekmi kızmı bilmiyorum ama elimden geleni yaptım tutar inşallah doktor erkek için takip yapıyorum diyorlar ama garantisi yok iyide takip etmiyolar aynı yaşadığını bende yaşadım hakkında hayırlısı
Bende aynen iğneden sonra gittim bakmadı gereksizmiş ve onun dediği gibi yaptım 3 gün ara vermeden yaptım hayırlısı elden ne gelir senin cinsiyet ne zaman belli olur yazarmsn merak ettim tutmuşum o yöntemin gönlünce olsun inşBende senin gibi erkek bebek için doktor takip yaptı aynı benimde 18 ml ken iğne yaptı 36 saat sonra ilişki ve sonrasında birergün arayla 2 kez daha ilişki önerdi ben sadece ilk 36 saati değerlendirdim hamile kalamadım bilmiyorum ben çok mantıklı bulmadım 3 kez ilişkiyi hatta doktora 36 saat sonra geleyim bakın çatlamışmı diye dedim yok gerek yok dedi nasıl anlayacaktıki bakmadan çatladığını o yüzden bana çok mantıklı gelmedi sonraki ay testle takip yaptım ondada hamile kalmadım 3 .ayımda yine ovulasyonla pikten sonra açılmada tek ilişkiyle hamile kaldım tabi erkekmi kızmı bilmiyorum ama elimden geleni yaptım tutar inşallah doktor erkek için takip yapıyorum diyorlar ama garantisi yok iyide takip etmiyolar aynı yaşadığını bende yaşadım hakkında hayırlısı
Teşekkür ederim canm hayırlısı inşBende hamile olmadan önce klomen ve cat ignesi oldum ayrica ovülasyonla takipte yapmıştım 3 gün üst üste deneme olmustu ama o ay hamile olamadim ben sonraki aya hamile kaldim erkek bebek icin tek ilişki genelde ama tabi nasip bu işler kimi sık iliskide erkek bebege hamile kaliyor kimisi tek
Erken gitmeyi düşünmüyorum daha 5 hafta var belli bi belirtim yok sadece şimdi aşırı tuzlu yiyorum diğer kızlarımda öğrendiğim gibi kusmaya başladım bunda bugün kustum ilk yüzümde sivilceler oluştu bilmiyorum artık inşallah erkektir öğrenince yazarım canımBende aynen iğneden sonra gittim bakmadı gereksizmiş ve onun dediği gibi yaptım 3 gün ara vermeden yaptım hayırlısı elden ne gelir senin cinsiyet ne zaman belli olur yazarmsn merak ettim tutmuşum o yöntemin gönlünce olsun inş
Olabılır cnmKızlar gebelik belirtilerinzi yazabilir misiniz mesela ilişkiden hemen sonra ve ertesi gün aşırı sol kasık ağrısı yaşadım belirti olabilir mi
Ay bende bugün dondum gazı yükseltim ama Ankara ayazında bağlıyorumOlabılır cnm
Birde özel bölgem sıkılasmıs gibi olmustu
Nasıl anlatsam taharet yaparken anlarsın kendini kapatmış gibiydi
Göğüslerim cok agrıdı yum. Hemen sonra
Büyüdü ve hala da aynı agrıyo
Ayaklarım asırı üşüyorki aylardan Ağustostu hala da üsüyo
Ve sık idrar
Canim buradaki mesajlardan ve takip ettiğim konulardan soyleleyeyim mesela birinin yumurtası sabah oluyor akşam çatlıyor. Birinin sabah oluyor iki gün sonra çatlıyor. Önemli olan o catlama anında erkeklerden birinin girmesi yani catlama anında hangisindaha güçlüyse o giriyor yumurtaya .Yani sadece dr takibıyla değilde ovulasyonla da yapsaydın tam catlamayi bulabilirdin diyeceğim ama 3gun deneyip oglu olanda var sadece catlamada deneyip oglu olanda ben ikisinde de denedim pik ve cat arasi bir gün boş dr 15 haftada erkek dedi bir daha gitmedim eğer halen erkekse durum bende böyle dua et bol bol inşallah sağlıklı hayırlı erkek evlatlara sahip oluruz hepimizArkadaşlar burda herkez bireyselmi yardımlaşyr kaç saat oldu kimsede cevap yok
Olabilir benim kasiklarimda çok agri olmuştu sonraki hafta baş dönmesi sanki hep tansiyonum düşüyor gibi .bel ağrısı kuyruk sokumu ağrısı ne bileyim işte yok yokKızlar gebelik belirtilerinzi yazabilir misiniz mesela ilişkiden hemen sonra ve ertesi gün aşırı sol kasık ağrısı yaşadım belirti olabilir mi