- 15 Ocak 2014
- 5.914
- 5.117
12.30 da yarım su içtim 14.30 gibi yapacam canım. Ya üzüldüm şimdi bende sandım ultra pik kaçtı heral de diyeYok canım t ile c eşitlemeden önce bi koyu bi silik çıkabilir. Eşitleyip t cden koyu hale geldikten sonra ki açılmaya göre hareket etmek lazım. Bence hemen wc git yarım su bardağı suyunu iç 3 saat bekle ve test yap. Yoksa ultra piki göremeden yine açılmaya geçmiş halini görürsün testin yanıltıcı olur. En son testi gece 3 te yapmışsın çünkü.
Daha önce test takibi yaptın mı hiç kaç saate pik yapıp açılma oluyordu12.30 da yarım su içtim 14.30 gibi yapacam canım. Ya üzüldüm şimdi bende sandım ultra pik kaçtı heral de diyeşuan ultra pik çıkmasından korkuyorum
Peki yine açık çıkarda ne yapayım
Yaptım ama devam etmemiştim yani ayrıntılı olarak ilk yapışımDaha önce test takibi yaptın mı hiç kaç saate pik yapıp açılma oluyordu
Canım hala ultra pik değil. Acaba gece olup bitti mi diye düşünüyorum ama takipte yapmışsın ultra pike hiç geçmemişBuda 14.30
Acaba ultra pik i kaçırms olabilir miyimCanım hala ultra pik değil. Acaba gece olup bitti mi diye düşünüyorum ama takipte yapmışsın ultra pike hiç geçmemiş
Hımm...Yaptım ama devam etmemiştim yani ayrıntılı olarak ilk yapışım
İşte daha önce takip yaptın mı diye o sebeple sordum. Bazı kişilerde ultra pik 2 3 saate olup geçiyor çünkü acaba senin de mi öyle kiAcaba ultra pik i kaçırms olabilir miyim
13.gunum bugün adetim 28 günde bir canımHımm...
Adrt döngün nasıl peki kaç güne bir olursun bugün kaçıncı günün?
Aslında geçen ay yaptım ama piki göremeyince bırakmıştım çünkü geçen ay deneme olmayacaktı bende devam etmedimİşte daha önce takip yaptın mı diye o sebeple sordum. Bazı kişilerde ultra pik 2 3 saate olup geçiyor çünkü acaba senin de mi öyle kikeşke deneme yapmadan önceki aylarda tam bir takip yapsaydın
Rabbım gönlüne göre wersin umarım tutmusturCanım saat 03.45-04 gibi değerlendirme oldu vajinal duş yaptım soda ve karbonat ile. Tuzlu su yaptım öncesinde namaz kıldım bir sayfa Yusuf bir sayfa Muhammed süresi okudum. Eşimde dua etti namaz kıldı soğuk suyla duş ve kahve icti Rabbime sığındık o mutlu haberi almayı bize de nasip etsin amin
. Rabbim isteyen herkese hayırlı Salih istediği cinsiyete hayırlı evlat nasip etsin bizede hayrılı erkek nasip etsin amin. Kafama takılan doğru zaman da yaptım mı bilmiyorum bugün bir test dha yapcam bunlardan açık çıkarsa heral de doğrudur bunlardan koyduysa nasip der geçerim. Ha birde şuan sol kasigim da ağrı var
Canım illaki herkeste ultrapık olcak fıye bı kaıde yokEvet olmadı canım bende koyu dan açılma görünce dedim heral de oldu. Testi takip edecem eğer ultra pik olursa yine yapcam saydıklarimi artık nasip napalm Sağlıklı olsunda gönül erkek ister tabi ama rabbim den gelene şükür der susarımteste devam edcrm canım
Kacmaz cnm niye kacsın12.30 da yarım su içtim 14.30 gibi yapacam canım. Ya üzüldüm şimdi bende sandım ultra pik kaçtı heral de diyeşuan ultra pik çıkmasından korkuyorum
Peki yine açık çıkarda ne yapayım
Rabbım gönlüne göre wersin umarım tutmustur
Eger tuttuysa da akıntı fazla olabılır bı kac gun
Kendini dinle anlarsın zaten farklılıkları
Ufak tefek ama belirgin farklar
Hayırlı haberlerını beklıyoruz inş.
Canım illaki herkeste ultrapık olcak fıye bı kaıde yok
Yaptıgın testlerden kaynaklı da olabılır
Ben ılk ysptıgımda eczaneden almıstım beslı satılanlardan hic t c den koyu olmamıstı
Son kez ınternetten alıp denemek istedım ondakınde gördum mesela
Ama havuc suyu ıctım tek farkı o oldu
Umarım tutmustur
Güzel düşünelim güzel olsun
Bende öyle düşünüyorum canım sence devam edeyim mi teste 15.15 de likir likir su içtim çok susadım çünküKacmaz cnm niye kacsın
Walla yani brnim bildigim yum. Zaten en az 12 saat sürer
Bide en azı üzme kendini
Ben 24 saatte bı yaptım kacmadı senınkı mı kacacak
Canım bende düne kadar hergun havuç yedim incir yedim arada belkide ultra pik den çabucak döndü pik e bilemiyorum ki pik saati de 00.30ydi bizde 03.45 gibi değerlendirdik artık nasip dua edin nolur ya benimde sağlıklı salih oğlum olsun nolur o duyguyu bende yaşayım amin
Cnm ben sana yaptıgımı anlatayım bende 13. Günü piki gördümBende öyle düşünüyorum canım sence devam edeyim mi teste 15.15 de likir likir su içtim çok susadım çünkü
Amin aminCnm ben sana yaptıgımı anlatayım bende 13. Günü piki gördüm
İlişki oldu siliklesince bıraktım test yapmayı piki görüpte silikleşmeyi gördüysrn bence bırak
Sitrese girme
Yada silikleştiğinden emon olmak için ıkı saat sonra yap emın olunca bırak
Ben havuc yemedıgımde 3 gun surdu pik
Yanı yemesen demekki daha uzun sürecek
Yani her halükarda piki kacırmamış oluyorsun
Allah yardımcın osun cnm
Hamıle olupta oğlun olacagı haberlerınıde al ınş.
Aynn cnm bence tam zamanında degerlendirdinAmin aminseninde sağlıkla oğlun gelsin inşallah amin.
O zaman ben doğru zamanda mı değerlendirme yapmış oldum anlamdım canım kafam iyice karıştı
Allah razı olsun canım benimAynn cnm bence tam zamanında degerlendirdin
Gerisi rabbıme kalmıs umarım sende tadarsın bu güzel duyguyu
Dualarım senınle
Sizlerle