Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kızlar bu hamilelik takvimi nasıl yapılır. Son adet tarihinimi yazıcaz yoksa muhtemel doğum tarihi mi? Ve iptal edilir mi istesek

Allah razı olsun canım benim hep dua ettim sizlere Allah'ım sizede gönlünüzdeki oğlanları nasip etsin inşallah güzel duaların için çok teşekkür ederim amin canım benim

Gözün aydınn canım rabbim sağlıklı uzun ömürler versin ailene sana
Ne güzel sen kurtuldun darısı bizim başımıza
Allah razı olsun canım sizinde burda kurtuldum dediğiniz günleri hayırlısıyla görürüz inşallah Allah'ım bir avazda kurtarsın bütün hamile bacılarımı

Ben ilk ovulasyon denemede hamile kaldım tek ilişkiyle. İlk açılma gördüğüm anda denedim. Geçmiş mesajlarımda vardır fotoğraf şimdi bulamadım
Evet ben en baştan bütün eski mesajlari okumuştum sizi hatırlamıyorum eskilerden bi kaç kişi var şimdi çoğu hesabını kapatmış

Arkadaşlar bu ay ben yine deneyeceğim. Kasımda kimyasal oldu. Aralıkta denedim ama olmadı. Biraz eşimden de kaynaklı. Biraz ben de ara vermiş olalım diye üzerine düşmedim. Bu ay yine deneyeceğim. Dün sabah ve bu sabah test yaptım aynı saatte. Dün akşam koyu akıntım geldi. Havuç yedim. Bu akşam yemeğinde havuç yiyeyim ve deneyeyim diyorum. Sizce C t den koyu mu burada? Ultra pik mi?

benim durum nedir bir bakabilir misiniz

Ultrapikten ne kadar süre sonra denemeli acaba canım normalde ben bir sabah pik görsem ertesi sabah silinmiş görüyorum yani yaklaşık 24 saat sürüyor. bu akşam denemek geç mi olur acep

Rabbim hakkında hayırlı olanı versin cnm inşallah hayırlısıyla eli ayağı düzgün hayirli saglikli ve salihlerden erkek evlat nasip etsin insAllah

Eki Görüntüle 2986473
benim durum nedir bir bakabilir misiniz
Canım 24 saat içerisinde oluyursa şuan testin c den bi tık koyu yani pike geçmiş ilerleyen saatlerde senin ultra pik olur bence t nin en koyu olduğu halinden sonra ki bi tık açılmada dene derim ben. Kafan karışmasın o hali de testin ultra pik gibi görünüyor silinme olmayacak çok hafif açılma olacak t de.

Ultrapikten ne kadar süre sonra denemeli acaba canım normalde ben bir sabah pik görsem ertesi sabah silinmiş görüyorum yani yaklaşık 24 saat sürüyor. bu akşam denemek geç mi olur acep
Teste sıkı bir şekilde devam et bence 3 saate bir tekrarla sıvıya dikkat ederek akşama ilişki olabilir testinin ilerlemesine bakalım bi

Teste sıkı bir şekilde devam et bence 3 saate bir tekrarla sıvıya dikkat ederek akşama ilişki olabilir testinin ilerlemesine bakalım bi
Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için. Yarım su içtim 3 saat olmasını bekliyorum ama pek yok gibi.

Kızlar 11 ocak 03:45-04.00 gibi Allahın izniyle değerlendirme yaptik bakar misinz doğru zamanda mı olmuş çünkü ben ultra piki görmedim sanırım havuç hergun yedim ya çabuk çatladı başka açıklama bulamadım ikinci seçenek hala ultra pik olmamış olması ama şu saatten sonra ultra pik olmaz gibi çünkü bugünkü dün ki testler pik e göre açık çıktı

Eklentiler

• IMG_20220112_133253.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 85
Bence senin zamanlama iyi. testte hata var ama ultrapik olmuş açılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…