- 16 Temmuz 2021
- 285
- 275
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen neler yapmıştın testlerin hangi aşamadaydı?Evet kuzum yapmıştım güya ama olmadı nasibimde kız varmış
Ben ilk ovulasyon denemede hamile kaldım tek ilişkiyle. İlk açılma gördüğüm anda denedim. Geçmiş mesajlarımda vardır fotoğraf şimdi bulamadımCanım sen neler yapmıştın testlerin hangi aşamadaydı?
Allah razı olsun canım benim hep dua ettim sizlere Allah'ım sizede gönlünüzdeki oğlanları nasip etsin inşallah güzel duaların için çok teşekkür ederim amin canım benimCanımmm gözünüz aydın Rabbim hayırlı sağlıklı imanlı kılsın ömrünü minnoşun maşallah güzel olmuş doğumun sağlıkla büyüt kuzunu canım çok sevindim mis gibi cennet kokusunu kokla bol bol
Allah razı olsun canım darısı başınıza inşallah rabbim gönlünüzdeki evlatları kucağınıza almayı nasip etsinHayırlı olsun canım dualarında bizi unutma rabbim evladına sağlıklı huzurlu mutlu uzun ömürler nasip etsin
Allah razı olsun canım sizinde burda kurtuldum dediğiniz günleri hayırlısıyla görürüz inşallah Allah'ım bir avazda kurtarsın bütün hamile bacılarımıGözün aydınn canım rabbim sağlıklı uzun ömürler versin ailene sana
Ne güzel sen kurtuldun darısı bizim başımıza
Güzel kalpli kardeşim benim Allahım razı olsunAllah razı olsun canım benim hep dua ettim sizlere Allah'ım sizede gönlünüzdeki oğlanları nasip etsin inşallah güzel duaların için çok teşekkür ederim amin canım benim
Evet ben en baştan bütün eski mesajlari okumuştum sizi hatırlamıyorum eskilerden bi kaç kişi var şimdi çoğu hesabını kapatmışBen ilk ovulasyon denemede hamile kaldım tek ilişkiyle. İlk açılma gördüğüm anda denedim. Geçmiş mesajlarımda vardır fotoğraf şimdi bulamadım
Yok canım t ile c eşitlemeden önce bi koyu bi silik çıkabilir. Eşitleyip t cden koyu hale geldikten sonra ki açılmaya göre hareket etmek lazım. Bence hemen wc git yarım su bardağı suyunu iç 3 saat bekle ve test yap. Yoksa ultra piki göremeden yine açılmaya geçmiş halini görürsün testin yanıltıcı olur. En son testi gece 3 te yapmışsın çünkü.
Rabbim hakkında hayırlı olanı versin cnm inşallah hayırlısıyla eli ayağı düzgün hayirli saglikli ve salihlerden erkek evlat nasip etsin insAllahCanım saat 03.45-04 gibi değerlendirme oldu vajinal duş yaptım soda ve karbonat ile. Tuzlu su yaptım öncesinde namaz kıldım bir sayfa Yusuf bir sayfa Muhammed süresi okudum. Eşimde dua etti namaz kıldı soğuk suyla duş ve kahve icti Rabbime sığındık o mutlu haberi almayı bize de nasip etsin amin
. Rabbim isteyen herkese hayırlı Salih istediği cinsiyete hayırlı evlat nasip etsin bizede hayrılı erkek nasip etsin amin. Kafama takılan doğru zaman da yaptım mı bilmiyorum bugün bir test dha yapcam bunlardan açık çıkarsa heral de doğrudur bunlardan koyduysa nasip der geçerim. Ha birde şuan sol kasigim da ağrı var
Canım 24 saat içerisinde oluyursa şuan testin c den bi tık koyu yani pike geçmiş ilerleyen saatlerde senin ultra pik olur bence t nin en koyu olduğu halinden sonra ki bi tık açılmada dene derim ben. Kafan karışmasın o hali de testin ultra pik gibi görünüyor silinme olmayacak çok hafif açılma olacak t de.Eki Görüntüle 2986473
benim durum nedir bir bakabilir misiniz
Teste sıkı bir şekilde devam et bence 3 saate bir tekrarla sıvıya dikkat ederek akşama ilişki olabilir testinin ilerlemesine bakalım biUltrapikten ne kadar süre sonra denemeli acaba canım normalde ben bir sabah pik görsem ertesi sabah silinmiş görüyorum yani yaklaşık 24 saat sürüyor. bu akşam denemek geç mi olur acep
Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için. Yarım su içtim 3 saat olmasını bekliyorum ama pek yok gibi.Teste sıkı bir şekilde devam et bence 3 saate bir tekrarla sıvıya dikkat ederek akşama ilişki olabilir testinin ilerlemesine bakalım bi
Ultra pik yolmuş canım devam et surkeli ben ultra piki kaçırdım galiba şimdi bende tes atacamEki Görüntüle 2986473
Canım bugün ultra pik olur testlerine devam et gece de silinme olur belki o yüzden havuç ye testlerine devam et Rabbim gönlüne göre versinEki Görüntüle 2986473
Bence senin zamanlama iyi. testte hata var ama ultrapik olmuş açılmışKızlar 11 ocak 03:45-04.00 gibi Allahın izniyle değerlendirme yaptik bakar misinz doğru zamanda mı olmuş çünkü ben ultra piki görmedim sanırım havuç hergun yedim ya çabuk çatladı başka açıklama bulamadım ikinci seçenek hala ultra pik olmamış olması ama şu saatten sonra ultra pik olmaz gibi çünkü bugünkü dün ki testler pik e göre açık çıktı