Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Benim ilki 9 ay kusturdu. 2. Dört ay kusturdu 3.hic anlamadim çok rahat geçti. 4. Kusma nadir ama bulanti çok. İlk 3u kiz buna erkek dedi 15 haftada bir daha ki kontrolde de erkek derse belirtiler böyle

Ben dr ile bakmadım ama stres çok etkili inan ki sartliyoruz ya kendimizi o yumurtayı bile etkiliyor kafanı dağıtmaya çalış

Sen nasıl yapmıştın yanlış olmaması için soruyorum canım
Ben geçen yıldan beri test yaptım ama Ekim de denemek nasip oldu diğer zamanlarda hep bir sıkıntı çıktı olmadı. Ben sabah ilk idrardan sonra hiç sıvı almadan yaptım pik gördüğüm gunde bildiğin susuz kaldım ondan önceki testlerde bazen sıvı alınca açılma oluyordu testte anlayamiyordum

Benim ilki 9 ay kusturdu. 2. Dört ay kusturdu 3.hic anlamadim çok rahat geçti. 4. Kusma nadir ama bulanti çok. İlk 3u kiz buna erkek dedi 15 haftada bir daha ki kontrolde de erkek derse belirtiler böyle
Bu haftalarda erkek dediyse değişmez merak etme benim oğlum da 12 haftalıkken erkek dedi ve değişmedi. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah oğlunu canım benim önceki hamileliklerim çok kötü mide bulantısıyla başlardı tam olarak hangi hafta başlıyor du hatırlamıyorum o yüzden biraz tedirginim böyle rahat olmam inşallah bir sıkıntı yok tur ve böyle rahat geçer

Ya hayırlı olsun cnm benim çok şükür sağlıkla kucağına almışsın kızını iyisiniz masAllah Rabbim analı babalı büyümesini saliha kullarindan ve hayırlı olan evlâlardan eylesin cnm bizlerede nasip etsin bebislerimizi kucagimiza aldığımız günleri görmeyi çok çok sağol duaların için Allah razı olsun op kızını bol bol

Dusuklerin oluyorsa ondan mi tedirgin oluyorsun buntedirginligin anca kontrolle gecer icin rahat edecekse bir dr görün .Amin canım inşallah hayırlı bir erkek evlat olarak dünyaya gelir dua ediyorum işte başka neyimiz var .Bu hamileligimde 8haftaya kadar çok iyiydi sonra akşamları sadece bulanti başladı şimdi hareket ettikçe bulantim hızlanıyor onu da ilaçla bastırıyorum. İnşallah senin de sağlıklıdır

Aminnn darısı tüm isteyenlerin başına güzel dilekleriniz dualarınız için çok teşekkür ederim. Öperim canım

Çok teşekkür ederim aminn darısı başınıza inşallah sizlerde hayırlısıyla bebeğinize kavuşun canım

Canımmm gözünüz aydın Rabbim hayırlı sağlıklı imanlı kılsın ömrünü minnoşun maşallah güzel olmuş doğumun sağlıkla büyüt kuzunu canım çok sevindim mis gibi cennet kokusunu kokla bol bol

Canım aynı koyulukta olmasıda yumurtladıgın anlamına gelıyor dıye bılıyorum
Çatlamada ilişki olsun istiyorsan takip et
Açılmaya başlayınca dene
Rabbim gönlüne göre wersin
Guzel haberlerini alırız inşaAllah

Gözün aydınn canım rabbim sağlıklı uzun ömürler versin ailene sana
Ne güzel sen kurtuldun darısı bizim başımıza

Canım hafta ya Çarşamba randevum var. Hiç düşüğüm olmadı. Hafif midem bulanıyor sadece okadar. Bakalım inşallah herşey Yolundadır

Canım saat 03.45-04 gibi değerlendirme oldu vajinal duş yaptım soda ve karbonat ile. Tuzlu su yaptım öncesinde namaz kıldım bir sayfa Yusuf bir sayfa Muhammed süresi okudum. Eşimde dua etti namaz kıldı soğuk suyla duş ve kahve icti Rabbime sığındık o mutlu haberi almayı bize de nasip etsin amin
. Rabbim isteyen herkese hayırlı Salih istediği cinsiyete hayırlı evlat nasip etsin bizede hayrılı erkek nasip etsin amin. Kafama takılan doğru zaman da yaptım mı bilmiyorum bugün bir test dha yapcam bunlardan açık çıkarsa heral de doğrudur bunlardan koyduysa nasip der geçerim. Ha birde şuan sol kasigim da ağrı var

Eklentiler

• IMG_20220111_053946.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 81
Ve şuan fazla akıntım normalde akıntı yoğunken yumurta Büyüyor demek değilmi kızlar ben anlamadım valla Nyse Allah büyük nasip te varsa olur amin.

Canım testlerine göre henüz ultra pik olmamış. Daha öncesinde takip yapmış mıydın kaç saate pik olup çata geçiyor yum? Deneme biraz erken olmuş gibi geldi keşke teste devam etseydin eğer bugün ultra pik görürsen hiç vakit kaybetme ikinci deneme olsun. Yine de sen bilirsin tabi

Evet olmadı canım bende koyu dan açılma görünce dedim heral de oldu. Testi takip edecem eğer ultra pik olursa yine yapcam saydıklarimi artık nasip napalm Sağlıklı olsunda gönül erkek ister tabi ama rabbim den gelene şükür der susarım teste devam edcrm canım

Yok canım t ile c eşitlemeden önce bi koyu bi silik çıkabilir. Eşitleyip t cden koyu hale geldikten sonra ki açılmaya göre hareket etmek lazım. Bence hemen wc git yarım su bardağı suyunu iç 3 saat bekle ve test yap. Yoksa ultra piki göremeden yine açılmaya geçmiş halini görürsün testin yanıltıcı olur. En son testi gece 3 te yapmışsın çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…