Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Amin amin cnm hepimiz sağlıkla alalim kucaklarimiza
Ayy cnm olmaz mi heycan sağlıkla bekliyoruz valla kizlarla odasini yaptim gelip gidip bakiyorum rabbim içerinde yatırmayida nasip etsin çok güzel duyguymuş rabbim isteyen herkese nasip etsin bu günleri gösterene çok şükür

La fontaine K kbryummy 4melek1anne M Maviayyy kızlar lütfen bakar misinz ne zaman değerlendirme yapcam
T hala c den dha koyu değil bence
Önce t, c den koyu olacak sonra böyle olduğunda ilişki olacak dmi peki şimdi ben bir daha ne zaman test yapayım akşam yemeğinden sonra yapayım mı

Eklentiler

• IMG_20220110_161427.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 53
Canim teste devam et 3 saatte bir kacirma yumu ne kadar t cok koyu oldugu zaman utra pik olmus oluyor bu aksama olur gibi

Allah bağışlasın sana bebisini cnm sağlıkla kucağına al insAllah son adet tarihini söyledim cnm ben yumurtlama takibi falan yapmadim

Amin cnm insAllahmasAllah cnm tabiki güzel.duygudur Rabbim sağlıkla geldiği günü büyüyüp sana ve ablalarına sahip çıktığı günleride göstersin cnmRabbim.isteyen herkese nasip etsin insAllah

Evet cnm t c den daha koyu olsun ondan sonraki ilk açılmada ilişki olsun saat 18 yada 19 da yap istersen cnm ben çok tecrübeli değilim.ama kızlar eminimki cevap yazarlar cnm

Canım çok teşekkürler cevap verdiğin için peki tekrar kullanmayı düşünüyor musun ?

Canım içinemi doğdu Allah razı olsun unutmamışsın. Bu gece sancılarım başladı sabah 8 de nişanım geldi ağrılar düzenli olmaya başladı. Hastaneye geldim tam çatala çıkıcam suyum geldi saat 10 gibi açılmalarım başladı 10 cm açılmam olunca saat 2 de doğum yaptım Allah'ıma bin şükür kızımda bende iyiyiz darısı buradaki hamişlerin başına rabbim sizide bir avazda kurtarsın dularımdasınız aklıma geldikçe dua ettim sizlere sağlıcakla kalın Allah'a emanet olun

Ayyy ne güzel maşallah sağlıkla büyüsün sana da geçmiş olsun canım çok mutlu oldum kolay olmasına gerci hiçbir doğum kolay değildir ama neyse geçti gitti. Sütün bol olsun ,hanenize bolluk bereket getirsin kizcenamin diyorum ve sana iyi istirahler diliyorum

Maşallah inşallah bizde yapariz inşallah degisti falan demez de bende o duyguyu yaşarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…