- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
Öyle cnm ne yapım doktora gitmeyi sevmiyorum bir sıkıntı olmadıkça gitmiyorum bu hafta gitmeyi düşünüyorum kullandigim demir hapları falan bitti belki tekrar verir bakalım kismetOh oh kocaman olmuştur simdi. Gerçekten bu inanama meselesi tek bende değil o zamanIyi sabrediyorsun maşallah sana
Bende öyle yapmak istemistim ama şimdi merak var biraz daha büyüsün de gideyimÖyle cnm ne yapım doktora gitmeyi sevmiyorum bir sıkıntı olmadıkça gitmiyorum bu hafta gitmeyi düşünüyorum kullandigim demir hapları falan bitti belki tekrar verir bakalım kismet
Doğan çocuk bereketiyle gelir canım .kendini üzme her şerden sonra bir hayr gelir. İnşallah daha güzel kapılar açılır, işleriniz rast gider .Evlatların sağlıkla buyur.Çok şükür canım iyiyiz ikimizde. Son dönemde bazı işlerimiz baya ters gitti. Maddi kayıp üstüne kayıp yaşadık. Ona canım sıkıldı. Bebeğimin ve sütümün etkilenmemesi için uğraşıyorum. Nazara mı geldik göze mi anlamadım. Doğuma sevinirken başka şeylere üzüldük anlayacağın. Psikolojik olarak çok yıprandık dua edin inşallah Rabbim yeni kapılar açsın içimi ferahlatsınsen nasılsın canım benim kendi derdimden seni soramadım.
Bende öyleydim iki kızımda öğrendiğim gibi kusmaya başladım içtiğim suyu bile kusardım bunda hala kusmadım hafif bulantılarla geçiyor çok şükür inşallah seninde benimde erkektir aminKızlar ben şuan 4 +4 haftalıkğım ama midem bulanmuyor bu beni tedirgin ediyor. diyer hamileliklerimde mide bulantısı ve yediğim herşeyi çıkartıyordum. ama tam olarak kaçıncı haftada başlıyor du hatırlamıyorum. Bir hafta sonra randevum var. Canlar sizin belirtiler ilk ne zaman başladı kaçıncı haftada
İnşallah canım Allah gönlümüzdeki ni kucağımıza verir hayırlısıylaBende öyleydim iki kızımda öğrendiğim gibi kusmaya başladım içtiğim suyu bile kusardım bunda hala kusmadım hafif bulantılarla geçiyor çok şükür inşallah seninde benimde erkektir amin
Canım az kaldı öğrenmene inşallah sende oğlum oluyor diye yazarsın burayaSlm canlar nasılsınız iyimisiniz ben bugün gittim doktora 10 hafta 6 günlük olmuşuz herşey yolunda çok şükür artık bidaha gittiğimde öğreniriz inşallah cinsiyetini sizler nasılsınız yeni hamişler doğumu yakın olanlar doğum yapmışlar bu ay deneyecekler yani bütün arkadaşlar dualarınızda birbirimizi unutmayalım rabbim hepimizi mavişlerle buluştursun aminnnnn
Bence erkek gibi içime doğdu tabi Allah bilir. Neler yapmıştinizBende öyleydim iki kızımda öğrendiğim gibi kusmaya başladım içtiğim suyu bile kusardım bunda hala kusmadım hafif bulantılarla geçiyor çok şükür inşallah seninde benimde erkektir amin
Yunurtlama takibi yaptım pikten sonra ilk açılmadada tek deneme ile hamile kaldım eşime kahve içirdim ilişki öncesi bol dua namazBence erkek gibi içime doğdu tabi Allah bilir. Neler yapmıştiniz
Yunurtlama takibi yaptım pikten sonra ilk açılmadada tek deneme ile hamile kaldım eşime kahve içirdim ilişki öncesi bol dua namaz
Evet t cden koyu oldu önce 1 gün öyle devam etti ve açılınca denedim hemen canımNe zaman pik olur acaba
T c den koyu olacak demi ilk açılma da
Koyudan sonra t nin açılması eşit renk de açılma sayılır
Spermi yumurtaya tasıyormus direkt. O sekılde yazıyordu kullanma talimatında. Bi google da aratsanz gorursunuz zaten. Cok kullanan var. Hatta burda da topikler acılmıstı bi zamanlar bu jelle ilgili. Dedgm gbi belkı denk geldı ama bnde onu kullandgm ay hamıle kalmstm.Ne zaman pik olur acaba
T c den koyu olacak demi ilk açılma da
Koyudan sonra t nin açılması eşit renk de açılma sayılır
Ben jel sormadım canım. Şuan için jel falan düşünmüyorum üç ay falan olmassa alırımSpermi yumurtaya tasıyormus direkt. O sekılde yazıyordu kullanma talimatında. Bi google da aratsanz gorursunuz zaten. Cok kullanan var. Hatta burda da topikler acılmıstı bi zamanlar bu jelle ilgili. Dedgm gbi belkı denk geldı ama bnde onu kullandgm ay hamıle kalmstm.
Forumda gorup doktoruma sormustum kullanablrsn demstı oda, bır skntısını da gormedm. Bende forumda araştırdım bu jeli bu jeli kullananın yorumu kadının erkek bebeği olmuş
Benimkide bir gidişimde 1 hafta diğer gidişimde 4 gün öndeydi gelişimi cnmBende öyle yapmak istemistim ama şimdi merak var biraz daha büyüsün de gideyimusg de 1hafta 5 gün önde görünüyor senin de öyle mi ? Bende hapları zorla içmeye çalışıyorum
A annekaracaPassi0n M Maviayyy kızlar doğumunuza çok az kaldı nasıl hissediyorsunuz heycan varmı Rabbim bebislerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip eder insAllah @annekaraca canım sıkma canını Allah büyüktür bu zamanda herkes maddi sıkıntı yaşıyor oğlusun kismetiyle bereketiyle geldi insAllah tez zamanda sıkıntıların feraha cikar
Bende ilk ögrendiğimde hemen gitmemiştim ilk gittigimde 9 +5 gunluktuBenimkide bir gidişimde 1 hafta diğer gidişimde 4 gün öndeydi gelişimi cnmartık cinsiywtinide öğrendin çok şükür bir rahatsizligin olmasa gitmeyebilirsin cnm senin kararın ben sürekli radyasyona maruz kalmak istemiyorum doktora gittiğim gün karnım hep sancı ediyo rahatsız oluyorum cnm çok şükür bir sıkıntı yoksa gitmiyorum ikizlerimde bile her ay gitmiyordum cnm tabi kişilerin kendi kararı git veya gitme diyemem cnm rabbim hepimizin evladını sağlıkla kucagimiza almamızı nasip etsin insAllah cnm