Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Passi0n Passi0n M Maviayyy kızlar doğumunuza çok az kaldı nasıl hissediyorsunuz heycan varmı Rabbim bebislerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip eder insAllah🤲@annekaraca canım sıkma canını Allah büyüktür bu zamanda herkes maddi sıkıntı yaşıyor oğlusun kismetiyle bereketiyle geldi insAllah tez zamanda sıkıntıların feraha cikar🤲
Amin amin cnm hepimiz sağlıkla alalim kucaklarimiza🤲
Ayy cnm olmaz mi heycan sağlıkla bekliyoruz valla kizlarla🥰 odasini yaptim gelip gidip bakiyorum rabbim içerinde yatırmayida nasip etsin çok güzel duyguymuş😍 rabbim isteyen herkese nasip etsin bu günleri gösterene çok şükür 💙🤲

La fontaine La fontaine K kbryummy 4melek1anne 4melek1anne M Maviayyy kızlar lütfen bakar misinz ne zaman değerlendirme yapcam
T hala c den dha koyu değil bence
Önce t, c den koyu olacak sonra böyle olduğunda ilişki olacak dmi peki şimdi ben bir daha ne zaman test yapayım akşam yemeğinden sonra yapayım mı

Eklentiler

• IMG_20220110_161427.jpg
    IMG_20220110_161427.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 53
La fontaine La fontaine K kbryummy 4melek1anne 4melek1anne M Maviayyy kızlar lütfen bakar misinz ne zaman değerlendirme yapcam
Önce t, c den koyu olacak sonra böyle olduğunda ilişki olacak dmi peki şimdi ben bir daha ne zaman test yapayım akşam yemeğinden sonra yapayım mı
Canim teste devam et 3 saatte bir kacirma yumu ne kadar t cok koyu oldugu zaman utra pik olmus oluyor bu aksama olur gibi

Bende ilk ögrendiğimde hemen gitmemiştim ilk gittigimde 9 +5 gunluktu
Sonra ikili tarama testler derken bıraz fazla oldu
Kan testlerini ve ıkılıyı dewlwtte yaptırdım
Suan her ay gıtmek istiyorum nedense ☺️
Kılosunu boyunu merak ediyorum
Birde acaba sen dr a son adetinin baslangıc gununu mu dedın yoksa ilişki oldugu gunu mu dedın neye gore hesaplafı dr.
Allah bağışlasın sana bebisini cnm sağlıkla kucağına al insAllah 🤲son adet tarihini söyledim cnm ben yumurtlama takibi falan yapmadim

Ayy cnm olmaz mi heycan sağlıkla bekliyoruz valla kizlarla🥰 odasini yaptim gelip gidip bakiyorum rabbim içerinde yatırmayida nasip etsin çok güzel duyguymuş😍 rabbim isteyen herkese nasip etsin bu günleri gösterene çok şükür 💙🤲
Amin cnm insAllah🤲masAllah cnm tabiki güzel.duygudur Rabbim sağlıkla geldiği günü büyüyüp sana ve ablalarına sahip çıktığı günleride göstersin cnm😊🤲💙Rabbim.isteyen herkese nasip etsin insAllah

Evet cnm t c den daha koyu olsun ondan sonraki ilk açılmada ilişki olsun saat 18 yada 19 da yap istersen cnm ben çok tecrübeli değilim.ama kızlar eminimki cevap yazarlar cnm

Spermi yumurtaya tasıyormus direkt. O sekılde yazıyordu kullanma talimatında. Bi google da aratsanz gorursunuz zaten. Cok kullanan var. Hatta burda da topikler acılmıstı bi zamanlar bu jelle ilgili. Dedgm gbi belkı denk geldı ama bnde onu kullandgm ay hamıle kalmstm.
Forumda gorup doktoruma sormustum kullanablrsn demstı oda, bır skntısını da gormedm. Bende forumda araştırdım bu jeli bu jeli kullananın yorumu kadının erkek bebeği olmuş
Canım çok teşekkürler cevap verdiğin için 🙏🙏 peki tekrar kullanmayı düşünüyor musun ?

Passi0n Passi0n M Maviayyy kızlar doğumunuza çok az kaldı nasıl hissediyorsunuz heycan varmı Rabbim bebislerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip eder insAllah🤲@annekaraca canım sıkma canını Allah büyüktür bu zamanda herkes maddi sıkıntı yaşıyor oğlusun kismetiyle bereketiyle geldi insAllah tez zamanda sıkıntıların feraha cikar🤲
Canım içinemi doğdu Allah razı olsun unutmamışsın. Bu gece sancılarım başladı sabah 8 de nişanım geldi ağrılar düzenli olmaya başladı. Hastaneye geldim tam çatala çıkıcam suyum geldi 🙈 saat 10 gibi açılmalarım başladı 10 cm açılmam olunca saat 2 de doğum yaptım Allah'ıma bin şükür kızımda bende iyiyiz darısı buradaki hamişlerin başına rabbim sizide bir avazda kurtarsın dularımdasınız aklıma geldikçe dua ettim sizlere sağlıcakla kalın Allah'a emanet olun 😍😘😘😘

Canım içinemi doğdu Allah razı olsun unutmamışsın. Bu gece sancılarım başladı sabah 8 de nişanım geldi ağrılar düzenli olmaya başladı. Hastaneye geldim tam çatala çıkıcam suyum geldi 🙈 saat 10 gibi açılmalarım başladı 10 cm açılmam olunca saat 2 de doğum yaptım Allah'ıma bin şükür kızımda bende iyiyiz darısı buradaki hamişlerin başına rabbim sizide bir avazda kurtarsın dularımdasınız aklıma geldikçe dua ettim sizlere sağlıcakla kalın Allah'a emanet olun 😍😘😘😘
Ayyy ne güzel maşallah sağlıkla büyüsün 🥰😍sana da geçmiş olsun canım çok mutlu oldum kolay olmasına gerci hiçbir doğum kolay değildir ama 😬neyse geçti gitti. Sütün bol olsun ,hanenize bolluk bereket getirsin kizcen🤗😍amin diyorum ve sana iyi istirahler diliyorum 🤩😇

Maşallah inşallah bizde yapariz 🥰🤗inşallah degisti falan demez de bende o duyguyu yaşarım 😂😅🤲🏻💙

X