- 1 Şubat 2021
- 287
- 224
- 56
Valla siyah çayı içinde çok arkadaşımız vardı sanmıyorum pek bişey yapmaz ama yeşil çayı Arada tüket canımBende deneyim fakat tuzlu tuzlu çıkınca bir garip olmazmı
Ay ben siyah çayı çok içiyorum etkiler mi acaba
Saol canım resmen çay bağımlısıym hamileyken bile onca yiyeceği veda edip çaya devam etmiştim yeşil çay da içeyim arada pekte sevmem ama işteValla siyah çayı içinde çok arkadaşımız vardı sanmıyorum pek bişey yapmaz ama yeşil çayı Arada tüket canım
Hergun mı canım günde kaç bardak pekiAynen canim ben suyu hep limonlu içtim her su bardağına yarim limon sıkıp içiyordum
Her su içtiğimde limon sıkıyorudum cnm akşama kadar ne içersemHergun mı canım günde kaç bardak peki
Merhaba Canım nekadar ayrıntılı anlatmışsın çok teşekkür ederimCanım merhaba Esra ezmeci diye bir psikolog var onun kitapları da var onlarda da geçiyor alıp okuyabilirsin daha detaylı ve mantıklı şekilde anlatıyor. Ben kısaca şöyle anlatayım. Tuzlu su 1 litre suya 2 yemek kaşığı kaya tuzu(yemeklik tuzda oluyormus ama en iyisi kaya tuzu) koyup iyice eritiyorsun haftada bir kez sağ omzundan başlayıp sol omzuna doğru döküyorsun ve tekrar durulanmadan direk kurulaniyorsun. Kullanımı bu şekilde psikolog gece yatmadan önce daha etkili olduğunu söylüyor. Bu tuzlu su vucudun elektriksel enerjisini duzeltiyormus vucuttaki enfeksiyonlari onlemeye yardimci oluyormus ayrica dogurganligi artırıyormuş. Bunu uzun süre yapan ve sonrasında hamile kalan kadınların çoğunun bebekleri erkek oluyormus. Onunda bilimsel açıklamasını yapmıştı şu vucutta sodyum potasyum fazla olan kadinlarda erkek bebek olma olasılığı yüksek muhabbetini anlattı. Bence burda erkek bebek isteyen her arkadaşımızın kesinlikle yapması gereken birşey bende şuan kendim için yapıyorum kişinin enerjisini yükseltiyor aynı zamanda. Yapılması çok basit bence en az bi iki ay önceden yapmaya baslanmali hep yapsan da hiç bir zararı yok zaten neler neler yapıyoruz erkek bebk için. Yumurtlama günlerinde ve denemeden öncede yapmak gerekiyor bencede. Umarım herkese faydası olur. Burda erkek bebek isteyen herkese erkek bebeğim oluyor demeyi nasip eder inşallah.
Saol canım bende yapayımHer su içtiğimde limon sıkıyorudum cnm akşama kadar ne içersem
Birde bende kan pihlasimasi çıktı ona da faydasi olsun diye içiyordum
Arkadaşlar kime cevap verdim kime vermedim bilmiyorum şimdi geriye dönük okuyorum .sana yazmamışım galiba @Tazeaneeee sagol canim amin inşallah Rabbım size de nasip etsin ,bana da tekrar erkek haberini duymak nasip olsuncanım hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun oğluş nasip olsun
Yaa biliyordum en başından belliydimaşaallah berakallah canım sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun darısı bana be isteyen tüm kardeşlerimize nasip olsun
Tuzlu suyu nasıl yaptın canım anlatır mısın denemeden kaç saat önce nasıl uyguladın? Nette birinin tarifiydi sanırım ismini söylemiştin unuttum hatırlıyor musun tekrar yazar mısın canım
Çok şükür canım iyiyiz ikimizde. Son dönemde bazı işlerimiz baya ters gitti. Maddi kayıp üstüne kayıp yaşadık. Ona canım sıkıldı. Bebeğimin ve sütümün etkilenmemesi için uğraşıyorum. Nazara mı geldik göze mi anlamadım. Doğuma sevinirken başka şeylere üzüldük anlayacağın. Psikolojik olarak çok yıprandık dua edin inşallah Rabbim yeni kapılar açsın içimi ferahlatsın
Rabbim yardimciniz olsun cnm insllah hersey yoluna girer biran önceÇok şükür canım iyiyiz ikimizde. Son dönemde bazı işlerimiz baya ters gitti. Maddi kayıp üstüne kayıp yaşadık. Ona canım sıkıldı. Bebeğimin ve sütümün etkilenmemesi için uğraşıyorum. Nazara mı geldik göze mi anlamadım. Doğuma sevinirken başka şeylere üzüldük anlayacağın. Psikolojik olarak çok yıprandık dua edin inşallah Rabbim yeni kapılar açsın içimi ferahlatsınsen nasılsın canım benim kendi derdimden seni soramadım.
Rabbim tez zamanda yerine koymayı nasip eder canım inşallah gönlünü ferah tut çocuklarının sağlığı yerindeyse gerisi bir şekilde hallolur...Kendine ve bebeğine iyi bakÇok şükür canım iyiyiz ikimizde. Son dönemde bazı işlerimiz baya ters gitti. Maddi kayıp üstüne kayıp yaşadık. Ona canım sıkıldı. Bebeğimin ve sütümün etkilenmemesi için uğraşıyorum. Nazara mı geldik göze mi anlamadım. Doğuma sevinirken başka şeylere üzüldük anlayacağın. Psikolojik olarak çok yıprandık dua edin inşallah Rabbim yeni kapılar açsın içimi ferahlatsınsen nasılsın canım benim kendi derdimden seni soramadım.
Canım gidebiliyorsan doktora git öyle takip yap benceKızlar testlerim koyulaşmıyor çarşamba günü doktor 15mm dedi diye cuma sabahtan test yapmaya başladım henüz küçük boyutu anca gelişir diye düşündüm ama yok çok çok silik doktor mu yanlış ölçtü küçük boyutta çatlama mı oldu bilmiyorum ağrımda olmadı hiç. Sinirlerim bozuldu bir türlü bir şey olmuyor
Yok canım ilk bi tuhaf geliyor insana da sonra alışıyorsun çok aşırı bi tuzluluk olmuyor bence vücuttaBende deneyim fakat tuzlu tuzlu çıkınca bir garip olmazmı
Ay ben siyah çayı çok içiyorum etkiler mi acaba
Rica ederim canim umarim herkese faydasi olurMerhaba Canım nekadar ayrıntılı anlatmışsın çok teşekkür ederimburada yararlı bilgileri paylaşıp yüzlerce arkadaşa vesile oluyoruz bilgi paylaştıkça güzel inşallah inanarak ve şifa niyetine diye niyet alırsak daha faydalı olur Rabbimin izniyle. Herkesin duası kabul olması dileğiyle hayırlı cumalar
Ben kaçırdığınızi sanmam bence test yapmaya devam edin.Kızlar testlerim koyulaşmıyor çarşamba günü doktor 15mm dedi diye cuma sabahtan test yapmaya başladım henüz küçük boyutu anca gelişir diye düşündüm ama yok çok çok silik doktor mu yanlış ölçtü küçük boyutta çatlama mı oldu bilmiyorum ağrımda olmadı hiç. Sinirlerim bozuldu bir türlü bir şey olmuyor
Bugün yaptım canım ama ben yaptıktan sonra durulandım işe yarar mı bu şekildeYok canım ilk bi tuhaf geliyor insana da sonra alışıyorsun çok aşırı bi tuzluluk olmuyor bence vücutta
Canım kadın durulanmamasi gerektiğini söylüyordu sürekli. Instagram da da sayfası var takip et istersenBugün yaptım canım ama ben yaptıktan sonra durulandım işe yarar mı bu şekilde
Canım gidebiliyorsan doktora git öyle takip yap bence
Kaçırmışım canım şaka gibi ya ne ara oldu gelişti çatladıBen kaçırdığınızi sanmam bence test yapmaya devam edin.
Benim cuma 13.5 tu.ptesi akşam çatladıKaçırmışım canım şaka gibi ya ne ara oldu gelişti çatladıdemek ki Çarşamba’da asıl gelişen yumurtam erken çatladı bu küçük olanın boyutunu mu söyledi acaba bana 15mm diye neyse vardır bir hayır sabrın sonu güzel olsun artık tez vakitte bizde oğluşlara hamile kalalım bu yorucu yıpratıcı süreç son bulsun hepimiz için Amin.
Yaa demek oluyor öyle bende hiç olmamıştı hep 22mm falan büyüyordu ilk defa olunca şaşırdım erken çatlar diye düşünüp hemen test yapmadım ders olsun bu da bana bir ay daha çöp olduBenim cuma 13.5 tu.ptesi akşam çatladı