Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Oh oh kocaman olmuştur simdi. Gerçekten bu inanama meselesi tek bende değil o zaman 🤦🏻‍♀️Iyi sabrediyorsun maşallah sana 🤗
Öyle cnm ne yapım doktora gitmeyi sevmiyorum bir sıkıntı olmadıkça gitmiyorum bu hafta gitmeyi düşünüyorum kullandigim demir hapları falan bitti belki tekrar verir bakalım kismet😊

Öyle cnm ne yapım doktora gitmeyi sevmiyorum bir sıkıntı olmadıkça gitmiyorum bu hafta gitmeyi düşünüyorum kullandigim demir hapları falan bitti belki tekrar verir bakalım kismet😊
Bende öyle yapmak istemistim ama şimdi merak var biraz daha büyüsün de gideyim🤭😂usg de 1hafta 5 gün önde görünüyor senin de öyle mi ? Bende hapları zorla içmeye çalışıyorum

Çok şükür canım iyiyiz ikimizde. Son dönemde bazı işlerimiz baya ters gitti. Maddi kayıp üstüne kayıp yaşadık. Ona canım sıkıldı. Bebeğimin ve sütümün etkilenmemesi için uğraşıyorum. Nazara mı geldik göze mi anlamadım. Doğuma sevinirken başka şeylere üzüldük anlayacağın. Psikolojik olarak çok yıprandık dua edin inşallah Rabbim yeni kapılar açsın içimi ferahlatsın 🤲 sen nasılsın canım benim kendi derdimden seni soramadım.
Doğan çocuk bereketiyle gelir canım .kendini üzme her şerden sonra bir hayr gelir. İnşallah daha güzel kapılar açılır, işleriniz rast gider .Evlatların sağlıkla buyur.🤗🤲🏻🤲🏻🤲🏻inan şu dönemde çoğu kişi maddi olarak çok zorlanıyor yalnız değilsin İnşallah milletçe bi feraha ulaşırız 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kızlar ben şuan 4 +4 haftalıkğım ama midem bulanmuyor bu beni tedirgin ediyor. diyer hamileliklerimde mide bulantısı ve yediğim herşeyi çıkartıyordum. ama tam olarak kaçıncı haftada başlıyor du hatırlamıyorum. Bir hafta sonra randevum var. Canlar sizin belirtiler ilk ne zaman başladı kaçıncı haftada

Slm canlar nasılsınız iyimisiniz ben bugün gittim doktora 10 hafta 6 günlük olmuşuz herşey yolunda çok şükür artık bidaha gittiğimde öğreniriz inşallah cinsiyetini sizler nasılsınız yeni hamişler doğumu yakın olanlar doğum yapmışlar bu ay deneyecekler yani bütün arkadaşlar dualarınızda birbirimizi unutmayalım rabbim hepimizi mavişlerle buluştursun aminnnnn💙💙💙💙💙🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kızlar ben şuan 4 +4 haftalıkğım ama midem bulanmuyor bu beni tedirgin ediyor. diyer hamileliklerimde mide bulantısı ve yediğim herşeyi çıkartıyordum. ama tam olarak kaçıncı haftada başlıyor du hatırlamıyorum. Bir hafta sonra randevum var. Canlar sizin belirtiler ilk ne zaman başladı kaçıncı haftada
Bende öyleydim iki kızımda öğrendiğim gibi kusmaya başladım içtiğim suyu bile kusardım bunda hala kusmadım hafif bulantılarla geçiyor çok şükür inşallah seninde benimde erkektir amin

Bende öyleydim iki kızımda öğrendiğim gibi kusmaya başladım içtiğim suyu bile kusardım bunda hala kusmadım hafif bulantılarla geçiyor çok şükür inşallah seninde benimde erkektir amin
İnşallah canım Allah gönlümüzdeki ni kucağımıza verir hayırlısıyla 💙🤲🏻

Slm canlar nasılsınız iyimisiniz ben bugün gittim doktora 10 hafta 6 günlük olmuşuz herşey yolunda çok şükür artık bidaha gittiğimde öğreniriz inşallah cinsiyetini sizler nasılsınız yeni hamişler doğumu yakın olanlar doğum yapmışlar bu ay deneyecekler yani bütün arkadaşlar dualarınızda birbirimizi unutmayalım rabbim hepimizi mavişlerle buluştursun aminnnnn💙💙💙💙💙🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Canım az kaldı öğrenmene inşallah sende oğlum oluyor diye yazarsın buraya 💙

Kızlar,
Sabah ilk idrarımi yaptım sonra yarım bardak su içtim
3 saat boyunca sadece bir incir yedim üzerine bir yudum su içtim ikinci idrarla değil de üçüncü idrar ile yaptım

Dogrumu yapmışım acaba yiyip içme olayı doğrumu hergun 16 da mı yapcam

Eklentiler

• IMG_20220109_175946.jpg
    IMG_20220109_175946.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 43
Selam herkese , yeni bir şey okudum kızlar yapanlar bilenler varsa bana cevap verebilir mi ?
Prefert diye bir jel varmış ,ikişkiden hemen önce kullanıyormuşsun vajina iç duvarını alkali yapıyormuş ve spermleri asidik ortamdan koruyup yumurtaya ulaştırıyormuş ?? Deneyimleyen var mı aranızda ya da duyan bilen 🌸🌸🌸

Yunurtlama takibi yaptım pikten sonra ilk açılmadada tek deneme ile hamile kaldım eşime kahve içirdim ilişki öncesi bol dua namaz

Ne zaman pik olur acaba
T c den koyu olacak demi ilk açılma da
Koyudan sonra t nin açılması eşit renk de açılma sayılır

Eklentiler

• IMG_20220109_175946.jpg
    IMG_20220109_175946.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 36
Ne zaman pik olur acaba
T c den koyu olacak demi ilk açılma da
Koyudan sonra t nin açılması eşit renk de açılma sayılır
Spermi yumurtaya tasıyormus direkt. O sekılde yazıyordu kullanma talimatında. Bi google da aratsanz gorursunuz zaten. Cok kullanan var. Hatta burda da topikler acılmıstı bi zamanlar bu jelle ilgili. Dedgm gbi belkı denk geldı ama bnde onu kullandgm ay hamıle kalmstm.
Forumda gorup doktoruma sormustum kullanablrsn demstı oda, bır skntısını da gormedm. Bende forumda araştırdım bu jeli bu jeli kullananın yorumu kadının erkek bebeği olmuş

Spermi yumurtaya tasıyormus direkt. O sekılde yazıyordu kullanma talimatında. Bi google da aratsanz gorursunuz zaten. Cok kullanan var. Hatta burda da topikler acılmıstı bi zamanlar bu jelle ilgili. Dedgm gbi belkı denk geldı ama bnde onu kullandgm ay hamıle kalmstm.
Forumda gorup doktoruma sormustum kullanablrsn demstı oda, bır skntısını da gormedm. Bende forumda araştırdım bu jeli bu jeli kullananın yorumu kadının erkek bebeği olmuş
Ben jel sormadım canım. Şuan için jel falan düşünmüyorum üç ay falan olmassa alırım
Başka bir arkadaş sormuş ben ovulasyon testi sordm.

Bende öyle yapmak istemistim ama şimdi merak var biraz daha büyüsün de gideyim🤭😂usg de 1hafta 5 gün önde görünüyor senin de öyle mi ? Bende hapları zorla içmeye çalışıyorum
Benimkide bir gidişimde 1 hafta diğer gidişimde 4 gün öndeydi gelişimi cnm😊artık cinsiywtinide öğrendin çok şükür bir rahatsizligin olmasa gitmeyebilirsin cnm senin kararın ben sürekli radyasyona maruz kalmak istemiyorum doktora gittiğim gün karnım hep sancı ediyo rahatsız oluyorum cnm çok şükür bir sıkıntı yoksa gitmiyorum😊ikizlerimde bile her ay gitmiyordum cnm tabi kişilerin kendi kararı git veya gitme diyemem cnm rabbim hepimizin evladını sağlıkla kucagimiza almamızı nasip etsin insAllah cnm🤲

Passi0n Passi0n M Maviayyy kızlar doğumunuza çok az kaldı nasıl hissediyorsunuz heycan varmı Rabbim bebislerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip eder insAllah🤲@annekaraca canım sıkma canını Allah büyüktür bu zamanda herkes maddi sıkıntı yaşıyor oğlusun kismetiyle bereketiyle geldi insAllah tez zamanda sıkıntıların feraha cikar🤲

Passi0n Passi0n M Maviayyy kızlar doğumunuza çok az kaldı nasıl hissediyorsunuz heycan varmı Rabbim bebislerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip eder insAllah🤲@annekaraca canım sıkma canını Allah büyüktür bu zamanda herkes maddi sıkıntı yaşıyor oğlusun kismetiyle bereketiyle geldi insAllah tez zamanda sıkıntıların feraha cikar🤲
A annekaraca

Benimkide bir gidişimde 1 hafta diğer gidişimde 4 gün öndeydi gelişimi cnm😊artık cinsiywtinide öğrendin çok şükür bir rahatsizligin olmasa gitmeyebilirsin cnm senin kararın ben sürekli radyasyona maruz kalmak istemiyorum doktora gittiğim gün karnım hep sancı ediyo rahatsız oluyorum cnm çok şükür bir sıkıntı yoksa gitmiyorum😊ikizlerimde bile her ay gitmiyordum cnm tabi kişilerin kendi kararı git veya gitme diyemem cnm rabbim hepimizin evladını sağlıkla kucagimiza almamızı nasip etsin insAllah cnm🤲
Bende ilk ögrendiğimde hemen gitmemiştim ilk gittigimde 9 +5 gunluktu
Sonra ikili tarama testler derken bıraz fazla oldu
Kan testlerini ve ıkılıyı dewlwtte yaptırdım
Suan her ay gıtmek istiyorum nedense ☺️
Kılosunu boyunu merak ediyorum
Birde acaba sen dr a son adetinin baslangıc gununu mu dedın yoksa ilişki oldugu gunu mu dedın neye gore hesaplafı dr.

X