Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız? Yumurta takibi için bu sabah doktora gittim 15mm sağda dedi, kistim erimiş çok şükür Nasipse 3-4 güne pik yapar deneme düşünüyorum dualarınıza talibim eylülde kimyasaldan sonra ilk deneme olacak rabbim hepimize nasip etsin oğullarımızı sağlıkla kucağımıza almayı.

Hayırlı akşamlar hayırlı sağlıklı bir oğluşunuz olur inşaallah Rabbim gönlünuzden geçeni kucağınıza almayı nasip etsin tuzlu su yapmayı düşünüyor musunuz bu arada

İnşallah oğluna hamile kalırsın cnm hayırlısıyla

Canım benim inşallah sağlıklı hayırlı oğlun olur. Hep dualarimdasiniz

rabbim gönlümüze göre versin bacım herşey yolunda gider inşAllah bende Şubat veya Mart nasipse

Hayırlı akşamlar hayırlı sağlıklı bir oğluşunuz olur inşaallah Rabbim gönlünuzden geçeni kucağınıza almayı nasip etsin tuzlu su yapmayı düşünüyor musunuz bu arada
Amin canım Allah razı olsun cümlemize nasip olsun Evet pik ve çatlamada deneme düşünüyorum eylülde öyle tutmuştu inşaallah sağlıkla tutar oğlumuz her iki denemede öncesinde tuzlu su aklımda yapacağım inşaallah
İnşallah oğluna hamile kalırsın cnm hayırlısıyla
Amin kuzum Allah razı olsun Sendende sağlıkla erkek bebek müjdesi alalım inşaallah
Canım benim inşallah sağlıklı hayırlı oğlun olur. Hep dualarimdasiniz
Canımsın Allah razı olsun rabbim sana bağışlasın evlatlarını hayırla, sağlıkla büyütün inşaallah
rabbim gönlümüze göre versin bacım herşey yolunda gider inşAllah bende Şubat veya Mart nasipse
Amin canım her isteyene inşaallah bu ay sadece takip mi yapıyorsun?

Evet canım bakalım nasip kısmet inŞALLAH başka doktora gidecek olan var mi arkadaşlardan valla güzel haberler duymaya alıştık

Kızlar bugün 1. Günden 8.gunum
10.gun veya 11.gun test yapmayı düşünüyorum sizler ne zaman başladınz ovulasyon testine...

Kizlar birde bu karbonatlı su çok fena başımı agritti başka alkali su nasıl yapabilirim limon sıksam

Limon daha çok alkali yaparmış zaten herkese iyi gelmeye bilir tabi limondan devam M Maviayyy arkadaşımızda limonlu içmişti galiba hep suyu

Arkadaşlar tuzlu su nedir anlayamadım ben internetten de baktım net birşey bulamadım kullanma şeklini bilen varsa yazabilirmi?
Canım merhaba Esra ezmeci diye bir psikolog var onun kitapları da var onlarda da geçiyor alıp okuyabilirsin daha detaylı ve mantıklı şekilde anlatıyor. Ben kısaca şöyle anlatayım. Tuzlu su 1 litre suya 2 yemek kaşığı kaya tuzu(yemeklik tuzda oluyormus ama en iyisi kaya tuzu) koyup iyice eritiyorsun haftada bir kez sağ omzundan başlayıp sol omzuna doğru döküyorsun ve tekrar durulanmadan direk kurulaniyorsun. Kullanımı bu şekilde psikolog gece yatmadan önce daha etkili olduğunu söylüyor. Bu tuzlu su vucudun elektriksel enerjisini duzeltiyormus vucuttaki enfeksiyonlari onlemeye yardimci oluyormus ayrica dogurganligi artırıyormuş. Bunu uzun süre yapan ve sonrasında hamile kalan kadınların çoğunun bebekleri erkek oluyormus. Onunda bilimsel açıklamasını yapmıştı şu vucutta sodyum potasyum fazla olan kadinlarda erkek bebek olma olasılığı yüksek muhabbetini anlattı. Bence burda erkek bebek isteyen her arkadaşımızın kesinlikle yapması gereken birşey bende şuan kendim için yapıyorum kişinin enerjisini yükseltiyor aynı zamanda. Yapılması çok basit bence en az bi iki ay önceden yapmaya baslanmali hep yapsan da hiç bir zararı yok zaten neler neler yapıyoruz erkek bebk için. Yumurtlama günlerinde ve denemeden öncede yapmak gerekiyor bencede. Umarım herkese faydası olur. Burda erkek bebek isteyen herkese erkek bebeğim oluyor demeyi nasip eder inşallah.

Allah razı olsun fanım benim çok güzel özetlemişsin

Bende deneyim fakat tuzlu tuzlu çıkınca bir garip olmazmı

Bide yeşil çay kızlar unutmayın lütfen
Ay ben siyah çayı çok içiyorum etkiler mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…