- 1 Şubat 2021
- 287
- 224
- 56
Canım sen kahvaltıda neler yedin ?Eşim bilirmiscesine hiç tepki vermedi hayırlısı dedi.yok ben vajinaya hicbirsey yapmadım. Pikten once 5gun cinsel perhiz oldu etki kuru bakliyatli bol karbonhidratli seyler yedik .bizim iki deneme oldu ama ilk açılma ve bir sonraki gün daha garanti sanki .keçiboynuzu özü ikimizde yedik
Kıymalı yumurta, etli menemen,hamur işleri ama.genelde etli şeylerCanım sen kahvaltıda neler yedin ?
Yooo ben makarna pilav yedim eşimde yedi hatta deneme yaptığımız gün etli nohut ,pilav, salata vardı akşam yemegimizde
Ayran, yoğurt,peynir eşimde bende 3 4 hafta yemedik .asitli içecek içtik kahve içtik
Ben de yaptım. Bakalım benimki ne olacakBen tuzlu suyu uzun süre yaptım özelliklere denemelerde önce kizlar aklınızda olsun
Canım hayırlı olsun seni takip ediyordum çok şükür hayırlı haberAmin inşallah size de nasip olsun sağlıklayumurtlamaniz uzun sürüyorsa ilk acilmada ve silinmede deneyin inşallah
Cıkmıs cnm cok sukur cok sewındımmİnşallah çıkmıştır cnm
Cıkmıs cnm cok sukurİnşallah çıkmıştır canım Rabbim rast getirsin istediğin gibi olsun inşallah
Cıkmıs cnm cok sukur
Hepimiz atlatalım bu günleri hayırlısı ıle inş.
Evet çok şükür. Rabbım size de nasip etsinCanım hayırlı olsun seni takip ediyordum çok şükür hayırlı haberallahım inşallah vizede nasip etsin
Canım ben hemen öğrenmeyi düşünmüyorum. Ayrıntılıya kadar kesin beklerim. Dua ediyorum sürekliExpresso asıl ben seni çok merak ediyorum Rabbim gönlündekini kavuştursun bacım hemen öğren bizede anlat yaptıklarını sende
Yaaaa maşallah cnm çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm insAllahEvet canım gittim hayırlısıyla erkekçok şükür Rabbım hepinize yaşatsın
Canım biz 6 aylık olduk doktor tam kendini gösterdi demesine rağmen hala tam inanamiyorum ben gerçi 2 defa gitti 8 haftalıkken ve 16 haftalıkken gittim önümüzdeki hafta gidicem insAllahAyyyçok.sagol.canim inan sersem hır haldeyim ruyada gibiyim
Oh oh kocaman olmuştur simdi. Gerçekten bu inanama meselesi tek bende değil o zamanCanım biz 6 aylık olduk doktor tam kendini gösterdi demesine rağmen hala tam inanamiyorum ben gerçi 2 defa gitti 8 haftalıkken ve 16 haftalıkken gittim önümüzdeki hafta gidicem insAllah
Bende esra ezmeciyi takip ediyorum valla kadının verdiği bilgiler gerçekten güzel biraz ailede sıkıntılarım vardı çok şükür azaldı tabi ben ilk Rabbime sığınırım tesbihler çekip Kuran okuyup namazda sürekli dua ederim tuzlu suyu bende yapıyorum faydası oluyo sadece cocuk için değil kişinin kendini mutlu hissetmesi için bile etkilu