Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Seninde iki haftaya belli olur inşallah erkek olursa neler yaptığıni ayrıntılı yazarsın canım bende bu ara turşu yemeye başladım oda epey sirkeli sirke de yememek lazımms
Ben erken öğrenmeyecem cnm, belki ayrıntılıya. Ama erkek olursa tabiki yazacam.sirke asidik yapıyormuş evet.

Elbette öyle nasipten öte köy yok fakat tevekkül diye birşey var biz elimizden geleni yapalım da takdir yüce rabbim den. Büyüksun Allahım çok istiyorum diliyorum herkesin isteği hayırlısı ile olsun
İnşallah canım Allah kim ne istiyor sa onu versin ben ikinci oğlumda ne ayarladım nede olsun istiyordum işte nasip olacağı varmış şimdide okadar uğraşıyorum kızı geçtim hamile bile kalamıyorum.şu mübarek günde yüzümüzü güldürür inşallah geç olsun temiz olsun benim son şansım

Hoşbulduk canım ama ocaktan değil ne zamandır başladım artık bende hatırlamıyorum.alıştım artık her ay negatife sanki hiç olmayacak gibi geliyor artık galiba bu gidişle menepoza girerim.senin yaş kaçtı 2.miydi bat ne zaman

Merhaba çok zaman geçmiş ama merak ettim cinsiyeti belli oldu mu pikte çatlatma günü erkek olur diye biliyorum ama doğru mu
Cinsiyet bilmiyorum canım Rabbım inşallah bize de erkek evlat tattirir.ben kızlarda yumurtlama gunu falan bilmiyordum ama sık iliski ile oluyordu .benden sana tavsiye test al yumurtlamadan iki gün önce deneme yap iki gun yaşıyor kizlar inşallah hayırlı bir kızın olur

Canım Rabbim öncelikle sağlıkla hamile kalmani nasip etsin 3 kız annesi olarak öncelikle bolca dua hayırlısıni dilemek sonra bolca süt ürünü ye karbonhidrat ye ve adet bitiminden sonra sık ilişki ile ve dedikleri gibi yüzeysel birleşme yap.İlk iki kızımda sadece çocuğumuz olsun diye hergun denedik ama 3.kizimda kazara adetimden 11 yada 12 gün sonrası idi tek kaçırmakla hamile kaldım bu arada 28 günde oluyorum.Ben de bebeğimi yeni kaybettimbizede bol bol dua et hayırlısıyla bizimde Salih birer oğluşumuz olsun

İnşallah canım kimin gönlünde ne varsa onu versin bende erkeklerde hiç bilmezdim bu 3.maşallah doktor olduk sanki.ilk denemelerde öyle yapıyordum baktım olmuyor yumurtlama gününde de düzenli ilişki olduğu halde yine olmuyor.sizinkini merak ettim gerçekten tuttumu diye ne zaman belli olacak haber edermisiniz.banada dua edin lütfen şu mübarek günde

Aa çok üzüldüm inşallah rabbim yerini bir erkek bebişle doldurur.bu ay tam çatlama günü ve 3gün önce oldu ama bakalım hayırlısı

Karin ağrın naısl oldu canım tekrsr gitseydin keşke Dr a

İnşallah ederim tabi ediyorum zaten bu grup hep aklımda ben yine randevu aldım 3 ünde gideceğim bakalim ne diyecek artık belli olmuştur herseyi haber ederim İnşallah

İnşallah ederim tabi ediyorum zaten bu grup hep aklımda ben yine randevu aldım 3 ünde gideceğim bakalim ne diyecek artık belli olmuştur herseyi haber ederim İnşallah
İlk başta hayırlısı saglıklısını versin sonrada gönlündeki verir inşallah

Merhaba arkadaşlar gerçekten çok merak ediyorum yumurtlama günü ve birgün önce ve çatlamada ilişki olup kızı olacak olan varmı aranızda kesin zamanını bilen
Canım bende mantar vardı banyoda vajinamı sirkeli su ile yıkıyordum hem mantarım geçti hemde o ay hamile kaldım kızım oldu elma sirkesini sulandır banyodan çıkmadan yıka sirke asidik yapıyomuş ve kız oluyomuş tabi ben bunu bilmeden yaptım mantar için bunu dene

Yumurtlama günümüydü gününü biliyormusunuz

Merhaba arkadaşlar gerçekten çok merak ediyorum yumurtlama günü ve birgün önce ve çatlamada ilişki olup kızı olacak olan varmı aranızda kesin zamanını bilen
Benim ikinci kızım yumurtlama günüydü. Dr ölçtü, akşama kesin çatlar dedi, o gün ilişki oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…