Stres yapma cnm zamani var demekki insllah sende saglikla hamile kalirsin oglum oluyor diye yazarsin cnmMERHABA CANIM BENİM VALLA İKİ AYDIR KORUNMUYORUM.GEÇEN AY DA TESTİM POZİTİF çıktı adet oldum hemde iki gün erken.bu ayda iki gün var adet günüme.az önce test yaptım.negatif çıktı.zaten bir belirtimde yok.sanırım benim olmayacak artık.hayırlısı diyorum.buraya gelip bakıyorum kimler oğluşunu bulmuş diye çok hoşuma gidiyor.bende güzel bir haberle gelirim belki bir gün :)
1 gün geçti yaptım tam koyu çıktı yeni yıl müjdeli haberlerle gelir sana inşallahKızlar merhaba yumurtlama gününden itibaren kaçıncı gün gebelik testi yapmak gerek siz en erken ne zaman pozitif gördünüz
Evet cnm yum.testı yaptım ama ben üç ay denedim yum. Günümü bulup hamile kalmak için test aldım sonradan farkettim ki tum. Takibi ile erkek bebeğe hamile kalmak tek ilişki ile şansı arttırıyormuşanladım canım teşekkürler cevabın için
Canım senin de erken çıkmış.ozaman ben ayın 1 de test yapayım ozamana kadar 11.gün olacak büyük ihtimalle çıkmaz ama yine yapacam. Senin erkek ti sanırım bebeğin yum takibi yaparakmı hamile kalmıştın sen canım
Seninde üc kızın war sanırım yanlış hatırlamıyorsamanladım canım teşekkürler cevabın için
Canım senin de erken çıkmış.ozaman ben ayın 1 de test yapayım ozamana kadar 11.gün olacak büyük ihtimalle çıkmaz ama yine yapacam. Senin erkek ti sanırım bebeğin yum takibi yaparakmı hamile kalmıştın sen canım
Sağol canım hepimize mutlulukla getirsin inşallah. Tüm istiyenlere Erkek evlat nasip etsin Kız isteyende o duyguyu tatırsın inşallah Rabbim1 gün geçti yaptım tam koyu çıktı yeni yıl müjdeli haberlerle gelir sana inşallah
Canım selametle kucağına alırsın inşallah oğlunu. diyet yapmadım vala yapamadım yoğurt çok seviyorum mesala onun dışında eşim çok iyi beslendi et taze meyve suyu kırmızı et eskşdende eşim çok sever yani özel bir şey yapmadık. Sadece yum günümü değerlendirdim Kısmet bakalım Allah nasibimizde ne yazmışsa o olacakSeninde üc kızın war sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Rabbom sanada hayırlısından erkek evlat nasıp etsin
Diyet perhis hepsını yap ama bolcada dua et nitekim herşeyi yapıp kızı olanda cok sık ilişki ile oğlu olanda cok hrşeyin başı dua
ben cok istedim oglum olmasını çunku bu bir itibar meselesi olmuştu kızlarımın ve venım ıtıbarım buna bağlıydı yoksa inan her turlu laf sokmalara maruz kalıyordum
UMarım senın de oğluşun olur cnm
İnşaAllah cnm rbbm gönlüne göre versinCanım selametle kucağına alırsın inşallah oğlunu. diyet yapmadım vala yapamadım yoğurt çok seviyorum mesala onun dışında eşim çok iyi beslendi et taze meyve suyu kırmızı et eskşdende eşim çok sever yani özel bir şey yapmadık. Sadece yum günümü değerlendirdim Kısmet bakalım Allah nasibimizde ne yazmışsa o olacak
Allah gönlüne göre versin inş erkektirKızlar ben bugün ikili test için doktora gittim. Cinsiyet tahmini istemediğimi biliyor, bişey demedi, ölçüm de iyi çıktı çok şükür. Ama ultrasonlara bakınca kız gibi geldi bana. Hayırlısı olsun
Amin cnm. Hepimizin İnşallahAllah gönlüne göre versin inş erkektir
Hakkında hayırlısı olsun cnmKızlar ben bugün ikili test için doktora gittim. Cinsiyet tahmini istemediğimi biliyor, bişey demedi, ölçüm de iyi çıktı çok şükür. Ama ultrasonlara bakınca kız gibi geldi bana. Hayırlısı olsun
Amin cnm, çok teşekkürler. Hayırlısı olsun. Kız diyen var erkek diyen var.Hakkında hayırlısı olsun cnm
Ama ilk resimde erkek gibi geld bana
İkili tarama remlerinde zaten pek anlasılmıyo ama bana erkek gibi geldi
Rabbim gönlünden geçeni kucagında görmeyi nasıp etsin
Banada erkek gibi geldi canm tabi rabbim bilir daha iyisiniKızlar ben bugün ikili test için doktora gittim. Cinsiyet tahmini istemediğimi biliyor, bişey demedi, ölçüm de iyi çıktı çok şükür. Ama ultrasonlara bakınca kız gibi geldi bana. Hayırlısı olsun
Canim ilerleyen zaman da cikar insllah ilişkiye falan girme kanamaya yol açmasın bol bol dinlen ağır iş yapma kilosuda iyi geldi cnm bana zaten hamilelik takiviminde yaziyor hemen hemen az fark varKızlar benim dün dr. Randewum wardı
Plesenta rahim ağzını kapatmış dedi dr.
Acaba düzelirmi ki 21.5 günlük olduk
Kanamam yok ama jasık agrım cok fazla
Ayrıntılıdan sonra degerlendirecekmiş
Bide kılosu az gibi geldi bana 430 gr.
Boşamı tasalanıyorum bilmiyorum
Anladım tesekkur ederim cnmCanim ilerleyen zaman da cikar insllah ilişkiye falan girme kanamaya yol açmasın bol bol dinlen ağır iş yapma kilosuda iyi geldi cnm bana zaten hamilelik takiviminde yaziyor hemen hemen az fark var
Bol bol muz kaşar peynir süt iç bebegin kilosu icin
İnşallah cnm, ağzın bal yesin. İnşallah sizin dediğiniz çıkar. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin. Bunları da videodan çektim.Banada erkek gibi geldi canm tabi rabbim bilir daha iyisini
Çok geçmiş olsun canım dikkat et yat bol bol kiloya pek takılmaKızlar benim dün dr. Randewum wardı
Plesenta rahim ağzını kapatmış dedi dr.
Acaba düzelirmi ki 21.5 günlük olduk
Kanamam yok ama jasık agrım cok fazla
Ayrıntılıdan sonra degerlendirecekmiş
Bide kılosu az gibi geldi bana 430 gr.
Boşamı tasalanıyorum bilmiyorum
bana da erkek gibi geldi ama neden Dr tahmin etsin istemiyorsn ben meraktan çatlarım galibaAmin cnm, çok teşekkürler. Hayırlısı olsun. Kız diyen var erkek diyen var.