Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Yok cnm önceden öyle hamile.kalmak için ilişki oluyordu yeni 1 senedir yumurtlama zamanını falan öğrendim öncesinde öyle bir çabam yoktu acikcasiRabbim.nasip etti oldu3 kızım olunca haliyle 4. Cocufumunda erkek olmasını istedim çok şükür Rabbime nasip etti saglikla kucağıma almakta nasip olur insAllah

benimde 2çocukta hiç bir bilgim yoktu .3.isteyince herşeyi öğrendik yumurtlama günü erkek deniliyor ama kaç kişide yazmış o gün hamile Kalan olmuş kızı olmuş artık inanmıyorum zaten herşey nasip kısmet Allah'ım bana da hayırlı sağlıklı bir kız evladı verir inşallah sende sağ salim kuçağına alırsın inşallah

Amin cnm inşallah Rabbim gonlundekini tez vakitte sağlıkla versin inşallah cnm insanoğlu hangisi yoksa onu istiyor işte herşey nasip kısmet işi vallahi Rabbimin verdiğinden başkası olmuyor kız evlat çok guz3l valla hem insana yoldaş oluyorlar Rabbim kimin gönlünden hangisi geçiyorsa onu nasip etsin insAllah

Kızlar merhaba yumurtlama gününden itibaren kaçıncı gün gebelik testi yapmak gerek siz en erken ne zaman pozitif gördünüz
Cnm adete 1 hafta kalasi yaptim çıkmadı,2gun kalasi yaptim çıkmadı, 1 gun vardi adete yaptim çıkmadı adet günü yaptim çok çok silik bir çizgi vardi

Cnm adete 1 hafta kalasi yaptim çıkmadı,2gun kalasi yaptim çıkmadı, 1 gun vardi adete yaptim çıkmadı adet günü yaptim çok çok silik bir çizgi vardi
Cevabın için teşekkürler canım. en iyisi beklenen adet gününe kadar beklemek sanırım

Evt yumurtlama takibiyle 13 haftalık bebeğim.bir önceki hamileliğimde de 10 gün erken gebelk testinde çıkmıştı yine
Hayırlısıyla kucağına aldığın günleri de görürsünüz inşallah cinsiyetini beli olmuşmu canım

wenn ve @Tazeanneeee nasilsiniz kizlar nerelerdesiniz
MERHABA CANIM BENİM VALLA İKİ AYDIR KORUNMUYORUM.GEÇEN AY DA TESTİM POZİTİF çıktı adet oldum hemde iki gün erken.bu ayda iki gün var adet günüme.az önce test yaptım.negatif çıktı.zaten bir belirtimde yok.sanırım benim olmayacak artık.hayırlısı diyorum.buraya gelip bakıyorum kimler oğluşunu bulmuş diye çok hoşuma gidiyor.bende güzel bir haberle gelirim belki bir gün :)

Kızlar merhaba yumurtlama gününden itibaren kaçıncı gün gebelik testi yapmak gerek siz en erken ne zaman pozitif gördünüz
Bende 10. Günde cok silik bi cizgi gördüm
Ama tabı acaba mı dedım sonra adetime bi hafta kala elımdekı yum. Testlerinden yaptım ilk yaptıgımda bıraz koyuydu ertesı gun bırazdaha derken anladım ki hamileyim adet olmayıncada gebelık testı yaptım hemen cıktı kıpkırmızı bı sekılde

Canım ben adet gününden birgün sonrası yaptım anında ikinci koyu pembe çizgi cikti
anladım canım teşekkürler cevabın için
Canım senin de erken çıkmış.ozaman ben ayın 1 de test yapayım ozamana kadar 11.gün olacak büyük ihtimalle çıkmaz ama yine yapacam. Senin erkek ti sanırım bebeğin yum takibi yaparakmı hamile kalmıştın sen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…