- 30 Eylül 2021
- 535
- 475
- 38
Yok takip etmiyordumYumurtlama günümüydü gününü biliyormusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok takip etmiyordumYumurtlama günümüydü gününü biliyormusunuz
Yok cnm önceden öyle hamile.kalmak için ilişki oluyordu yeni 1 senedir yumurtlama zamanını falan öğrendim öncesinde öyle bir çabam yoktu acikcasiRabbim.nasip etti oldu3 kızım olunca haliyle 4. Cocufumunda erkek olmasını istedim çok şükür Rabbime nasip etti saglikla kucağıma almakta nasip olur insAllahMerhaba daha öncede denk gelmiştik ama muhabbet edemedik bir şey sormak istiyorum daha önce ki mesajları okuyamadım kızlara hamile kalırken tam olarak ne zaman kaldığınızı biliyormusunuz bende kız çocuğu istiyorum hayırlısıyla yumurtlama zamanı öı
benimde 2çocukta hiç bir bilgim yoktu .3.isteyince herşeyi öğrendik yumurtlama günü erkek deniliyor ama kaç kişide yazmış o gün hamile Kalan olmuş kızı olmuş artık inanmıyorum zaten herşey nasip kısmet Allah'ım bana da hayırlı sağlıklı bir kız evladı verir inşallah sende sağ salim kuçağına alırsın inşallahYok cnm önceden öyle hamile.kalmak için ilişki oluyordu yeni 1 senedir yumurtlama zamanını falan öğrendim öncesinde öyle bir çabam yoktu acikcasiRabbim.nasip etti oldu3 kızım olunca haliyle 4. Cocufumunda erkek olmasını istedim çok şükür Rabbime nasip etti saglikla kucağıma almakta nasip olur insAllah
Amin cnm inşallah Rabbim gonlundekini tez vakitte sağlıkla versin inşallah cnm insanoğlu hangisi yoksa onu istiyor işte herşey nasip kısmet işi vallahi Rabbimin verdiğinden başkası olmuyor kız evlat çok guz3l valla hem insana yoldaş oluyorlar Rabbim kimin gönlünden hangisi geçiyorsa onu nasip etsin insAllahbenimde 2çocukta hiç bir bilgim yoktu .3.isteyince herşeyi öğrendik yumurtlama günü erkek deniliyor ama kaç kişide yazmış o gün hamile Kalan olmuş kızı olmuş artık inanmıyorum zaten herşey nasip kısmet Allah'ım bana da hayırlı sağlıklı bir kız evladı verir inşallah sende sağ salim kuçağına alırsın inşallah
Cnm adete 1 hafta kalasi yaptim çıkmadı,2gun kalasi yaptim çıkmadı, 1 gun vardi adete yaptim çıkmadı adet günü yaptim çok çok silik bir çizgi vardiKızlar merhaba yumurtlama gününden itibaren kaçıncı gün gebelik testi yapmak gerek siz en erken ne zaman pozitif gördünüz
Cevabın için teşekkürler canım. en iyisi beklenen adet gününe kadar beklemek sanırımCnm adete 1 hafta kalasi yaptim çıkmadı,2gun kalasi yaptim çıkmadı, 1 gun vardi adete yaptim çıkmadı adet günü yaptim çok çok silik bir çizgi vardi
11. Gün silik ikinci çizgi çıktıKızlar merhaba yumurtlama gününden itibaren kaçıncı gün gebelik testi yapmak gerek siz en erken ne zaman pozitif gördünüz
Baya erken çıkmış kaç haftalık gebesin canım bide yum takibi yaparak mı hamile kaldın11. Gün silik ikinci çizgi çıktı
Evt yumurtlama takibiyle 13 haftalık bebeğim.bir önceki hamileliğimde de 10 gün erken gebelk testinde çıkmıştı yineBaya erken çıkmış kaç haftalık gebesin canım bide yum takibi yaparak mı hamile kaldın
Hayırlısıyla kucağına aldığın günleri de görürsünüz inşallah cinsiyetini beli olmuşmu canımEvt yumurtlama takibiyle 13 haftalık bebeğim.bir önceki hamileliğimde de 10 gün erken gebelk testinde çıkmıştı yine
Kalp atışından sonra gitmedim.inş 16 haftası dolunca giderimHayırlısıyla kucağına aldığın günleri de görürsünüz inşallah cinsiyetini beli olmuşmu canım
Rica ederim cnm aynen beklemek en iyisi yoksa stres oluyorsunCevabın için teşekkürler canım. en iyisi beklenen adet gününe kadar beklemek sanırım
7 Ocak adet başlangıç tarihim. Bende tam yumurtlama günümü değerlendirdim bakalım eyer hamileysem yazarım burayaRica ederim cnm aynen beklemek en iyisi yoksa stres oluyorsun
Ne kadar kaldi senin cnm
Kızlar merhaba yumurtlama gününden itibaren kaçıncı gün gebelik testi yapmak gerek siz en erken ne zaman pozitif gördünüz
Hadi hayirli güzel haberler alirsin cnm7 Ocak adet başlangıç tarihim. Bende tam yumurtlama günümü değerlendirdim bakalım eyer hamileysem yazarım buraya
MERHABA CANIM BENİM VALLA İKİ AYDIR KORUNMUYORUM.GEÇEN AY DA TESTİM POZİTİF çıktı adet oldum hemde iki gün erken.bu ayda iki gün var adet günüme.az önce test yaptım.negatif çıktı.zaten bir belirtimde yok.sanırım benim olmayacak artık.hayırlısı diyorum.buraya gelip bakıyorum kimler oğluşunu bulmuş diye çok hoşuma gidiyor.bende güzel bir haberle gelirim belki bir gün :)
anladım canım teşekkürler cevabın içinCanım ben adet gününden birgün sonrası yaptım anında ikinci koyu pembe çizgi cikti
Bende 10. Günde cok silik bi cizgi gördümKızlar merhaba yumurtlama gününden itibaren kaçıncı gün gebelik testi yapmak gerek siz en erken ne zaman pozitif gördünüz
anladım canım teşekkürler cevabın içinCanım ben adet gününden birgün sonrası yaptım anında ikinci koyu pembe çizgi cikti
Canım senin de erken çıkmış.ozaman ben ayın 1 de test yapayım ozamana kadar 11.gün olacak büyük ihtimalle çıkmaz ama yine yapacam. Senin erkek ti sanırım bebeğin yum takibi yaparakmı hamile kalmıştın sen canımBende 10. Günde cok silik bi cizgi gördüm
Ama tabı acaba mı dedım sonra adetime bi hafta kala elımdekı yum. Testlerinden yaptım ilk yaptıgımda bıraz koyuydu ertesı gun bırazdaha derken anladım ki hamileyim adet olmayıncada gebelık testı yaptım hemen cıktı kıpkırmızı bı sekılde