- 1 Şubat 2021
- 287
- 224
- 56
Hayırlısu ile inş oğlun olur hemen tuttumu hamilelikYok canım t c den silikken denedim ben pik i gece 11 de gördüm sabah ezanında kalktığımda silikleşmişti o zaman denedik
İyiyim canım sağ tarafımda biraz acı var o kadar ama diğer ağrılarım geçti işte 3 ay deneme yapmayacağım birde doktora gidip öyle hamile kalacağım Rabbim verirse inşallah.Sizden güzel haberler bekleyeceğim inşallah bütün hamisler salih erkek evlatlarını kucaklarına alır bazı arkadaşlarımız da cimcilerini alacak onlara da kolay doğumlar Rabbim bizim için hangisi en hayırlısı ise onu versin kucaklarimizaG Guzel Aslan sen nasılsın canım iyimisin A annekaraca canım nasılsın hayırlı haberler bekliyoruz senden doğum oldu inşallah
İnşallah sağ salim kucağına alırsın cnm. Dualarımız seninle...A annekaraca umarım herşey yolundadır sağ sağlim kurtulmuşssunuzdur oğlunu kucağına almışsındır inşallah canım
Bende doktora gittim Nst de sancım çıktı şimdilik açılmam yok sancılar sıklaşırsa doğuma gel dedi. Dualarınıza muhtacım arkadaşlarıminşallah bende sorunsuz bir şekilde doğururum
Amin canım biraz toparlanmis olursun hemde kafan dağılır üç ay iyi bir süre Allah hepimizin hakkında en hayrılısıni versin acil şifalarİyiyim canım sağ tarafımda biraz acı var o kadar ama diğer ağrılarım geçti işte 3 ay deneme yapmayacağım birde doktora gidip öyle hamile kalacağım Rabbim verirse inşallah.Sizden güzel haberler bekleyeceğim inşallah bütün hamisler salih erkek evlatlarını kucaklarına alır bazı arkadaşlarımız da cimcilerini alacak onlara da kolay doğumlar Rabbim bizim için hangisi en hayırlısı ise onu versin kucaklarimiza
Canım Allah yâr ve yardımcın olsun bir açmazda kurtul insAllah bebisino sağlıkla kucağına almanı nasip etsin RabbimA annekaraca umarım herşey yolundadır sağ sağlim kurtulmuşssunuzdur oğlunu kucağına almışsındır inşallah canım
Bende doktora gittim Nst de sancım çıktı şimdilik açılmam yok sancılar sıklaşırsa doğuma gel dedi. Dualarınıza muhtacım arkadaşlarıminşallah bende sorunsuz bir şekilde doğururum
Dra gittin mi.sonuç ne oldu
Allah razı olsun canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun rabbim hepimize nasip etsin inşallahCanım Allah yâr ve yardımcın olsun bir açmazda kurtul insAllah bebisino sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Rabbim
Allah sana bağışlasın Salih hayırlı uzun ömürlü bir evlat eylesin inşKızlar çok şükür bugün evimize geldik. Ben de bebek de iyiyiz. Merak eden soran herkesten Allah razı olsun.
Canim sana geçmiş olsun.bebeginin yaşı uzun olsun.Allah anneli babalı sağlıklı huzurlu büyütsünKızlar çok şükür bugün evimize geldik. Ben de bebek de iyiyiz. Merak eden soran herkesten Allah razı olsun.
Tü tü tü maşşallah rabbim nazarlardan korusun sizlere bağışlasın darısı bana ve tüm arkadaçlara aminnnnnnKızlar çok şükür bugün evimize geldik. Ben de bebek de iyiyiz. Merak eden soran herkesten Allah razı olsun.
Çok şükür canım Allah analı babalı büyütsün çok geçmiş olsun rabbim evinize bolluk bereket ihsan etsin oğluşunun gelişiyleKızlar çok şükür bugün evimize geldik. Ben de bebek de iyiyiz. Merak eden soran herkesten Allah razı olsun.
Cnm çok sevindim, bundan sonrası neşe ve mutluluk olur İnşallah. Güle güle büyüt yavrunu. Darısı bize İnşallahKızlar çok şükür bugün evimize geldik. Ben de bebek de iyiyiz. Merak eden soran herkesten Allah razı olsun.
Rabbim sağlıklı imanlı uzun ömürler versin canım gözünüz aydın sağlıkla büyüsün oğluşunuzKızlar çok şükür bugün evimize geldik. Ben de bebek de iyiyiz. Merak eden soran herkesten Allah razı olsun.