Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kizlar dun gittim ama keşke gitmeseydim cihaz çok kötüydü bayan dr randevum ama asistani baktı öyle bastirdiki erkek gücü beni mahvetti halen daha karnim acıyor dokunamıyorum karnıma.canımın derdine düştüm sordum ama cihaz kötü görmek zor dedi zaten canim da aciyinca bildiğin kaçtım oradan bir daha mı Rabbım düşürmesin oralara.karnimin acısı geçsin özele gideceğim suan kötü

Aay çok geçmiş olsun kizim da bana bayan bir Dr öyle yaptı yemin ederim vurdu resmen kaç kere bende Dr un bir bildiği var galiba dedim şuan olsa asla izin vermezdim geçmiş olsun bence hiç beklemeden tekrsr git ağrıyor sonuçta ne diyecek Dr bu ağrıya

Çok geçmiş olsun. Bazı doktorlar tuhaf gerçekten. Benim doktorum da erkek. Hiç öyle şeyler yaşamadım. Zamanı gelince öğrenirsin cinsiyeti, acele etme

Merhabalar benim de 2 oğlum var hayırlı sağlıklı bir kız çocuğu istiyorum yaptığınız birşeyler varmı daha hamile kalamadım

Merhaba çok zaman geçmiş ama merak ettim cinsiyeti belli oldu mu pikte çatlatma günü erkek olur diye biliyorum ama doğr
Arkadaşımız
henüz öğrenmedi cinsiyeti
Bemde yum. Gunu hsmile kalanlardanım sonuç erkek

Merhabalar benim de 2 oğlum var hayırlı sağlıklı bir kız çocuğu istiyorum yaptığınız birşeyler varmı daha hamile kalamadım
Kız istıyorsan muhtemel yumurtlama gunuden önce adet bitimi sık ilişki
Ve sonuç kız nasipse tabii
Üç kızım war hep sık ilişki ile hamile kaldım
İlkkez tek ilişki ile hamile kaldım oda erkek
Tabii rabbim herşeyin hayırlısını versin
Seninde gönlüne göre versin cnm

İnşallah canım İlk sıralar çok demedin 3gün önce yapmayı baktım olmuyor yumurtlama günü nde yapmaya başladım yine olmuyor bu ayda bir yumurtlamadan 3gün önce oldu birde yumurtlama günü oldu bakalım dua edin bana hamilelerin duası kabul olur

Ederim tab cnm rabbim butun isteyenlere salih ve saliha evlatlar versn
O zaman yum. Gunu ve çat. Gunu adet yakınına kadar dene
Çünkü benim üçüncü kızıma adet yakını hamile kaldım
Nerden anladın dersen şöyle ki adet oldum adetim bitince hamile gibi belirtiler oldu ama adetmde normalden cok oldu adetim bittikten 7 8 gün sonra test yaptım hamile olduğumu öğrendim anladım ki adetten önce hamileymişim meğer

Valla çözemedim bu olayları pek adet öncesi biliyordumda adet sonrası bilmiyordum.zaten ne zaman yapsam olmuyor da nasip

Valla çözemedim bu olayları pek adet öncesi biliyordumda adet sonrası bilmiyordum.zaten ne zaman yapsam olmuyor da nasip
Sen kısacası gün aşırı ilişki kur eşnle
Öyle olunca kacırma gibi sansin yok zaten
Yum. Gününü

Merhaba daha öncede denk gelmiştik ama muhabbet edemedik bir şey sormak istiyorum daha önce ki mesajları okuyamadım kızlara hamile kalırken tam olarak ne zaman kaldığınızı biliyormusunuz bende kız çocuğu istiyorum hayırlısıyla yumurtlama zamanı öı

Merhaba arkadaşlar gerçekten çok merak ediyorum yumurtlama günü ve birgün önce ve çatlamada ilişki olup kızı olacak olan varmı aranızda kesin zamanını bilen
Canım ben sayfada çok aktif değilim ama sürekli okuyorum yazılanları. Genelde kız bebek isteyenler yumurtlamadan 2 3 gün öncesine kadar sık ilişkiyle kalıyorlar. Yumurtlama Günü tek ilişki deneyip kız bebeğe hamile kalanlarda oldu isimlerini tam hatırlamıyorum etiket yapamam ama bildiğim 3 kişi var bu şekilde kız bebeğe hamile kalan. Benimde iki kızım var bende adetten sonra sık ilişkiyle kızlarıma hamile kaldım. Birde ilişki şeklide çok önemli bence kız bebek istiyorsan derin ilişki değil yüzeysel ilişki denemelisin. Bildiğim ve samimi olduğum 4 kişi oğullarına hep derin ilişkiyle (erkeğin arkadan yaklaştığı ) kalmışlar. Belki bunlarda işine yarar deneme yaparsan bir daha.

Bende baya araştırdım bi forumda kız okadar herşeyi denemişki erkek için doktor kontrolünde yumurtlama rakibi olduğu halde tek ilişkiyle çatlama günü kızı olmuş.gözümde artık bütün tezler çürüdü.rabbim ne isterse o oluyor.allahım gönlümüzdekini versin

Bende baya araştırdım bi forumda kız okadar herşeyi denemişki erkek için doktor kontrolünde yumurtlama rakibi olduğu halde tek ilişkiyle çatlama günü kızı olmuş.gözümde artık bütün tezler çürüdü.rabbim ne isterse o oluyor.allahım gönlümüzdekini versin

Orası öyle tabiki bu yapılan tüm olasılıkların toplamı %70 veya 80 hiç bir yöntem %100 değil zaten. Sen herşeyi deneyip en azından denedim diyebilirsin nasip etmek veya etmemek Rabbimin bileceği iş. Dua da bu isteklerin bel kemiği ama çok istemek de iyi değil bilemiyorum canım Allah isteyen dileyen gönlünden geçen herkese gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin. Diyecek birşeyimiz yok başka

Merhaba arkadaşlar gerçekten çok merak ediyorum yumurtlama günü ve birgün önce ve çatlamada ilişki olup kızı olacak olan varmı aranızda kesin zamanını bilen
ocak grubundan Zennep Hoşgeldin kızımda gün aşırı denedik bizde oğullarımz. Olsun diye burdayız rabbim büyük cumalar yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı istediğimz evlat nasip etsin en başta hayırlı vatana millete hayırlı bzie hayırlı evlat olsun

Elbette öyle nasipten öte köy yok fakat tevekkül diye birşey var biz elimizden geleni yapalım da takdir yüce rabbim den. Büyüksun Allahım çok istiyorum diliyorum herkesin isteği hayırlısı ile olsun

Çok geçmiş olsun. Bazı doktorlar tuhaf gerçekten. Benim doktorum da erkek. Hiç öyle şeyler yaşamadım. Zamanı gelince öğrenirsin cinsiyeti, acele etme
Seninde iki haftaya belli olur inşallah erkek olursa neler yaptığıni ayrıntılı yazarsın canım bende bu ara turşu yemeye başladım oda epey sirkeli sirke de yememek lazımms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…