Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
G Guzel Aslan sen nasılsın canım iyimisin A annekaraca canım nasılsın hayırlı haberler bekliyoruz senden doğum oldu inşallah
İyiyim canım sağ tarafımda biraz acı var o kadar ama diğer ağrılarım geçti işte 3 ay deneme yapmayacağım birde doktora gidip öyle hamile kalacağım Rabbim verirse inşallah.Sizden güzel haberler bekleyeceğim inşallah bütün hamisler salih erkek evlatlarını kucaklarına alır bazı arkadaşlarımız da cimcilerini alacak onlara da kolay doğumlar Rabbim bizim için hangisi en hayırlısı ise onu versin kucaklarimiza🥰🥰🥰🤲🤲🤲

A annekaraca umarım herşey yolundadır sağ sağlim kurtulmuşssunuzdur oğlunu kucağına almışsındır inşallah canım 🤗🤲🤲

Bende doktora gittim Nst de sancım çıktı şimdilik açılmam yok sancılar sıklaşırsa doğuma gel dedi. Dualarınıza muhtacım arkadaşlarım 🙏 inşallah bende sorunsuz bir şekilde doğururum 🤲
İnşallah sağ salim kucağına alırsın cnm. Dualarımız seninle...

İyiyim canım sağ tarafımda biraz acı var o kadar ama diğer ağrılarım geçti işte 3 ay deneme yapmayacağım birde doktora gidip öyle hamile kalacağım Rabbim verirse inşallah.Sizden güzel haberler bekleyeceğim inşallah bütün hamisler salih erkek evlatlarını kucaklarına alır bazı arkadaşlarımız da cimcilerini alacak onlara da kolay doğumlar Rabbim bizim için hangisi en hayırlısı ise onu versin kucaklarimiza🥰🥰🥰🤲🤲🤲
Amin canım biraz toparlanmis olursun hemde kafan dağılır üç ay iyi bir süre Allah hepimizin hakkında en hayrılısıni versin acil şifalar

A annekaraca umarım herşey yolundadır sağ sağlim kurtulmuşssunuzdur oğlunu kucağına almışsındır inşallah canım 🤗🤲🤲

Bende doktora gittim Nst de sancım çıktı şimdilik açılmam yok sancılar sıklaşırsa doğuma gel dedi. Dualarınıza muhtacım arkadaşlarım 🙏 inşallah bende sorunsuz bir şekilde doğururum 🤲
Canım Allah yâr ve yardımcın olsun bir açmazda kurtul insAllah bebisino sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Rabbim 🤲

Kızlar çok şükür bugün evimize geldik. Ben de bebek de iyiyiz. Merak eden soran herkesten Allah razı olsun. 💙🤗
Çok şükür canım Allah analı babalı büyütsün çok geçmiş olsun rabbim evinize bolluk bereket ihsan etsin oğluşunun gelişiyle 😍 güle güle sağlıcakla büyüt yavrunu🤲🤗🤗🤗

X